COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Corralejo - Playa Blanca on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Fuerteventura - Lanzarote lautat sivullamme.

Corralejo - Playa Blanca lauttaoperaattorit

  • 5 Sailings Daily 35 min
  • Get price
  • 5 Sailings Daily 25 min
  • Get price
  • 4 Sailings Daily 30 min
  • Get price

Laiva Corralejosta Playa Blancaan

Fuerteventuran sekä Lanzaroten saaret yhdistyvät Corralejo-Playa Blanca reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä 3 laivayhtiötä. Naviera Armas liikennöi reittiä jopa 6 kertaa päivässä, kun taas Fred Olsen Express liikennöi 7 kertaa päivässä ja Lineas Maritimas Romero tarjoaa matkoja 5 kertaa päivässä.
Päivittäisiä matkoja saarten välillä on täten jopa 18. Koska tarjolla on 3 laivayhtiötä, suosittelemme laivayhtiöiden hintojen vertailua löytääksesi parhaimman hinnan ja ajankohdan joka on täydellinen juuri sinulle.

Corralejo opas

Corralejo on kaupunki ja rantakohde Kanariansaarten Fuerteventuran saarella. Kaupunki sijaitsee saaren pohjoisosassa Lobos luodon lähellä. Kaupunki on noin 3 neliökilometrin suuruinen, mikä tekee siitä saaren suurimman lomakohteen. Vaikka kaupunki on säilyttänyt sen kalastuskylä-charmin, on siellä nykyään promenaadi josta löytyy runsaasti baareja, kahviloita ja ravintoloita lomailijoille.
Kaupungin päänähtävyys on sen rannat. Alueella on n. 11km rantaa, mikä alkaa aivan kaupungin laidalta ja mikä johdattelee tumman siniseen mereen.
Corralejon satamassa on kaksi lauttalaituria, venesatama sekä lukuisia päiväretkimahdollisuuksia esimerkiksi lasipohjaveneillä, syvämerikalastusta ja jet ski kokeilua. Satamassa on kaksi lauttalipputiomistoa ja kahvila. Satamasta kulkee säännöllinen lautta Lanzarotelle.


Playa Blanca opas

Playa Blanca on suuri lomakeskus Espanjan Lanzaroten saarella. Playa Blanca on tunnettu laajasta valikoimasta kauppoja ja ravintoloita, jossaa merkittävimmät ostosalueet sijaitsevat pitkin Calle Limones katua, kävelykadulla ja Papagayo Centressä. Playa Blancan rantaviiva on lähinnä yksi suuri 9 km leveä lahti, joka sitten jakautuu kolmeen pienempään, mutta silti suureen, lahteen. Idästä länteen nämä ovat Playa Dorada, Playa Blanca ja Playa Flamingo. Lahtien ansiosta rannat Playa Blancan läheisyydessä ovat suojattuja ja ihanteellisia uimiseen ja auringonottoon.

Marina Rubicon sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä kaupungista. Siellä on markkinat kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin (molemmat aamulla). Myytävät vaihtelevat käsitöistä lahjoihin ja paikallisiin viineihin. Noin 200 metriä itään Marina Rubicosta, Castillo de las Coloradasissa seisoo niemi Punta del Aquila. Tämä vartiotorni rakennettiin vuosina 1741 ja 1744 ja tarjosi hyvän suojan vankan rakentamisen ja laskusillan kautta. Sen kelloa soitettiin varoitukseksi merirosvojen lähestyessä rannikkoaa.

Satamasta lähtee lauttoja Fuenteventuraan monta kertaa päivässä.