COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Lymington - Yarmouth on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Lymington satamaan Yarmouth

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Wightsaari lautat sivullamme.

Lymington - Yarmouth lauttaoperaattorit

    • 16 Sailings Daily 40 min
    • Get price

Lautta satamasta Lymington satamaan Yarmouth

Englanti ja Wightsaari yhdistyvät reitillä Lymington Yarmouth. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Wightlink. Reittiä kuljetaan jopa 16 kertaa päivä ja matka-aika on nopeimmillaan 40 minuuttia.

Lymington Yarmouth matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lymington opas

Lymington on rannikkokaupunki ja satama joka sijaitsee Lymington joen länsirannalla Hampshiren läänissä, Englannissa. Kaupunki on New Forestissa vastapäätä Yarmouthin kaupunkia Isle of Wightissa. Kaupunki on merkittävä purjehdus keskus ja Tästä syystä siellä on kolme venesatamaa. Viime vuosina Lymingtonissa on pidetty maailman kuuluisia regattoja kuten Royal Lymington Cup, Etchells Worlds, MacNamara n Bowl ja Source Regatta.

Pääkatu on nähnyt aika paljon muutoksia viime vuosina, ja kauppaketjut ja kahvilat kasvavat määrissä. Lymingtonissa on paikalliset markkinat, osa New Forestin tuottajien markkinoita, jotka pidetään Masonicin salissa kerran kuussa riistakautena. Laiturille alasjohtavilla mukulakivikaduilla on useita vaatekauppoja.

Lautat ovat kulkeneet Lymingtonista Yarmouthiin 1800–luvulta. Vuodesta 1990 niitä on liikennöinyt Wightlink. Matka-aika on noin 40 minuuttia.


Yarmouth opas

Yarmouth on kaupunki Isle of Wightin luoteisrannikolla. Se tarjoaa pääsyn saarelle lauttaliikenteellä manner-Englannista. Kaupunki sijaitsee Yar- joen varrella ja sisältää jotakin Isle of Wightin vanhimpaa arkkitehtuuriia, kuten 1500-luvun linnan. Kaupungin satama on aina täynnä toimintaa ja täynnä lauttoja ja pienempiä huvialuksia, ja itse kaupungissa on monia asioita joita nähdä ja tehdä. Grade II -laituri on nähtävä, edes nähdäkseen kauniin näköalan Solentiin Englannin mantereelle ja se on myös hyvä paikka kalastukseen. Yarmouthin linna sijaitsee lauttarannan puolella ja se on myös loistava paikka upealle merinäköalalle ja on perheiden suosikki piknik-paikka kesällä. Muita suosittuja harrastuksia ovat käveley ja lähialueiden kahden "Sites of Special Scientific Interest" tutkiminen, Yarin suistossa.