COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Portsmouth - Fishbourne on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Portsmouth satamaan Fishbourne

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Wightsaari lautat sivullamme.

Portsmouth - Fishbourne lauttaoperaattorit

    • 25 Sailings Daily 45 min
    • Get price

Lautta satamasta Portsmouth satamaan Fishbourne

Englanti ja Wightsaari yhdistyvät reitillä Portsmouth Fishbourne. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Wightlink. Reittiä kuljetaan jopa 25 kertaa päivä ja matka-aika on nopeimmillaan 45 minuuttia.

Portsmouth Fishbourne matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Portsmouth opas

Portsmouth on kaupunki ja satama joka sijaitsee Hampshiren läänissä Englannin etelärannikolla. Portsmouth on Yhdistyneen kuningaskunnan ainoa saarikaupunki ja on noin 100 km lounaiseen Lontoosta ja 30 km itään Southamptonista. Portsmouthilla on pitkä ja maineikas merenkulun historia. Se on koti maailman vanhimmalle kuivatelakalle, joka on edelleen käytössä, ja kuuluisille aluksille, kuten HMS Warrior, Mary Rose ja HMS Victory, Lord Nelsonin lippulaiva. Kaupunki on myös laivastotukikohdan koti ja siellä asuu Royal Marine kommandot.

Portsmouth on yksi Britannian parhaiten yhdistetty laivasatama, se yhdistää matkustajat yhdeksään eri kohteisiin. Laajassa satamassa on kolme terminaalia. Continental lauttasatama on Britannian toiseksi vilkkain ja sijaitsee pohjoiseen Naval Basesta. Etelään Naval Basesta löydät Isle of Wight (Ryde) Passenger Ferry Terminalin. Continental Ferry Terminal palvelee lauttayhteyksiä Le Havreen Ranskassa ja Bilbaoon Espanjassa. Päivittäisiä ylityksiä on myös Cherbourgiin, Caeniin ja St Maloon Ranskassa, St Helieriin Jerseyssä, St Peter Portiin Guernseyssä ja Rydeen Isle of Wightissa.


Fishbourne opas

Isle of Wightilla sijaitseva Fishbourne on pieni satama ja kylä. Se sijaitsee Wootton Creekin itärannalla ja kylän Wootton ja Ryde välissä. Kylän nimen on ajateltu tarkoittavan "jokikalaa" tai "kalalähdettä".

Isle of Wight, jota muinaiset roomalaiset kutsuivat Vectikseksi, on lääni ja Englannin suurin saari, joka sijaitsee Englannin Kanaalilla, joka on noin 5-8 km Hampshiren rannikolta, erotettu manner- Britanniasta Solentin salmella. Saarella on useita lomakohteita, jotka ovat olleet lomakohteita viktoriaanisesta ajasta lähtien.

Ajoneuvojen kanssa matkustavien on saavuttava lauttaterminaaliin viimeistään 30 minuuttia, mutta aikaisintaan yksi tunti, ennen purjehdusta. Jalkamatkustajien on saavuttava lauttaterminaaliin vähintään 15 minuuttia ennen lähtöä. Saavu hieman aikaisemmin, jos noudat liput.