Mallorca

Vertaile lauttoja maasta Mallorca maahan Menorca

Maan Mallorca ja maan Menorca välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 2 satamat maassa Mallorca ja sataman 2 satamat maassa Menorca.

Lauttamatkoja on yhteensä 7 ylitystä joka päivä reiteillä 4 ferry routes, joita operoidaan 6 lauttayhtiötä, mukaanlukien Balearia, Trasmediterranea, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia, Trasmed GLE & Menorca Lines. Nopein ylitys kestää noin 1 tunti 0 minuutti (Ciutadella).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Mallorca ja maan Menorca välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Mallorca Menorca lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Mallorca:

Mallorcan saari kuuluu Välimerellä Espanjan itärannikoilla sijaitseviin Baleaareihin.
Kuten muut Baleaarit, Ibiza, Formentera ja Menorca, Mallorca on erittäin suosittu lomakohde.
Mallorcan pääkaupungin Palman lisäksi Valldemossa, Serra de Tramuntana ja Sóller ovat huippukohteita. Pohjoisen Alcúdiassa on roomalaisia raunioita, Cap Formentor tarjoaa henkeäsalpaavia näkymiä ja pohjoisesta löytyy myös viehättävä Pollensan satamakaupunki. Lounaassa vierailun arvoisia kohteita ovat Santa Ponsa, Andratxin satamakaupunki ja Puerto Portalsin luksusvenenesatama. Itärannikon virkistyspaikkoihin kuuluu muunmuassa Cala d’Or ja Porto Colomin rauhallinen vanha kalastuskylä.

Tietoa maasta Menorca:

Menorca eli Minorca on Baleaareihin kuuluva saari läntisellä Välimerellä. Sen nimi juontuu yksinkertaisesti siitä, että saari on läheistä Mallorcan saarta pienempi.

Turmeltumattoman luontonsa ansiosta Menorca tarjoaa seikkailuhenkisemmille matkaajille mahdollisuuden uusiin kokemuksiin. Muihin Espanjan saariin verraten pienestä koostaan huolimatta Menorcalla on yhtä monta rantaa kuin Mallorcalla ja Ibizalla yhteensä (noin 80).