Lymington
Yarmouth
Lautat maahan Wightsaari
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Lymington satamaan Yarmouth

Englanti ja Wightsaari yhdistyvät reitillä Lymington Yarmouth. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Wightlink. Reittiä kuljetaan jopa 16 kertaa päivä ja matka-aika on nopeimmillaan 40 minuuttia.

Lymington Yarmouth matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Lymington satamaan Yarmouth

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Wightsaari lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Lymington - Yarmouth?

  Lautan ylitysaika Lymington - Yarmouth on noin 40m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Lymington - Yarmouth?

  Lymington to Yarmouth lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Lymington - Yarmouth on 109 €.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Lymington - Yarmouth?

  On olemassa 1 lauttaoperaattoria Lymington to Yarmouth ja tämä on
  • Wightlink
 • Miten voin varata lauttalippuja Lymington - Yarmouth?

  Varaa lautat reitiltä Lymington kohteeseen Yarmouth tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Lymington - Yarmouth?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Lymington - Yarmouth
  • Wightlink
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Lymington - Yarmouth?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Lymington ja Yarmouth välillä
  • Wightlink
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Lymington - Yarmouth?

  Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Wightlink
 • Mikä on etäisyys Lymington ja Yarmouth välillä?

  Etäisyys Lymington ja Yarmouth välillä on noin 3 meripeninkulmaa.

Lymington opas

Lymington on rannikkokaupunki ja satama joka sijaitsee Lymington joen länsirannalla Hampshiren läänissä, Englannissa. Kaupunki on New Forestissa vastapäätä Yarmouthin kaupunkia Isle of Wightissa. Kaupunki on merkittävä purjehdus keskus ja Tästä syystä siellä on kolme venesatamaa. Viime vuosina Lymingtonissa on pidetty maailman kuuluisia regattoja kuten Royal Lymington Cup, Etchells Worlds, MacNamara n Bowl ja Source Regatta.

Pääkatu on nähnyt aika paljon muutoksia viime vuosina, ja kauppaketjut ja kahvilat kasvavat määrissä. Lymingtonissa on paikalliset markkinat, osa New Forestin tuottajien markkinoita, jotka pidetään Masonicin salissa kerran kuussa riistakautena. Laiturille alasjohtavilla mukulakivikaduilla on useita vaatekauppoja.

Lautat ovat kulkeneet Lymingtonista Yarmouthiin 1800–luvulta. Vuodesta 1990 niitä on liikennöinyt Wightlink. Matka-aika on noin 40 minuuttia.


Yarmouth opas

Yarmouth on kaupunki Isle of Wightin luoteisrannikolla. Se tarjoaa pääsyn saarelle lauttaliikenteellä manner-Englannista. Kaupunki sijaitsee Yar- joen varrella ja sisältää jotakin Isle of Wightin vanhimpaa arkkitehtuuriia, kuten 1500-luvun linnan. Kaupungin satama on aina täynnä toimintaa ja täynnä lauttoja ja pienempiä huvialuksia, ja itse kaupungissa on monia asioita joita nähdä ja tehdä. Grade II -laituri on nähtävä, edes nähdäkseen kauniin näköalan Solentiin Englannin mantereelle ja se on myös hyvä paikka kalastukseen. Yarmouthin linna sijaitsee lauttarannan puolella ja se on myös loistava paikka upealle merinäköalalle ja on perheiden suosikki piknik-paikka kesällä. Muita suosittuja harrastuksia ovat käveley ja lähialueiden kahden "Sites of Special Scientific Interest" tutkiminen, Yarin suistossa.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.