Mallorca

Kuinka varaat lautan maasta Mallorca maahan Menorca

Maan Mallorca ja Menorca välillä on 3 lauttareittiä, yhteensä 33 lauttavuoroa viikossa. Corsica Ferries operoi 2 reittiä, Alcudia - Ciutadella kulkee 2 kertaa viikossa & Alcudia - Mahon noin 2 kertaa viikoittain. Balearia operoi 1 reitti, Alcudia - Ciutadella joka kulkee 4 kertaa päivittäin. Trasmediterranea operoi 1 reitti, Palma - Mahon joka kulkee Kerran viikoittain.
Koska ylitysten määrä ja kesto vaihtelevat joillain reiteillä, suosittelemme etsimään ylityksiä maasta Mallorca maahan Menorca hakukoneellamme, jotta saat ajankohtaista tietoa.

Mallorca Menorca lauttakartta

Klikkaa karttaa

Mallorca - Menorca lautat

Tietoa maasta Mallorca:

Mallorcan saari kuuluu Välimerellä Espanjan itärannikoilla sijaitseviin Baleaareihin.
Kuten muut Baleaarit, Ibiza, Formentera ja Menorca, Mallorca on erittäin suosittu lomakohde.
Mallorcan pääkaupungin Palman lisäksi Valldemossa, Serra de Tramuntana ja Sóller ovat huippukohteita. Pohjoisen Alcúdiassa on roomalaisia raunioita, Cap Formentor tarjoaa henkeäsalpaavia näkymiä ja pohjoisesta löytyy myös viehättävä Pollensan satamakaupunki. Lounaassa vierailun arvoisia kohteita ovat Santa Ponsa, Andratxin satamakaupunki ja Puerto Portalsin luksusvenenesatama. Itärannikon virkistyspaikkoihin kuuluu muunmuassa Cala d’Or ja Porto Colomin rauhallinen vanha kalastuskylä.

Tietoa maasta Menorca:

Menorca eli Minorca on Baleaareihin kuuluva saari läntisellä Välimerellä. Sen nimi juontuu yksinkertaisesti siitä, että saari on läheistä Mallorcan saarta pienempi.

Turmeltumattoman luontonsa ansiosta Menorca tarjoaa seikkailuhenkisemmille matkaajille mahdollisuuden uusiin kokemuksiin. Muihin Espanjan saariin verraten pienestä koostaan huolimatta Menorcalla on yhtä monta rantaa kuin Mallorcalla ja Ibizalla yhteensä (noin 80).