Malaga
Melilla
Lautat maahan Espanja
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Malaga satamaan Melilla

Espanja ja Espanja yhdistyvät reitillä Malaga Melilla, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. Trasmediterranea liikennöi reittiä jopa 5 kertaa viikko, Balearia 7 kertaa viikko & Naviera Armas kulkee reittiä jopa 7 kertaa viikko.

Kohteiden Espanja ja Espanja välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 19 viikko reitillä Malaga Melilla ja koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Malaga - Melilla?

Lautan ylitysaika Malaga - Melilla on noin 6h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Malaga - Melilla?

Malaga to Melilla lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Malaga - Melilla on 294 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Malaga - Melilla?

On olemassa 3 suosittuja lauttaoperaattoreita Malaga ja Melilla välillä. Nämä ovat
 • Trasmediterranea
 • Balearia
 • Naviera Armas

Miten voin varata lauttalippuja Malaga - Melilla?

Varaa lautat reitiltä Malaga kohteeseen Melilla tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Malaga - Melilla?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Malaga - Melilla
 • Trasmediterranea
 • Balearia
 • Naviera Armas

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Malaga - Melilla?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Malaga ja Melilla välillä
 • Trasmediterranea
 • Balearia
 • Naviera Armas

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Malaga - Melilla?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Trasmediterranea
 • Balearia

Mikä on etäisyys Malaga ja Melilla välillä?

Etäisyys Malaga ja Melilla välillä on noin 123 meripeninkulmaa.

Malaga Melilla lautta arvostelut

 • "Hieno tapa matkustaa Palmaan"

  Matkustimme Barcelonasta Palmaan 24.2. yölautta Fortunylla. Odotimme melko vaatimatonta hyttiä ja äänekästä yötä. Hyttimme osoittautui erinomaiseksi - kuin hyvätasoisen hotellin huone kaikkine tarvittavine varusteineen. Nukuimme hyvin ja luottavaisina miehistön ammattitaidosta. Oli jännittävää kurkkia ikkunasta ja nähdä meri ja saapuminen Palmaan aamulla. Paluumatkalla sää oli huono ja myrsky jylläsi saapuessamme Barcelonaan. Kokemuksemme oli silti mukava vaikka laiva keikkuikin. Kun saavuimme emme kovan tuulen takia voineet pysäköidä laiturille mutta henkilökunta vakuutti että olemme turvassa ja jalkamatkustajille järjestettiin bussikyyti terminaaliin ja autoliikennettä ohjattiin. Yksi ongelma oli, että informaatiota ei ollut saatavilla emmekä tienneet mitä tapahtuu tai miksi olimme myöhässä. Lisäksi emme tienneet mihin terminaaliin saapuisimme Palmassa. Kaikki sujui hyvin loppujen lopuksi mutta olimme hetken epätiedon vallassa. Joten kuulutukset ja muu tiedotus olisi ollut hyvä lisä. Koko matka oli kuitenkin nautittava kokemus.

  'Ciudad Autonoma Melilla' travelled on Ciudad Autonoma Melilla

  Lue lisää Näytä vähemmän

Malaga opas

Malaga on kaupunki Andalusiasnalueella Etelä-Espanjassa. Kaupunki sijaitsee Costa del Solilla (Coast of the Sun) Välimerellä, ja on noin 100 km itään Gibraltarin salmelta ja noin 130 kilometrin päässä Pohjois-Afrikan rannikolta. Kaupunki on paratiisi turisteille, kiitos sen subtrooppisen ilmaston, lämpimän ja aurinkoisten kesien ja leutojen talvien. Malagassa on syntynyt taidemaalari Pablo Picasso, heprealainen runoilija ja juutalainen filosofi Avicebron ja näyttelijä Antonio Banderas, ja siellä on monumentteja kuten Alcazaba, arabilainen linnoitus. Malagassa on myös puitteet uskonnollisille kulkueille, jotka ovat osa Malagan pääsiäisviikon juhlia, ja ne on julistettu Festival of Tourist Interestiksi.

Picasson kunnianosoituksen lisäksi muihin suuriin historiallisiin monumentteihin kuuluu mahtava barokkilainen katedraali, joka tunnetaan nimellä "La Manquita" (One Armed Woman), ja hiljattain kunnostettu roomalainen teatteri. Korkealla kukkulalla kaupungin yllä on Parador (valtion ylläpitämä hotelli), joka sijaitsee Gibralfaron linnassa. Tämä on ihana paikka joko jäädä yöksi, tai pitkän lounaan nauttimiseksi kiehtovassa ympäristössä, josta on laajat näkymät Malagaan ja merelle.

Malagan lauttasatama sijaitsee lähellä Malagan vanhaakaupunkia. Lautat kulkevat Melillaan.


Melilla opas

Espanjan itsehallintokaupunki Melilla sijaitsee Afrikan luoteisrannikolla, ja sillä on yhteinen raja Marokon kanssa.Kaupunki on erotettu Espanjan maakunnasta Grenadasta ja Almeriasta Alboráninmerellä. Melilla, kuten Ceuta, oli vapaa satama ennen Espanjan liittymistä Euroopan unioniin. Marokon asutus Beni Ansar sijaitsee välittömästi etelään Melillasta ja lähin marokkolainen kaupunki on Nador. Melillan ja Nadorin satamat sijaitsevat molemmat samassa lahdessa. Vuodesta 2011, sen asukasluku oli 78 476. Asukkaat koostuvat etnisistä espanjalaisista, etnisistä Riffian berbereistä, ja pienestä joukosta etnisiä Espanjan juutalaisia. Sekä espanja että riffian-Berber ovat kaksi eniten puhuttua kieltä, espanja on ainoa virallinen kieli.

Melillan satamasta on useita päivittäisiä yhteyksiä Almeriaan ja Málagaan Espanjassa. Monet ihmiset matkustavat Euroopan ja Marokon välillä käyttäen Melillan lauttayhteyksiä (sekä matkustajat että rahti).


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Naviera Armas 14:30 21:00 6 tuntia 30 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La
Balearia 15:00 22:00 7 tuntia Ti, Ke, To, Pe, La
Balearia 17:00 23:00 6 tuntia Mon
Naviera Armas 18:00 23:59 5 tuntia 59 minuuttia Mon

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.