Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset San Sebastian de la Gomera lauttasatamaan

  • San Sebastian de la Gomera majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö San Sebastian de la Gomera lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile San Sebastian de la Gomera majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

San Sebastian de la Gomera lauttapalvelut

San Sebastian de la Gomera opas

San Sebastian de la Gomera opas

San Sebastián de la Gomera sijaitsee La Gomeran itärannikolla Santa Cruz de Tenerifen maakunnassa Espanjan Kanariansaarilla. Hernán Perazan (“el Viejo”) 1400-luvun puolessa välissä perustama San Sebastián de la Gomera kehittyi La Villan rotkon suulle. Muutaman vuosikymmenen kuluttua siitä oli tullut kukoistava kauppasatama, jollaisena se on säilynyt tähän päivään asti. Sitä leimaa yksinkertaisuus ja La Gomeran keittiöstä löytyy useita paikallisia herkkuja, kuten ”potaje de berroes” (vesikrassikeitto) ja ”almogrote” (vuohenjuustotahna) jotka erottavat sen muusta saaristosta. Palmuhunaja puolestaan on useiden erilaisten jälkiruokien perusraaka-aine. Kaupungin turistipalvelut ovat erinomaiset ja kiitos sijaintinsa Lorno de la Horca -kukkulan laella, maisemat merelle ovat mahtavat.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.