Laiva Corralejosta Playa Blancaan

Fuerteventuran sekä Lanzaroten saaret yhdistyvät Corralejo-Playa Blanca reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä 3 laivayhtiötä. Naviera Armas liikennöi reittiä jopa 6 kertaa päivässä, kun taas Fred Olsen Express liikennöi 7 kertaa päivässä ja Lineas Maritimas Romero tarjoaa matkoja 5 kertaa päivässä.
Päivittäisiä matkoja saarten välillä on täten jopa 18. Koska tarjolla on 3 laivayhtiötä, suosittelemme laivayhtiöiden hintojen vertailua löytääksesi parhaimman hinnan ja ajankohdan joka on täydellinen juuri sinulle.

Corralejo - Playa Blanca lauttaoperaattorit

 • Naviera Armas
  • 5 lähtöä päivittäin 35 min
  • Etsi hinta
 • Fred Olsen Express
  • 6 lähtöä päivittäin 25 min
  • Etsi hinta
 • Lineas Maritimas Romero
  • 4 lähtöä päivittäin 30 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Corralejo Playa Blanca

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Corralejo Playa Blanca on auto ja 2 matkustajaa.

Corralejo opas

Corralejo on kaupunki ja rantakohde Kanariansaarten Fuerteventuran saarella. Kaupunki sijaitsee saaren pohjoisosassa Lobos luodon lähellä. Kaupunki on noin 3 neliökilometrin suuruinen, mikä tekee siitä saaren suurimman lomakohteen. Vaikka kaupunki on säilyttänyt sen kalastuskylä-charmin, on siellä nykyään promenaadi josta löytyy runsaasti baareja, kahviloita ja ravintoloita lomailijoille.
Kaupungin päänähtävyys on sen rannat. Alueella on n. 11km rantaa, mikä alkaa aivan kaupungin laidalta ja mikä johdattelee tumman siniseen mereen.
Corralejon satamassa on kaksi lauttalaituria, venesatama sekä lukuisia päiväretkimahdollisuuksia esimerkiksi lasipohjaveneillä, syvämerikalastusta ja jet ski kokeilua. Satamassa on kaksi lauttalipputiomistoa ja kahvila. Satamasta kulkee säännöllinen lautta Lanzarotelle.

Playa Blanca opas

Playa Blanca on suuri lomakeskus Espanjan Lanzaroten saarella. Playa Blanca on tunnettu laajasta valikoimasta kauppoja ja ravintoloita, jossaa merkittävimmät ostosalueet sijaitsevat pitkin Calle Limones katua, kävelykadulla ja Papagayo Centressä. Playa Blancan rantaviiva on lähinnä yksi suuri 9 km leveä lahti, joka sitten jakautuu kolmeen pienempään, mutta silti suureen, lahteen. Idästä länteen nämä ovat Playa Dorada, Playa Blanca ja Playa Flamingo. Lahtien ansiosta rannat Playa Blancan läheisyydessä ovat suojattuja ja ihanteellisia uimiseen ja auringonottoon.

Marina Rubicon sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä kaupungista. Siellä on markkinat kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin (molemmat aamulla). Myytävät vaihtelevat käsitöistä lahjoihin ja paikallisiin viineihin. Noin 200 metriä itään Marina Rubicosta, Castillo de las Coloradasissa seisoo niemi Punta del Aquila. Tämä vartiotorni rakennettiin vuosina 1741 ja 1744 ja tarjosi hyvän suojan vankan rakentamisen ja laskusillan kautta. Sen kelloa soitettiin varoitukseksi merirosvojen lähestyessä rannikkoaa.

Satamasta lähtee lauttoja Fuenteventuraan monta kertaa päivässä.