COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Southsea - Ryde on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Wightsaari lautat sivullamme.

Southsea - Ryde lauttaoperaattorit

    • 28 Sailings Daily 10 min
    • Get price

Lautta satamasta Southsea satamaan Ryde

Englanti ja Wightsaari yhdistyvät reitillä Southsea Ryde. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Hovertravel. Reittiä kuljetaan jopa 28 kertaa päivä ja matka-aika on nopeimmillaan 10 minuuttia.

Southsea Ryde matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Southsea opas

Southsea on rannikkolomakohde ja satama, joka sijaitsee Portsmouthin eteläpäässä Portsea Islandilla Hampshiren läänissä Englannin etelärannikolla. Vaikka se on vain noin 1,5 kilometrin päässä paljon suuremmani kaupungin Portsmouthin keskustasta, Southsealla on oma vilkas kaupallinen keskus, jossa on baareja, ravintoloita, kahviloita ja vähittäiskauppoja. Merkittävä nähtävyys sijaitsee rannikolla: neljä suurta linnoitusta rakennettiin 1860-luvulla osana pyrkimystä vahvistaa kaupunkia ulkomaisten hyökkäysten uhalta. Ne olivat osa laajempaa puolustautumiskeinoa, johon kuului myös linnoituksia mantereella ympäri kaupunkia. Niitä ei ole koskaan käytetty. Southsean ranta on pääosin soraa, mutta laskuveden aikaan hiekka on tulee esiin. On olemassa kaksi laituria: Etelä Parade Pier ja Clarence Pier, joilla molemmilla on huvipelejä. Vuosituhannen vaihteen kunniaksi luotiin luonnonkaunis kävellyreitti, joka ulottuu Gunwharfin Laiturilta Portsmouthista Southsean merenrantaan. Reitti on merkitty jalkakäytävällä, ja se on vuorattu ainutlaatuisilla sinisillä katulyhdyillä.

Säännöllinen ilmatyynyaluspalvelua kulkee Rydeen Isle of Wightiin. Matka-aika on noin 10 minuuttia.


Ryde opas

Ryde on suurin kaupunki Isle of Wightissa, ja sen merkittävän aseman merenrannalla ja ilmatyynyalusmatkustajalaivalinkeillä ei ole ihme, että sitä kutsutaan usein nimellä "Gateway to Islandiksi". Lakeiden hiekkarantojen lisäksi Rydessä on suuri valikoima putiikkeja, museoita ja gallerioita ja kävijät voivat nauttia paljon muista asioista joita nähdä ja tehdä pitkin Esplanadia. Isle of Wightin suurimpana kaupunkina ei ole yllättävää, että Rydessä pidetään joitakin suurimpia tapahtumia, jotka tapahtuvat vuosittain. Joka elokuu tuhansia skootteriharrastajia laskeutuvat Ryden Isle of Wight Scooter ralliin, ja vain muutamaa viikkoa myöhemmin Rydne Esplanadilla voidaan nähdä klassikkoautoja International Classic Car Show’ssa. Rydessä pidetään myös yksi Britannian vanhin karnevaali, joka on perinteisesti järjestetään loppukesästä ja loepttaa Isle of Wightin karnevaalikauden, joka kiertää ympäri saarta. Rydessä on kokoelma myöhäisillan baareja ja klubeja.