Mahon
Alcudia
Lautat maahan Mallorca
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Mahon satamaan Alcudia

Menorca ja Mallorca yhdistyvät reitillä Mahon Alcudia, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Trasmediterranea -lautta kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia 15 minuuttia samalla kun Trasmed GLE reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 tuntia 15 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 8 ylitystä viikko reitillä Mahon Alcudia kohteiden Menorca ja Mallorca välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Mahon satamaan Alcudia

Saadaksesi lisätietoa vieraile Menorca - Mallorca lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Mahon - Alcudia?

Lautan ylitysaika Mahon - Alcudia on noin 3h 15m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Mahon - Alcudia?

Mahon to Alcudia lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Mahon - Alcudia on 117 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Mahon - Alcudia?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Mahon ja Alcudia välillä. Nämä ovat
  • Trasmediterranea
  • Trasmed GLE

Miten voin varata lauttalippuja Mahon - Alcudia?

Varaa lautat reitiltä Mahon kohteeseen Alcudia tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Mahon - Alcudia?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Mahon - Alcudia
  • Trasmed GLE

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Mahon - Alcudia?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Mahon ja Alcudia välillä
  • Trasmed GLE

Mikä on etäisyys Mahon ja Alcudia välillä?

Etäisyys Mahon ja Alcudia välillä on noin 67 meripeninkulmaa.

Mahon opas

Mahon on Menorcan pääkaupunki. Se on osa Espanjan saaria Baleaareja. Kaupunki sijaitsee saaren itärannikolla ja on myös saaren tärkein satama, joka on muodostunut maailman toiseksi syvimpään luonnolliseen satamaan, ja ulottuu 7 kilometriä sisämaahan. Historiallinen kaupunki tarjoaa kävijöille kauniin sekoituksen vanhaa ja uutta arkkitehtuuria. Kaupungilla on ainutlaatuinen kaksinaisuus koska sekä kaupunki, jossa on runsaasti Menorcan ja Espanjan historiaa on näkyvillä, sekä sen rakennukset ja museot sekä vaikuttava ja kukoistava luonnon satama. Mahonin keskus on Placa de S'Esplanada. Se on paras paikka paikallisten ihmisten tarkkailuun yhdessä kahviloista, jotka ympäröivät Placaa. Poistu Placalta vasemman kulman kautta Carrer d'Isabel II:een, josta on upeat näkymät satamaan. Kävelkää tyylikkäiden Georgialaisten talojen ohi tieen päätyyn, missä on Museu de Menorca, saaren suurin museo, joka kattaa saaren arkeologisen menneisyyden kokoelmalla taidetta.

Mahonin lauttasatamasta on purjehduksia ympäri vuoden Barcelonaan ja Valenciaan Espanjan mantereelle. Voit myös ottaa lautan Palmaan ja Alcudiaan, Mallorcaan ja Ibizalle. Lautat liikennöivät myös Ciutadellaan kesäkuukausina.


Alcudia opas

Baleaarien saariryhmän Mallorcan tärkein kaupunki on Alcudia. Vanhassa kaupungissa on kuuluisa 1300–luvun muuri. Sitä pitkin kävellessä on mahdollista kiertää koko kylän ympäri. Roomalaisen kaupungin jäänteet ovat myös suosittu nähtävyys, jotka löytyvät keskiaikaisen kaupungin muurien ulkopuolelta, Pyhän Jaumen kirkon edestä. Kaupungin pohjoisosassa on härkätaisteluareena 1800–luvulta. Vanhassa kaupungissa on markkinat sunnuntaisin ja tiistaisin ympäri vuoden ja muurien sisällä on useita suosittuja ravintoloita ja bistroja, jotka ovat kuuluisia hyvästä kotiruoasta. Port d'Alcudiassa useimmat ravintolat sijaitsevat ympäri venesatamaa.

Barcelonaan, Deniaan ja Valenciaan pääsee päivittäin lautalla. Normaali matka-aika on 7 tuntia, mutta voit lyhentää matkaa kolmella tunnilla, valitessasi nopean fast ferry-lautan.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Trasmed GLE 19:30 23:15 3 tuntia 45 minuuttia Mon

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.