Kreeta

Kuinka varaat lautan maasta Kreeta maahan Ateena

Maan Kreeta ja Ateena välillä on 3 lauttareittiä, yhteensä 36 lauttavuoroa viikossa. Minoan Lines operoi 2 reittiä, Heraklion - Pireus kulkee 12 kertaa viikossa & Chania - Pireus noin 7 kertaa viikoittain. Anek Lines operoi 2 reittiä, Heraklion - Pireus kulkee 1 kerran viikossa & Sitia - Pireus noin 2 kertaa viikoittain. Anek Superfast operoi 2 reittiä, Heraklion - Pireus kulkee 7 kertaa viikossa & Chania - Pireus noin 7 kertaa viikoittain.
Koska ylitysten määrä ja kesto vaihtelevat joillain reiteillä, suosittelemme etsimään ylityksiä maasta Kreeta maahan Ateena hakukoneellamme, jotta saat ajankohtaista tietoa.

Kreeta Ateena lauttakartta

Klikkaa karttaa

Kreeta - Ateena lautat

Tietoa maasta Kreeta:

Noin puolen miljoonan asukkaan Kreeta on viidenneksi suurin saari Välimerellä ja suurin Kreikan saarista.
Kreikan saarten kauneuskilpailussa Kreeta olisi varmasti yksi suosikeista. Huolimatta sen 1000 kilometrin rantaviivasta, Kreeta ei ole pelkkää aurinkoa, merta ja hiekkaa: joukosta erottuva saari on täynnä elämää, lämpöä, vieraanvaraisuutta, kulttuuria ja tietysti erinomaista infrastruktuuria.
Kreeta tunnetaan hyvin merestä ja rannoista, mutta sillä on myös upeat suurten kontrastien maisemat. Saarella hedelmällisen rannikon tasangot muuttuvat karuiksi vuoriksi ja kiireiset metropolit rauhallisiksi rinnekodeiksi. Lomamajoitus vaihtelee luksushotelleista pienempiin perheomisteisiin asuntoihin ja retkeilyalueisiin.