Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Alcudia lauttasatamaan

 • Autolla

  Saapuessasi Alcudiaan, seuraa opastuksia C-713 kohti Alcanadaa. Riippuen siitä mistäpäin matkustat, C-713 jakaantuu niin, että C-713 jatkuu yhteen suuntaan ja PM-60 toiseen. Jatka pitkin C-713, noin 5.5 km jälkeen tulet liikenneympyrään. Jatka pitkin C-713, joka muuttuu tieksi C-712 noin 1.5 km liikenneympyrän jälkeen. Jatka tätä tietä, kunnes tulet liikenneympyrään, josta löytyy opastus satamaan.

 • Bussilla

  There are daily bus links between all villages and tourist resorts and the Palman Plaça d'Espanyan ja kaikkien kylien ja lomakeskusten välillä kulkee päivittäin busseja. Palmasta on laaja verkosto kaupunkibusseja, jotka ovat yhteydessä kaupungin keskustasta lentokenttään, Palma Beach-S'Arenaliin, yliopistoon ja kaupungin kaikkiin alueisiin.

 • Osoite

  Puerto Comercial s/n° / C/ del Moll Comercial s/n°, 07400, Port d’Alcúdia, Baleaarit

 • Alcudia majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Alcudia lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Alcudia majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Alcudia lauttapalvelut

Alcudia opas

Alcudia lauttasatama

Alcudia sijaitsee pohjois-Mallorcalla kahden lahden välissä, ja tarjoaa upeita hiekkarantoja Välimeren rannikolla. Alcudian satama tarjoaa säännöllisiä yhteyksiä lukuisiin Espanjan satamiin sekä naapurisaarille kuten Menorcalle nopeilla lavoilla.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.