Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Bastia lauttasatamaan

  • Autolla

    Bastian satama sijaitsee Korsikan saaren pohjoiskärjessä. Pohjoisesta (Cap Corse) tullessasi seuraa D80 ja tämän jälkeen löydät opastuksia satamaan. Etelästä (Ajaccio, Corte, Porto-Vecchio) tullessasi seuraa rannikkotietä ja tämän jälkeen löydät opastuksia satamaan.

  • Junalla

    Junapalvelut yhdistävät Bastian Ajaccioon ja Calviin. Asema on vain lyhyen etäisyyden päässä Bastian satamasta, 'Rond-point Maréchal Leclerc', mutta voit myös ottaa taksin paikalle. Saadaksesi lisätietoa junapalveluista Korsikalla, vieraile TER SNCF kotisivulla.

  • Bastia majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Bastia lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Bastia majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Bastia lauttapalvelut

Bastia opas

Bastia opas

Bastia on kaupunki ja kunta Ranskan Pohjois-Korsikassa. Se on Haute-Corsen departementin pääkaupunki ja saaren pääsatama sekä pääkauppapaikka. Kaupungin historia yltää antiikin Rooman aikoihin, jolloin kaupungin perustukset valettiin etelän Bigugliaan. Bastia alkoi kuitenkin kukoistaa Genovalaisten vallan alla, kun viiniä vietiin Italian mantereelle Porto Cardosta, Bastian Vieux Portin ja Terra Vecchian edeltäjästä. Bastian onnistui rakentaa Ajacciota paremmat kauppasuhteet manner-Ranskaan siitäkin huolimatta, että Napoleon nimesi Ajaccion saaren pääkaupungiksi 1811 ja tuli näin aloittaneeksi yhä edelleen jatkuvan kilpailun kaupunkien välillä. 1862 kasvavan liikenteen vaatimuksia vastaamaan perustetusta Nouveau Portista tuli paikallisen talouselämän tukipilari maataloustuotteiden viennillä Cap Corsesta, Balagnesta ja itäiseltä tasangolta.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.