Lautta satamasta Helsinki satamaan Tukholma

Suomi ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Helsinki Tukholma, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. Tallink Silja liikennöi reittiä jopa 7 kertaa viikko, Viking Line 7 kertaa viikko & St Peter Line kulkee reittiä jopa 1 kertaa viikko.

Kohteiden Suomi ja Ruotsi välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 15 viikko reitillä Helsinki Tukholma ja koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Helsinki satamaan Tukholma

Saadaksesi lisätietoa vieraile Suomi - Ruotsi lautat sivullamme.

Helsinki - Tukholma lauttaoperaattorit

 • Tallink Silja
  • 7 lähtöä viikoittain 17 h 30 min
  • Etsi hinta
 • Viking Line
  • 7 lähtöä viikoittain 16 h 50 min
  • Etsi hinta
 • St Peter Line
  • 1 lähtö viikoittain 64 h 30 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Helsinki Tukholma

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Helsinki Tukholma on auto ja 2 matkustajaa.

Helsinki opas

Helsinki on Suomen pääkaupunki, joka sijaitsee Uudenmaan maakunnassa Etelä-Suomessa, aivan Suomenlahden kärjessä. Helsingin metropolialueella, tai Helsingin seudulla, joka käsittää pääkaupunkiseudun lisäksi 11 naapurikuntaa, asuu n. 1.4 miljoonaa ihmistä. Kaupungin sijainti on ihanteellinen laivamatkustukselle, sillä Helsinki sijaitsee 80 km pohjoiseen Tallinnasta, 400 km koilliseen Tukholmasta ja 300 km Pietarista länteen. Helsinki on Suomen tärkein poliittinen, taloudellinen, kaupallinen ja kulttuurillinen keskus, ja sitä pidetään yhtenä Pohjois-Euroopan johtavista kaupungeista.

Helsingissä on paljon tehtävää ja nähtävää. Alueelta löytyy luonnonystäville yli 300 saarta, joilta löytää esimerkiksi Korkeasaaren eläintarhan, Santahaminan, joka toimii suljettuna sotilasalueena ja historiallisen Suomenlinnan. Suomen kansallismuseossa, Helsingin suurimmassa museossa, on suuri historiallinen kokoelma esihistoriasta läpi nykypäivään. Museo on keskiaikaisessa linnassa, joka on jo itsessään nähtävyys. Kaupungista löytyvät myös muun muassa Helsingin kaupunginmuseo, nykytaiteen museo Kiasma, Suomen kansallinen taidemuseo ja Designmuseo.

Kaupunki on kooltaan pienehkö ja siellä kulkeminen on erittäin helppoa. Paikasta toiseen pääsee kätevästi kävellen, mutta myös joukkoliikenne on selkeä ja helppokäyttöinen.
Helsingin satama on Suomen suurin satama ja toiseksi suurin koko Pohjoismaissa. Siellä on kolme satamaa ja kuusi matkustajaterminaalia, joiden läpi kulkee yli yhdeksän miljoonaa matkustajaa vuodessa. Alukset liikkuvat päivittäin Tukholmaan, Saksan Travemündeen ja Tallinnaan.

Tukholma opas

Saarisarjasta koostuva Tukholma sijaitsee Ruotsin itärannikolla. Se on Ruotsin pääkaupunki, joka on yksi maailman kauneimmista ja houkuttelevimmista kaupungeista. Kaupungista löytyy useita kuvankauniita näkymiä ja loputtomia terrakotan sävyisiä rakennuksia. Tukholman taivaanranta säkenöi Mälaren-järven vesillä. Kesäisin taivas on rikkaan sininen, kun taas talvella hajanaisesti valaistu kaupunki peittyy lumella.

Tukholma on erittäin moderni kaupunki, joka tunnetaan huippuluokan suunnittelusta, muodista ja poikkeuksellisesta yöelämästä. Kaupungin juuret löytyvät silti edelleen Vanhankaupungin, tai Gamla Stanin, alueelta, jossa voit melko helposti uppoutua historiaan. Kaupungin mukulakivikatulabyrintti ympäröi suurta Stortorget-toria. Kauempana etelässä sijaitseva Södermalm-saari, jolta löytyy monia taidegallerioita, historiallisia asuntoja sekä viehättävä ranta, tarjoaa selvän boheemin tunnelman.

Kaupungin satamasta lähtee lauttoja Suomeen, Venäjälle ja Baltian maihin.