La Gomera

Vertaile lauttoja maasta La Gomera maahan La Palma

Maan La Gomera ja La Palma välillä on 1 ferry routes, yhteensä 17 lauttavuoroa viikossa. Naviera Armas operoi 1 routes, San Sebastian de la Gomera - Santa Cruz de La Palma joka kulkee 5 kertaa päivittäin. Fred Olsen Express operoi 1 routes, San Sebastian de la Gomera - Santa Cruz de La Palma joka kulkee 12 kertaa päivittäin.
Koska ylitysten määrä ja kesto vaihtelevat joillain reiteillä, suosittelemme etsimään ylityksiä maasta La Gomera maahan La Palma hakukoneellamme, jotta saat ajankohtaista tietoa.

La Gomera La Palma lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta La Gomera:

Kanarian pieni kakunmallinen La Gomeran saari on suurimmillaankin vain 25 kilometriä leveä ja 22 kilometriä pitkä.
Suosittuihin kohteisiin saarella kuuluvat lännen Valle Gran Ray sekä pohjoisen Hermigua ja Agulo. La Gomeralle ei pääse lentämään suoraan Euroopan mantereelta, joten useimmat matkailijat saapuvat saarelle laivalla tai lentäen Teneriffan kautta. Lentokenttä sijaitsee saaren eteläpäässä ja laivasatamat lounaassa.
La Gomeralla ei ole kilometrikaupalla hiekkarantoja tai naapurinsa Teneriffan villiä yöelämää, joten sen henkeäsalpaavat maisemat ja luonto vetävät saarelle toisenlaisia turisteja.

Tietoa maasta La Palma:

La Palma on Kanariansaarista luoteisin ja sijaitsee muutaman sadan kilometrin päässä Afrikan luoteisrannikolta.
Saarella on monia yllättävän erilaisia luonnon kauniita alueita ja sen ilmasto on mukavan vakaa ja leppeä ympäri vuoden.
Turistin näkökulmasta La Palma on hiljainen, turmeltumaton ja rauahallinen saari , jolla voi kokea aidon Kanariansaaren.