Almeria
Ghazaouet
Lautat maahan Algeria
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Almeria satamaan Ghazaouet

Espanja ja Algeria yhdistyvät reitillä Almeria Ghazaouet, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Trasmediterranea -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 9 tuntia samalla kun Naviera Armas reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 9 tuntia 1 minuutti.

Tämä tarkoittaa yhteensä 2 ylitystä viikko reitillä Almeria Ghazaouet kohteiden Espanja ja Algeria välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Almeria - Ghazaouet?

Lautan ylitysaika Almeria - Ghazaouet on noin 9h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Almeria - Ghazaouet?

Almeria to Ghazaouet lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Almeria - Ghazaouet on 555 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Almeria - Ghazaouet?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Almeria ja Ghazaouet välillä. Nämä ovat
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas

Miten voin varata lauttalippuja Almeria - Ghazaouet?

Varaa lautat reitiltä Almeria kohteeseen Ghazaouet tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Almeria - Ghazaouet?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Almeria - Ghazaouet
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Almeria - Ghazaouet?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Almeria ja Ghazaouet välillä
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Almeria - Ghazaouet?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Trasmediterranea

Mikä on etäisyys Almeria ja Ghazaouet välillä?

Etäisyys Almeria ja Ghazaouet välillä on noin 110 meripeninkulmaa.

Almeria opas

Almería on kaupunki Andalusiassa, Espanjassa. Se sijaitsee maan kaakkoispuolella Välimeren rannalla ja on samannimisen maakunnan pääkaupunki. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu The Alcazaba, mikä on keskiaikainen linnoitus joka rakennettiin 900-luvulla mutta maanjäristys tuhosi sen vuonna 1522. Paikalla on kolme linjaa seiniä, upea päätorni sekä suuret puutarhat. Siellä on myös katedraali jolla on linnoitusmainen ulkonäkö, kiitos sen tornien ja suojeltujen polkujen, mitkä luotiin suojelemaan sitä Välimeren merirosvoilta. Alkuperin moskeijaksi suunniteltu rakennus muutettiin myöhemmin kristilliseksi kirkoksi, ennen kuin se tuhoutui vuoden 1522 maanjäristyksessä. 1500–luvulla se uudelleenrakennettiin renessanssiseen tyyliin, mutta sen linnamaiset ominaisuudet säilytettiin.
Almerían satamasta pääsee Melillaan, Algeriaan ja Marokkoon, sekä turistiristeilylle Välimerelle. Sillä on myös venesatama jossa on huviveneitä. Tällä hetkellä satamaa laajennetaan uusille laitureille ja sitä muutetaan konttisatamaksi, jotta sen rahtiliikennettä vilkastettaisiin ottamalla ison luokan kansainvälisiä kuljetuslaivoja sisään. Normaalisti rahtiliikenne kulkee seuraaviin kohteisiin: Acciona, Ghazaouet (Algeria), Oran (Algeria), Nador (Marokko) ja Melilla.


Ghazaouet opas

Ghazaouet on Algerian pääsatama ja sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Marokon rajalta. Se on erinomainen tukikohta Tlemcenin vierailulle, joka on noin 70 km päässä, tai seikkailla yli Marokkoon. Ghazaouet on kalasatama jolla on pitkä historia, se juontaa juurensa antiikin Rooman miehityksen kautta Ranskan siirtomaavaltaan. Ranskan vallan alla satama tunnettiin nimellä Nemours, ranskalaisen aristokraatin mukaan, joka toimi kuvernöörinä ja jolla oli maine laadukkaista anjoviksista ja sardiineista jotka purkitettiin tehtaalla. Ghazaouet tarjoaa useita kahviloita ja ravintoloita, joissa voi nauttia paikallisia antimia ja kalaruokia. Parhaat Ghazaouetin rannat sijaitsevat sataman laitamilla, kuten Marsa Ben M'hidi ja sen 2 km kaistale hienoa hiekkaa.

Lauttaliikenne kulkee Ghazaouetista Almeriaan Espanjassa. Matka kestää noin 8 tuntia.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Naviera Armas 23:59 09:00 9 tuntia 1 minuutti La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.