Melilla
Motril
Lautat maahan Espanja
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Melilla satamaan Motril

Espanja ja Espanja yhdistyvät reitillä Melilla Motril, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Balearia -lautta kulkee jopa 4 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 5 tuntia 30 minuuttia samalla kun FRS reitti kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 4 tuntia 15 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 6 ylitystä viikko reitillä Melilla Motril kohteiden Espanja ja Espanja välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Melilla - Motril?

Lautan ylitysaika Melilla - Motril on noin 4h 52m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Melilla - Motril?

Melilla to Motril lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Melilla - Motril on 192 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Melilla - Motril?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Melilla ja Motril välillä. Nämä ovat
  • Balearia
  • FRS

Miten voin varata lauttalippuja Melilla - Motril?

Varaa lautat reitiltä Melilla kohteeseen Motril tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Melilla - Motril?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Melilla - Motril
  • Balearia
  • FRS

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Melilla - Motril?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Melilla ja Motril välillä
  • Balearia
  • FRS

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Melilla - Motril?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Mikä on etäisyys Melilla ja Motril välillä?

Etäisyys Melilla ja Motril välillä on noin 93 meripeninkulmaa.

Melilla opas

Melilla on Espanjan hallintokaupunki joka sijaitsee luoteeseen Pohjois-Afrikan rannikolla ja jolla on yhteinen raja Marokon kanssa. Kaupunki on Alboráninmeren vieressä ja meren toisella puolella Espanjan Granadasta ja Almeriasta. Kaupungin pinta-ala on noin 12 km2 ja yhdessä Ceutan kanssa se on toinen kahdesta pysyvästi asutetusta Espanjan kaupungeista Afrikan mantereella. Marokon asutus Beni Ansar sijaitsee välittömästi etelään Melillasta ja lähin marokkolainen kaupunki on Nador. Melillan ja Nadorin satamat sijaitsevat molemmat samassa lahdessa.

Kaupungin pohjapiirustus on järjestetty laajan puoliympyrän muotoon ympäri rantaa ja Melillan satamaa, Kap Tres Forcasin niemen itäiselle puolelle, Mount Gurugún pohjalle ja Rio de Oron suulle.

Melillan satama tarjoaa useita päivittäisiä yhteyksiä Almeriaan ja Málagaan Espanjassa. Monet ihmiset matkustavat Euroopan ja Marokon välillä käyttäen Melillan lauttayhteyksiä (sekä matkustajat että rahti). Tämän vuoksi satama ja siihen liittyvät yritykset muodostavat tärkeän taloudellisen tekijän kaupungille.


Motril opas

Motril sijaitsee eteläisimmässä osassa Granadan maakunnassa Espanjassa, Sierra Nevadan vuoriston ja Välimeren välillä. Kaupunki Malaga on noin 100 km päässä Motril Sevillasta noin 3 tunnin ajomatkan päässä, ja Madrid 5 tunnin päässä.Tärkeä autonominen satama Motril sisältää kaupallisen sataman, kalasataman ja Yacht Clubin, jossa on yhteensä 190 venepaikkaa. Pyhä viikko Motrilissa on julistettu National Tourist Interesteksi. Se koostuu 12 veljeskunnasta, 23 pasoksesta ja yli 6000 seuraajasta. Kulkueita on joka päivä. Pyhä viikko Motrilissa alkoi vuonna 1600 vanhimman veljeskunnan, Vera Cruzin toimesta. Sisällissodan jälkeen jokaisen veljeskunnan piti palauttaa sen perintöä.

Välimeren lempeät vedet huuhtovat Granadan rannikkoa. Rannikon subtrooppinen ilmasto ja sen rauhalliset, lämpimät vedet tekevät siitä ihanteellisen paikan kaikenlaiseen vesiurheiluun. Sukelluksen harrastajat voivat nauttia yhdestä Andalusian rannikon kauneimmista merenpohjista.

Vesiurheilumahdollisuudet ja veneretket löytyvät kauniista venesatamasta. Lautat satamaan lähtevät Melillasta, Al Hoceimasta ja Nadorista.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Balearia 15:00 21:30 6 tuntia 30 minuuttia Ti, Pe
Balearia 23:00 06:30 7 tuntia 30 minuuttia Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.