COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Fuerteventura - Gran Canaria lautat sivullamme.

Morro Jable - Las Palmas lauttaoperaattorit

    • 14 lähtöä viikoittain 2 h
    • Etsi hinta
    • 4 lähtöä päivittäin 2 h
    • Etsi hinta

Laiva Morro Jablesta Las Palmasiin

Fuerteventuran ja Gran Canarian saaria yhdistää Naviera Armasin ja Fred Olsen Expressin liikennöimä Morro Jable-Las Palmas reitti. Naviera Armas matkaa saarten välillä jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää 2 tuntia 50 minuuttia. Fred Olsen Express matkaa jopa 3 kertaa päivässä ja matka kestää kaksi tuntia.

Morro Jablen ja Las Palmasin välillä tehdään viikoittain jopa 28 ylitystä. Vertaile laivayhtiöiden tarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat aikataulut sekä parhaat hinnat.

Morro Jable opas

Morro Jable on Fuerteventuran eteläpäässä, vajaan tunnin ajomatkan päässä etelään lentokentältä. Morrojablen vanhemmat osat ovat kummallakin puolella niemeä, jolle kylä rakennettiin. Satama oli alun perin kalastuslaivaston koti, ja on edelleen, mutta nykyään isännöi erilaisia matkailunähtävyyksiä, kuten katamaraaneja ja useita urheilukalastusaluksia, ja lauttayhteyttä Gran Canarialle. Osa vanhasta kylästä, joka on erotettu satamasta niemellä, yltää Barrancoon tai laaksoon, vuorille. Uudempi osa kaupunkia on rakennettu yhdistämään vanhan kylän alue ja satama-alue, ja matkailupalvelut on rakennettu pitkin rannikkoa itään vanhasta kylästä siten, että Morro Jable ulottuu puolentiosta kilometrin päähän rannikolla, uudemman osan jatkaessa kaupunkia miellyttävällä tavalla.

Lautat Morro Jablesta yleensä purjehtivat Las Palmasiin, Santa Cruz de Tenerifeen ja Puerto del Rosarioon.


Las Palmas opas

Espanjalainen Las Palmas de Gran Canaria on Gran Canarian pääkaupunki Kanariansaarilla. Tällä saaren koillisosassa sijaitsevalla kaupungilla on upeat maisemat, jotka koostuvat kahdesta lahdesta ja niiden kauniista rannoista. Vuonna 1478 perustetulla Las Palmaksella on tärkeä historiallinen ja kulttuurinen perintö, josta suurin osa löytyy vanhimman kaupunginosan, Veguetan, alueelta. Se lisättiin myös vuonna 1990 UNESCO:n maailmanperintöluetteloon. Kaupungin satama, Puerto de la Luz, on yksi Euroopan tärkeimmistä ja antaa kaupungille hyvin kosmopoliittisen tuntuman. Kiireisessä Las Palmasissa on paljon tekemistä turisteille, ja kaupungin läheltä löytyvät kauniit rannat ja kristallin kirkkaan vedet tarjoavat rauhallisen tunnelman.

Las Palmasin lauttasatamasta on yhteyksiä useille saarille (Fuerteventuraan, Lanzaroteen, La Palmalle, Teneriffalle) ja Etelä-Espanjaan (Huelva- ja Cádiz- saarille).