Morro Jable satamaan Las Palmas lautta

Fuerteventura ja Gran Canaria yhdistyvät reitillä Morro Jable Las Palmas, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Naviera Armas reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 50 minuuttia samalla kun Fred Olsen Express reitti kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 2 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 28 ylitystä viikko reitillä Morro Jable Las Palmas kohteiden Fuerteventura ja Gran Canaria välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Morro Jable - Las Palmas lauttaoperaattorit

  • Naviera Armas
    • 7 lähtöä viikoittain 2 h 50 min
    • Etsi hinta
  • Fred Olsen Express
    • 3 lähtöä päivittäin 2 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Morro Jable Las Palmas hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Morro Jable Las Palmas on auto ja 2 matkustajaa.

Morro Jable opas

Morro Jable on Fuerteventuran eteläpäässä, vajaan tunnin ajomatkan päässä etelään lentokentältä. Morrojablen vanhemmat osat ovat kummallakin puolella niemeä, jolle kylä rakennettiin. Satama oli alun perin kalastuslaivaston koti, ja on edelleen, mutta nykyään isännöi erilaisia matkailunähtävyyksiä, kuten katamaraaneja ja useita urheilukalastusaluksia, ja lauttayhteyttä Gran Canarialle. Osa vanhasta kylästä, joka on erotettu satamasta niemellä, yltää Barrancoon tai laaksoon, vuorille. Uudempi osa kaupunkia on rakennettu yhdistämään vanhan kylän alue ja satama-alue, ja matkailupalvelut on rakennettu pitkin rannikkoa itään vanhasta kylästä siten, että Morro Jable ulottuu puolentiosta kilometrin päähän rannikolla, uudemman osan jatkaessa kaupunkia miellyttävällä tavalla.

Lautat Morro Jablesta yleensä purjehtivat Las Palmasiin, Santa Cruz de Tenerifeen ja Puerto del Rosarioon.

Las Palmas opas

Las Palmas de Gran Canaria on Gran Canarian pääkaupunki. Se sijaitsee saaren koillisosassa ja sillä on upeat maisemat, jotka koostuvat kahdesta lahdesta ja niiden kauniista rannoista; Playa de las Canteras ja Playa de las Alcaravaneras. Perustettu vuonna 1478, Las Palmaksella on tärkeä historiallinen ja kulttuurinen perintö, josta suurin osa löytyy Veguetan alueelta, vanhin kaupunginosa, joka julistettiin UNESCOn maailmanperintöluetteloon vuonna 1990. Kaupungissa on vaikuttava infrastruktuuri hotelleja ja asuntoja ja sen satama, Puerto de la Luz, on yksi tärkeimmistä Euroopassa, joka antaa kaupungille hyvin kosmopoliittisen kuvan. Kiireisessä Las Palmasissa on paljon tekemistä turisteille. Yövytpä sitten kaupungissa tai matkustat pääkaupunkiin muualta saarelta, olet taattu runsailla valinnoilla täyttämään lomasi. Kävijät löytävät molempien maailmojen parhaat puolet, joilla on pitkä hiekkaranta ja kaupungin elämän hälinä.

Las Palmasin lauttasatamasta on yhteydet useille saarille (Fuerteventuraan, Lanzaroteen, La Palmalle, Teneriffalle) ja myös Etelä-Espanjaan (Huelva ja Cádiz).