Laiva CIutadellasta Alcudiaan

Balearia sekä Trasmediterranea yhdistävät Menorcan ja Mallorcan saaret liikennöiden Ciutadella-Alcudia reittiä. Balearia kulkee reitillä jopa 5 kertaa päivässä tehden tunnin matkoja kun taas Trasmediterranea tarjoaa 14 matkaa viikossa ja matkat kestävät 2 tuntia 30 minuuttia.
Ciutadella-Alcudia välillä tehdään viikoittain täten jopa 49 ylitystä. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaimman hinnan ja ajankohdan matkallesi.

Ciutadella - Alcudia lauttaoperaattorit

 • Corsica Ferries
 • Balearia
  • 5 lähtöä päivittäin 1 h 15 min
  • Etsi hinta
 • FRS Iberia
  • 3 lähtöä päivittäin 1 h 30 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Ciutadella Alcudia

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Ciutadella Alcudia on auto ja 2 matkustajaa.

Ciutadella opas

Ciutadella de Menorca on kaupunki Minorcan saarella, länsi-Baleaareilla Espanjassa. Kaupunki on saaren entinen pääkaupunki ja sillä on historiallinen arkeologinen perintö kivipaasien muodossa. Tunnetuimpia rakennelmista ovat "Taulas", the Talaiot ja the Navetas. Es Bornin historiallisen kaupunginosan ympärillä on keskiaikaisia katuja palatsineen, kirkkoineen ja linnoituksineen. Kaupungintalo on entisen Arabi kuvernöörin palatsi ja toimi myös myöhemmin kuninkaallisena palatsina Aragonin vallan aikaan, sekä kuvernöörin palatsina kunnes britit siirsivät pääkaupungin itäiseen Mahonin kaupunkiin vuonna 1722. Kaupungin keskustan lähellä on monia upeita luolia ja rantoja, jotka ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia.
Vaikka Ciutadella ei enää ole Minorcan pääkaupunki, on se pysynyt saaren uskonnollisena keskuksena. Saint Johnin festivaali (saaren suojelupyhimys) pidetään joka vuoden kesäkuussa 23. ja 24. päivä. Cuitadellan vanhassa kaupunginosassa on Menorcan katedraali, joka rakennettiin vuonna 1287 vanhemman moskeijan perusteista.

Alcudia opas

Baleaarien saariryhmän Mallorcan tärkein kaupunki on Alcudia. Vanhassa kaupungissa on kuuluisa 1300–luvun muuri. Sitä pitkin kävellessä on mahdollista kiertää koko kylän ympäri. Roomalaisen kaupungin jäänteet ovat myös suosittu nähtävyys, jotka löytyvät keskiaikaisen kaupungin muurien ulkopuolelta, Pyhän Jaumen kirkon edestä. Kaupungin pohjoisosassa on härkätaisteluareena 1800–luvulta. Vanhassa kaupungissa on markkinat sunnuntaisin ja tiistaisin ympäri vuoden ja muurien sisällä on useita suosittuja ravintoloita ja bistroja, jotka ovat kuuluisia hyvästä kotiruoasta. Port d'Alcudiassa useimmat ravintolat sijaitsevat ympäri venesatamaa.

Barcelonaan, Deniaan ja Valenciaan pääsee päivittäin lautalla. Normaali matka-aika on 7 tuntia, mutta voit lyhentää matkaa kolmella tunnilla, valitessasi nopean fast ferry-lautan.