COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Malaga - Melilla on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Malaga - Melilla lauttaoperaattorit

  • 5 Sailings Weekly 6 hr 30 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 6 hr
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 6 hr
  • Get price

Lautta satamasta Malaga satamaan Melilla

Espanja ja Espanja yhdistyvät reitillä Malaga Melilla, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. Trasmediterranea liikennöi reittiä jopa 5 kertaa viikko, Balearia 6 kertaa viikko & Naviera Armas kulkee reittiä jopa 6 kertaa viikko.

Kohteiden Espanja ja Espanja välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 17 viikko reitillä Malaga Melilla ja koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Malaga opas

Malaga on kaupunki Andalusiasnalueella Etelä-Espanjassa. Kaupunki sijaitsee Costa del Solilla (Coast of the Sun) Välimerellä, ja on noin 100 km itään Gibraltarin salmelta ja noin 130 kilometrin päässä Pohjois-Afrikan rannikolta. Kaupunki on paratiisi turisteille, kiitos sen subtrooppisen ilmaston, lämpimän ja aurinkoisten kesien ja leutojen talvien. Malagassa on syntynyt taidemaalari Pablo Picasso, heprealainen runoilija ja juutalainen filosofi Avicebron ja näyttelijä Antonio Banderas, ja siellä on monumentteja kuten Alcazaba, arabilainen linnoitus. Malagassa on myös puitteet uskonnollisille kulkueille, jotka ovat osa Malagan pääsiäisviikon juhlia, ja ne on julistettu Festival of Tourist Interestiksi.

Picasson kunnianosoituksen lisäksi muihin suuriin historiallisiin monumentteihin kuuluu mahtava barokkilainen katedraali, joka tunnetaan nimellä "La Manquita" (One Armed Woman), ja hiljattain kunnostettu roomalainen teatteri. Korkealla kukkulalla kaupungin yllä on Parador (valtion ylläpitämä hotelli), joka sijaitsee Gibralfaron linnassa. Tämä on ihana paikka joko jäädä yöksi, tai pitkän lounaan nauttimiseksi kiehtovassa ympäristössä, josta on laajat näkymät Malagaan ja merelle.

Malagan lauttasatama sijaitsee lähellä Malagan vanhaakaupunkia. Lautat kulkevat Melillaan.


Melilla opas

Espanjan itsehallintokaupunki Melilla sijaitsee Afrikan luoteisrannikolla, ja sillä on yhteinen raja Marokon kanssa.Kaupunki on erotettu Espanjan maakunnasta Grenadasta ja Almeriasta Alboráninmerellä. Melilla, kuten Ceuta, oli vapaa satama ennen Espanjan liittymistä Euroopan unioniin. Marokon asutus Beni Ansar sijaitsee välittömästi etelään Melillasta ja lähin marokkolainen kaupunki on Nador. Melillan ja Nadorin satamat sijaitsevat molemmat samassa lahdessa. Vuodesta 2011, sen asukasluku oli 78 476. Asukkaat koostuvat etnisistä espanjalaisista, etnisistä Riffian berbereistä, ja pienestä joukosta etnisiä Espanjan juutalaisia. Sekä espanja että riffian-Berber ovat kaksi eniten puhuttua kieltä, espanja on ainoa virallinen kieli.

Melillan satamasta on useita päivittäisiä yhteyksiä Almeriaan ja Málagaan Espanjassa. Monet ihmiset matkustavat Euroopan ja Marokon välillä käyttäen Melillan lauttayhteyksiä (sekä matkustajat että rahti).