COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Almeria - Ghazaouet on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Espanja - Algeria lautat sivullamme.

Almeria - Ghazaouet lauttaoperaattorit

    • 1 Sailing Weekly 9 hr
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 9 hr
    • Get price

Lautta satamasta Almeria satamaan Ghazaouet

Espanja ja Algeria yhdistyvät reitillä Almeria Ghazaouet, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Trasmediterranea -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 9 tuntia samalla kun Naviera Armas reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 9 tuntia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 2 ylitystä viikko reitillä Almeria Ghazaouet kohteiden Espanja ja Algeria välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Almeria opas

Almería on kaupunki Andalusiassa, Espanjassa. Se sijaitsee maan kaakkoispuolella Välimeren rannalla ja on samannimisen maakunnan pääkaupunki. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu The Alcazaba, mikä on keskiaikainen linnoitus joka rakennettiin 900-luvulla mutta maanjäristys tuhosi sen vuonna 1522. Paikalla on kolme linjaa seiniä, upea päätorni sekä suuret puutarhat. Siellä on myös katedraali jolla on linnoitusmainen ulkonäkö, kiitos sen tornien ja suojeltujen polkujen, mitkä luotiin suojelemaan sitä Välimeren merirosvoilta. Alkuperin moskeijaksi suunniteltu rakennus muutettiin myöhemmin kristilliseksi kirkoksi, ennen kuin se tuhoutui vuoden 1522 maanjäristyksessä. 1500–luvulla se uudelleenrakennettiin renessanssiseen tyyliin, mutta sen linnamaiset ominaisuudet säilytettiin.
Almerían satamasta pääsee Melillaan, Algeriaan ja Marokkoon, sekä turistiristeilylle Välimerelle. Sillä on myös venesatama jossa on huviveneitä. Tällä hetkellä satamaa laajennetaan uusille laitureille ja sitä muutetaan konttisatamaksi, jotta sen rahtiliikennettä vilkastettaisiin ottamalla ison luokan kansainvälisiä kuljetuslaivoja sisään. Normaalisti rahtiliikenne kulkee seuraaviin kohteisiin: Acciona, Ghazaouet (Algeria), Oran (Algeria), Nador (Marokko) ja Melilla.


Ghazaouet opas

Ghazaouet on Algerian pääsatama ja sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Marokon rajalta. Se on erinomainen tukikohta Tlemcenin vierailulle, joka on noin 70 km päässä, tai seikkailla yli Marokkoon. Ghazaouet on kalasatama jolla on pitkä historia, se juontaa juurensa antiikin Rooman miehityksen kautta Ranskan siirtomaavaltaan. Ranskan vallan alla satama tunnettiin nimellä Nemours, ranskalaisen aristokraatin mukaan, joka toimi kuvernöörinä ja jolla oli maine laadukkaista anjoviksista ja sardiineista jotka purkitettiin tehtaalla. Ghazaouet tarjoaa useita kahviloita ja ravintoloita, joissa voi nauttia paikallisia antimia ja kalaruokia. Parhaat Ghazaouetin rannat sijaitsevat sataman laitamilla, kuten Marsa Ben M'hidi ja sen 2 km kaistale hienoa hiekkaa.

Lauttaliikenne kulkee Ghazaouetista Almeriaan Espanjassa. Matka kestää noin 8 tuntia.