Laiva Playa Blancasta Corralejoon

Lanzaroten ja Fuerteventuran välillä operoi tällä hetkellä kolme laivayhtiötä Playa Blanca-Corralejo reitillä. Naviera Armas liikennöi reittiä jopa 6 kertaa päivässä, Fred Olsen Express matkaa 7 kertaa päivässä ja Lineaa Maritimas Romero kulkee 5 kertaa päivässä.
Lanzarte-Fuerteventura välisiä matkoja tehdään jopa 18 päivässä. Koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaimman hinnan ja ajankohdan matkallesi.

Playa Blanca - Corralejo lauttaoperaattorit

 • Naviera Armas
  • 6 lähtöä päivittäin 35 min
  • Etsi hinta
 • Fred Olsen Express
  • 7 lähtöä päivittäin 25 min
  • Etsi hinta
 • Lineas Maritimas Romero
  • 7 lähtöä päivittäin 45 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Playa Blanca Corralejo

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Playa Blanca Corralejo on auto ja 2 matkustajaa.

Playa Blanca opas

Playa Blanca ("White Beach") on kaupunki joka sijaitsee Espanjan Lanzaroten saarella. Kaupunki on saaren eteläisin kaupunki ja se on noin 45 km päässä saaren lentokentältä. Kerran pieni kalastajakylä, Playa Blanca on viime vuosina kehittynyt Lanzaroten toiseksi suosituimmaksi lomakohteeksi. Lomakohde ulottuu nykyään länteen kuuluisille Papagayon rannoille Las Coloradassa ja Faro Parkiin ja Faro de Pechigueran majakalle jossa kulkee rantakatu pitkin koko rannikkoa. Lukuunottamatta kaupungin keskustaa Playa Blancassa on alhainen tiheys, joka käsittää lähinnä bungaloweja ja huvilaryhmityksiä sekä muutamia suuria luksushotelleja.

Playa Blancan rantaviiva on lähinnä yksi suuri 9 km leveä lahti, joka sitten jakautuu kolmeen pienempään, mutta silti suureen, lahteen. Idästä länteen nämä ovat Playa Dorada, Playa Blanca ja Playa Flamingo. Lahtien ansiosta rannat Playa Blancan läheisyydessä ovat suojattuja ja ihanteellisia uimiseen ja auringonottoon.

Satamasta lähtee lauttoja Fuenteventuraan monta kertaa päivässä.

Corralejo opas

Kaupunki ja rantalomakohde Corralejo sijaitsee Espanjan saarella Fuerteventuralla, joka on yksi Kanariansaarista. Kaupunki on noin 3 km² alueella, mikä tekee siitä suurimman lomakohteen saarella, ja se sijaitsee Fuerteventuran Pohjois-kärjessä päin pientä luotoa Lobosta. Kaupungilla on pitkä rantakatu jossa on monia baareja, kahviloita ja ravintoloita. Huolimatta moderneista lisäyksistä kaupunki on onnistunut säilyttämään sen pienen kalastajakylän charmia.

Corralejolla on noin 11 km rantoja, jotka alkavat aivan kaupungin ulkopuolella. Nämä rannat ja kristallinkirkas vesi vetävät paljon kävijöitä kaupunkiin.

Corralejon satamassa on kaksi lauttalaituria, venesatama sekä lukuisia päiväretkimahdollisuuksia esimerkiksi lasipohjaveneillä, syvämerikalastusta ja jet ski kokeilua. Satamassa on kaksi lauttalipputiomistoa ja kahvila. Satamasta kulkee säännöllinen lautta Lanzarotelle.