Crete

Vertaile lauttoja maasta Kreeta maahan Ateena

Maan Kreeta ja maan Ateena välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 4 satamat maassa Kreeta ja sataman 1 satamat maassa Ateena.

Lauttamatkoja on yhteensä 43 ylitystä joka päivä reiteillä 4 ferry routes, joita operoidaan 5 lauttayhtiötä, mukaanlukien Minoan Lines, Anek Lines, Cyclades Fast Ferries, SeaJets & Anek Superfast. Nopein ylitys kestää noin 7 tunti 30 minuutti (Pireus).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Kreeta ja maan Ateena välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Kreeta Ateena lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Kreeta:

Noin puolen miljoonan asukkaan Kreeta on viidenneksi suurin saari Välimerellä ja suurin Kreikan saarista.
Kreikan saarten kauneuskilpailussa Kreeta olisi varmasti yksi suosikeista. Huolimatta sen 1000 kilometrin rantaviivasta, Kreeta ei ole pelkkää aurinkoa, merta ja hiekkaa: joukosta erottuva saari on täynnä elämää, lämpöä, vieraanvaraisuutta, kulttuuria ja tietysti erinomaista infrastruktuuria.
Kreeta tunnetaan hyvin merestä ja rannoista, mutta sillä on myös upeat suurten kontrastien maisemat. Saarella hedelmällisen rannikon tasangot muuttuvat karuiksi vuoriksi ja kiireiset metropolit rauhallisiksi rinnekodeiksi. Lomamajoitus vaihtelee luksushotelleista pienempiin perheomisteisiin asuntoihin ja retkeilyalueisiin.