Minoan Lines
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Minoan Lines

Minoan Lines on johtava kreikkalainen lauttayhtiö, joka yhdistää kreikkalaiset ja ulkomaiset satamat mukavasti ja tyylikkäästi.

Minoan Linesilla on moderni huippunopeiden lauttojen laivasto ja asiakaskeskeisyydellä sekä jatkuvalla laadun ja palvelutarjonnan päivittämisellä sen on onnistunut napata korkeimmat pisteet asiakastyytyväisyydessä.

Puitteet lautoilla ovat hienoimamt mahdolliset. Saatavana on suuri valikoima hyttejä, olotiloja, baareja, ostospaikkoja, lasten leikkitiloja, uima-allas, disko, elokuvateatteri ja paljon muuta. Minoan Linesilla matkustaminen on kuin asuisi lomakylässä. Lomasi alkaa heti laivaan astuttuasi.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Minoan Lines -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin Minoan Lines matkassa

Operaattorin Minoan Lines kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Minoan Lines asiakasarviot

  • "E-tiketti, satamaan ohjaus ja maps."

    Viesti jonka sain miten tilataan e-tiketti numerosarja oli väärä ja google mapsin ohjaus linkistä ajatti väärään paikkaan ja satamassa ei ollut mitään ohjeita minne mennä. Luki laituri 2 mutta ei sitä että laiva tulee alueen toiselle puolelle. Sain paikan selville kun kysyin satamassa 5 kreetalle menevältä asiakkaalta. Täys susi alusta loppuun.

    Lue lisää Näytä vähemmän
  • "Siisti reissu"

    Olin vaikuttunut ensiluokkaisuudesta, ja mielestäni se oli hintansa väärti. Hamam oli mukava yllätys. Ainoa valitukseni on, ettei valoja saanut sammutettua yön aikana tilassa jossa nukuin (yläkansi, vasemmalla).

    Lue lisää Näytä vähemmän

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.