San Sebastian de la Gomera satamaan Santa Cruz de La Palma lautta

La Gomera ja La Palma yhdistyvät reitillä San Sebastian de la Gomera Santa Cruz de La Palma, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Naviera Armas reitti kulkee jopa 8 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 15 minuuttia samalla kun Fred Olsen Express reitti kulkee jopa 10 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 2 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 18 ylitystä viikko reitillä San Sebastian de la Gomera Santa Cruz de La Palma kohteiden La Gomera ja La Palma välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

San Sebastian de la Gomera - Santa Cruz de La Palma lauttaoperaattorit

  • Naviera Armas
    • 8 lähtöä viikoittain 2 h 15 min
    • Etsi hinta
  • Fred Olsen Express
    • 10 lähtöä viikoittain 2 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset San Sebastian de la Gomera Santa Cruz de La Palma hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä San Sebastian de la Gomera Santa Cruz de La Palma on auto ja 2 matkustajaa.

San Sebastian de la Gomera opas

San Sebastian de la Gomera on pääkaupunki ja satama La Gomeran saarella Kanariansaarilla Espanjassa. Satamasta menee lauttareittejä Teneriffaan, La Palmalle ja El Hierroon. Se on La Gomeran taloudellinen ja kulttuurinen moottori sekä tunnettusen historiallisesta menneisyydestä. Kristoffer Kolumbuksen viettämisestä aikaa saarella on näyttöä, hänen jättäen jälkensä pääkaupunkiin, sillä se oli hänen viimeinen lähtökohta matkalla Amerikan löytämiseen. Torre del Conde, keskiaikainen linnoitus ja vanhin saarilla säilynyt rakennus, Church of Our Virgin of the Assumption, museo 1500–1800–luvun uskonnollisesta taiteesta ja Pyhän Sebastianin kappeli, rakennettu noin 1530, ovat kaikki näkemisen arvoisia. Niin kutsuttu Casa de la Aguada on tunnettu sen kaivosta legenda on se, että Kristoffer Kolumbus otti vettä sieltä ja kastoi uuden mantereen sillä.

Lautat satamasta lähtevät Los Cristianosiin, Santa Cruz de La Palma anja Valverdelle.

Santa Cruz de La Palma opas

Santa Cruz de La Palma, Kanariansaarten La Palman saarella, on kaunis siirtomaa-tyylinen kaupunki, jonka historiallisessa korttelissa, julistettu Historic-Artistic Siteksi, sijaitsee useita palatseja, siirtomaa-tyylisiä rakennuksia ja taloja joissa on tyypillisiä elementtejä perinteisen Kanariansaarten arkkitehtuurista. Santa Cruz de La Palman historia juontaa juurensa myöhään 1400-luvulle, kun Alonso Fernández de Lugo valloitti saaren ja teki siitä osan Crown Kastiliania. Siitä lähtien kaupunki alkoi hankkia huomattavaa taloudellista valtaa. Kaupungissa on useita mielenkiintoisia paikkoja kuten kirkot ja pyhäkkö Virgen de las Nieves, jossa vuosisataiset perinteet tapahtuu: saaren suojeluspyhimyksen laskeutuminen. Legendaarinen Calle Real street erottuu tässä pienessä mutta kauniissa kaupungissa, joka on julistettu Property of Cultural Interestiksi ja Historic-Artistic Siteksi. Calle Real on kaupungin pääkatu, enimmäkseen mukulakivinen, jossa on tärkeimpiä kauppoja, aukiot, suuria taloja ja mielenkiintoisia rakennuksia.

Santa Cruz de la Palman satama on ainoa satama saarella, ja sen lauttareitit menevät Cádiziin Espanjassa sekä Teneriffalle, Gran Canarialle ja Lanzaroteen.