COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Playa Blanca - Corralejo on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Lanzarote - Fuerteventura lautat sivullamme.

Playa Blanca - Corralejo lauttaoperaattorit

  • 7 Sailings Daily 35 min
  • Get price
  • 12 Sailings Daily 25 min
  • Get price
  • 5 Sailings Daily 25 min
  • Get price

Playa Blanca Corralejo lautta arvostelut

 • "Viikonloppumatka"

  Tämä oli ensimmäinen kertani Fred Olsen Expressillä ja täytyy sanoa että oli todella mukava tavata heti ensimmäisenä hymyilevä henkilökunta tiomistossa, laiva oli tahraton ja todella mukava vaikka matka olikin lyhyt, miehistöllä koko ajan hymy huulilla, ainoa kritiikkini on että asiakkaita pitäisi ohjeistaa paremmin takaisintullessa jolloin uusi maihinnousukortti pitää käydä hakemassa, ainakin 16 matkustajaa kiiruhti takaisin hakemaan lippua Corralejon toimistosta tullen ensin laivalle luullen ettei uutta lippua tarvita menopaluu-lipussa. Muutoin kaikki meni hyvin ja käytämme tätä palvelua melko usein nykyään, kiitos.

  'Bocayna Express' travelled on Bocayna Express

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Playa Blancasta Corralejoon

Lanzaroten ja Fuerteventuran välillä operoi tällä hetkellä kolme laivayhtiötä Playa Blanca-Corralejo reitillä. Naviera Armas liikennöi reittiä jopa 6 kertaa päivässä, Fred Olsen Express matkaa 7 kertaa päivässä ja Lineaa Maritimas Romero kulkee 5 kertaa päivässä.
Lanzarte-Fuerteventura välisiä matkoja tehdään jopa 18 päivässä. Koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaimman hinnan ja ajankohdan matkallesi.

Playa Blanca opas

Playa Blanca ("White Beach") on kaupunki joka sijaitsee Espanjan Lanzaroten saarella. Kaupunki on saaren eteläisin kaupunki ja se on noin 45 km päässä saaren lentokentältä. Kerran pieni kalastajakylä, Playa Blanca on viime vuosina kehittynyt Lanzaroten toiseksi suosituimmaksi lomakohteeksi. Lomakohde ulottuu nykyään länteen kuuluisille Papagayon rannoille Las Coloradassa ja Faro Parkiin ja Faro de Pechigueran majakalle jossa kulkee rantakatu pitkin koko rannikkoa. Lukuunottamatta kaupungin keskustaa Playa Blancassa on alhainen tiheys, joka käsittää lähinnä bungaloweja ja huvilaryhmityksiä sekä muutamia suuria luksushotelleja.

Playa Blancan rantaviiva on lähinnä yksi suuri 9 km leveä lahti, joka sitten jakautuu kolmeen pienempään, mutta silti suureen, lahteen. Idästä länteen nämä ovat Playa Dorada, Playa Blanca ja Playa Flamingo. Lahtien ansiosta rannat Playa Blancan läheisyydessä ovat suojattuja ja ihanteellisia uimiseen ja auringonottoon.

Satamasta lähtee lauttoja Fuenteventuraan monta kertaa päivässä.


Corralejo opas

Kaupunki ja rantalomakohde Corralejo sijaitsee Espanjan saarella Fuerteventuralla, joka on yksi Kanariansaarista. Kaupunki on noin 3 km² alueella, mikä tekee siitä suurimman lomakohteen saarella, ja se sijaitsee Fuerteventuran Pohjois-kärjessä päin pientä luotoa Lobosta. Kaupungilla on pitkä rantakatu jossa on monia baareja, kahviloita ja ravintoloita. Huolimatta moderneista lisäyksistä kaupunki on onnistunut säilyttämään sen pienen kalastajakylän charmia.

Corralejolla on noin 11 km rantoja, jotka alkavat aivan kaupungin ulkopuolella. Nämä rannat ja kristallinkirkas vesi vetävät paljon kävijöitä kaupunkiin.

Corralejon satamassa on kaksi lauttalaituria, venesatama sekä lukuisia päiväretkimahdollisuuksia esimerkiksi lasipohjaveneillä, syvämerikalastusta ja jet ski kokeilua. Satamassa on kaksi lauttalipputiomistoa ja kahvila. Satamasta kulkee säännöllinen lautta Lanzarotelle.