Naksos
Mykonos
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Naksos satamaan Mykonos

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Naksos Mykonos, jolla liikennöi tällä hetkellä 4 lauttayhtiötä. SeaJets liikennöi reittiä jopa 6 kertaa päivä, Blue Star Ferries 5 kertaa viikko, Cyclades Fast Ferries 7 kertaa viikko & Golden Star Ferries kulkee reittiä jopa 6 kertaa viikko.

Kohteiden Kykladit ja Kykladit välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 60 viikko reitillä Naksos Mykonos ja koska tarjolla on 4 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Naksos - Mykonos?

Lautan ylitysaika Naksos - Mykonos on noin 1h 03m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Naksos - Mykonos?

Naksos to Mykonos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Naksos - Mykonos on 142 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Naksos - Mykonos?

On olemassa 4 suosittuja lauttaoperaattoreita Naksos ja Mykonos välillä. Nämä ovat
  • SeaJets
  • Blue Star Ferries
  • Cyclades Fast Ferries
  • Golden Star Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Naksos - Mykonos?

Varaa lautat reitiltä Naksos kohteeseen Mykonos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Naksos ja Mykonos välillä?

Etäisyys Naksos ja Mykonos välillä on noin 60 meripeninkulmaa.

Naksos opas

Naxos on kreikkalainen saari Kykladien saariryhmässä Egeanmerellä. Saaren suurin kaupunki ja pääkaupunki on Naxos tai Chora. Chora on rakennettu amfiteatterimaisesti saaren länsipuolelle ja se on yksi Egeanmeren suurimmista satamista. Kaupungissa on lukuisia kauppoja, baareja, kahviloita ja ravintoloita, jotka houkuttelevat paikallisia asukkaita ja matkailijoita. Choran tunnus on pieni saari, joka ulottuu sen rannikosta, Palatiasta, Portaraan, antiikin temppelin raunioihin jotka on omistettu Apollo-jumalalle. Portaran oven tyylinen muistomerkki joka seisoo yksin ilman seinää. Vierailu Portaralla on suositeltavaa, varsinkin uimiseen samalla kun aurinko laskee.

Naxos on tunnettu sen perinteistä gastronomiassa. Se tuottaa kuuluisia Naxian perunoita, viiniä, Kitron likööriä ja suosittua Naxian juustoa, gravieraa. Läpi koko saaren, vierailijat löytävät monia perinteisiä ravintoloita ja tavernoja, joissa tarjoillaan paikallisia ruokia.

Saaren satama sijaitsee myös Chorassa. Satamasta lähtevät lautat Piraeukseen (Ateena) ja muille Kykladien saarille.


Mykonos opas

Kreikan saari Mykonos on yksi Kykladien saarista, ja se tihkuu erottuvaa glamouria, kiiltoa ja Kreikan persoonallisuutta. Mykonos Town (Hora) on saaren pääkaupunki ja se on keskeinen saaren matkailulle. Hora on tunnettu Old Port lauttalaiturista, vilkkaasta Taxi Squarestä (Plateia Manto Mavrogenous), rantatavernoista, museoista, trendikkäistä putiikeista ja kalkituista taloista, erityisesti sen Little Venice kaupunginosassa. Useimmille turisteille Mykonoksen rannat ovat loman huippu. Rannat ovat runsaat saarella ja useimmat ovat kauniita, kultaista hiekkaa ja niihin on helppo päästä. Kesäkuusta alkaen niistä tulee melko kiireisiä, ja useimmat rannat eivät ole tarpeeksi suuria tarjoamaan yksityisyyttä, vaikka aurinkotuoleja usein ryhmitelty. Lähimmät Horan rannat eivät välttämättä ole parhaita mitä Mykonos on tarjota, mutta ne ovat erityisen suosittuja, mukaan lukien sekä Agios Stefanoksen uimaranta ja Platis Gialos.

Saarella on kaksi satamaa. Kaikki matkustaja-autolautat saapuvat vanhaan Mykonoksen satamaan, ja New Port Tourlosia käytetään useimmiten risteilyaluksille. Mykonosista lähtee lauttoja Piraeukselle ja Rafinaan Kreikan mantereella ja muille Kykladien ja Dodekanesian saarille ja Kreetalle.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 10/06/002024 ja 16.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
SeaJets 09:00 09:40 40 minuuttia Mon, Pe, La, Sun
SeaJets 09:10 10:40 1 tunti 30 minuuttia Mon, Pe, La, Sun
SeaJets 11:05 11:45 40 minuuttia Mon, La
SeaJets 11:50 12:30 40 minuuttia Mon, La
SeaJets 11:55 12:35 40 minuuttia Pe, Sun
SeaJets 13:35 14:10 35 minuuttia Mon, To, Pe, La, Sun
Cyclades Fast Ferries 14:30 15:45 1 tunti 15 minuuttia La
SeaJets 15:15 16:40 1 tunti 25 minuuttia Mon, To, Pe, La, Sun
Cyclades Fast Ferries 15:30 16:45 1 tunti 15 minuuttia Mon, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.