Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Playa Blanca lauttasatamaan

  • Autolla

    Satama sijaitsee Lanzaroten lounaiskärjessä.

  • Osoite

    Calle Salida A Fuerteventura 35570 Yaiza, Espanja

  • Playa Blanca majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Playa Blanca lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Playa Blanca majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Playa Blanca lauttapalvelut

Playa Blanca opas

Playa Blanca opas

Kanariansaarten Play Blanca sijaitsee Lanzaroten eteläpuolella. Playa Blanca on kehittynyt pienestä kalastajakylästä Lanzaroten kolmanneksi tärkeimmäksi matkakohteeksi. Playa Blanca on kohteista uusin ja sillä on kaunis uusi merenrantapromenadi. Uutuudestaan huolimatta rakentamisessa on nähty paljon vaivaa, jotta perinteinen ja moderni sopisivat yhteen. Ranta tarjoaa hienoa kultaista hiekkaa ja tyyniä vesiä sekä hyviä sukellusolosuhteita. Kävelysiltaa reunustavat ravintolat merelle aukeavine terasseineen. Rannan palveluihin kuuluvat suihkut ja vuokrariippumatot sekä -aurinkovarjot. Siellä on myös uusi venelaituri ja suunnitelmia 18:n reiän golfradalle, joka ylläpitää Lanzaroten vanhanaikaista viehätystä ja yksilöllisyyttä.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.