COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Minoan Lines

Minoan Lines on johtava kreikkalainen lauttayhtiö, joka yhdistää kreikkalaiset ja ulkomaiset satamat mukavasti ja tyylikkäästi.

Minoan Linesilla on moderni huippunopeiden lauttojen laivasto ja asiakaskeskeisyydellä sekä jatkuvalla laadun ja palvelutarjonnan päivittämisellä sen on onnistunut napata korkeimmat pisteet asiakastyytyväisyydessä.

Puitteet lautoilla ovat hienoimamt mahdolliset. Saatavana on suuri valikoima hyttejä, olotiloja, baareja, ostospaikkoja, lasten leikkitiloja, uima-allas, disko, elokuvateatteri ja paljon muuta. Minoan Linesilla matkustaminen on kuin asuisi lomakylässä. Lomasi alkaa heti laivaan astuttuasi.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Minoan Lines -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin Minoan Lines kaikki reitit

Minoan Lines asiakasarviot

  • "Siisti reissu"

    Olin vaikuttunut ensiluokkaisuudesta, ja mielestäni se oli hintansa väärti. Hamam oli mukava yllätys. Ainoa valitukseni on, ettei valoja saanut sammutettua yön aikana tilassa jossa nukuin (yläkansi, vasemmalla).

    Lue lisää Näytä vähemmän

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit