Southsea satamaan Ryde lautta

Englanti ja Wightsaari yhdistyvät reitillä Southsea Ryde. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Hovertravel. Reittiä kuljetaan jopa 36 kertaa päivä ja matka-aika on nopeimmillaan 10 minuuttia.

Southsea Ryde matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Southsea satamaan Ryde lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Wightsaari lautat sivullamme.

Southsea - Ryde lauttaoperaattorit

  • Hovertravel
    • 36 lähtöä päivittäin 10 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Southsea Ryde hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Southsea opas

Southsea on rannikkolomakohde ja satama, joka sijaitsee Portsmouthin eteläpäässä Portsea Islandilla Hampshiren läänissä Englannin etelärannikolla. Vaikka se on vain noin 1,5 kilometrin päässä paljon suuremmani kaupungin Portsmouthin keskustasta, Southsealla on oma vilkas kaupallinen keskus, jossa on baareja, ravintoloita, kahviloita ja vähittäiskauppoja. Merkittävä nähtävyys sijaitsee rannikolla: neljä suurta linnoitusta rakennettiin 1860-luvulla osana pyrkimystä vahvistaa kaupunkia ulkomaisten hyökkäysten uhalta. Ne olivat osa laajempaa puolustautumiskeinoa, johon kuului myös linnoituksia mantereella ympäri kaupunkia. Niitä ei ole koskaan käytetty. Southsean ranta on pääosin soraa, mutta laskuveden aikaan hiekka on tulee esiin. On olemassa kaksi laituria: Etelä Parade Pier ja Clarence Pier, joilla molemmilla on huvipelejä. Vuosituhannen vaihteen kunniaksi luotiin luonnonkaunis kävellyreitti, joka ulottuu Gunwharfin Laiturilta Portsmouthista Southsean merenrantaan. Reitti on merkitty jalkakäytävällä, ja se on vuorattu ainutlaatuisilla sinisillä katulyhdyillä.

Säännöllinen ilmatyynyaluspalvelua kulkee Rydeen Isle of Wightiin. Matka-aika on noin 10 minuuttia.

Ryde opas

Ryde on suurin kaupunki Isle of Wightissa, ja sen merkittävän aseman merenrannalla ja ilmatyynyalusmatkustajalaivalinkeillä ei ole ihme, että sitä kutsutaan usein nimellä "Gateway to Islandiksi". Lakeiden hiekkarantojen lisäksi Rydessä on suuri valikoima putiikkeja, museoita ja gallerioita ja kävijät voivat nauttia paljon muista asioista joita nähdä ja tehdä pitkin Esplanadia. Isle of Wightin suurimpana kaupunkina ei ole yllättävää, että Rydessä pidetään joitakin suurimpia tapahtumia, jotka tapahtuvat vuosittain. Joka elokuu tuhansia skootteriharrastajia laskeutuvat Ryden Isle of Wight Scooter ralliin, ja vain muutamaa viikkoa myöhemmin Rydne Esplanadilla voidaan nähdä klassikkoautoja International Classic Car Show’ssa. Rydessä pidetään myös yksi Britannian vanhin karnevaali, joka on perinteisesti järjestetään loppukesästä ja loepttaa Isle of Wightin karnevaalikauden, joka kiertää ympäri saarta. Rydessä on kokoelma myöhäisillan baareja ja klubeja.