Lautta satamasta Napoli satamaan Cagliari

Italia ja Sardinia yhdistyvät reitillä Napoli Cagliari, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Grimaldi Lines -lautta kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 13 tuntia samalla kun Tirrenia reitti kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 14 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 4 ylitystä viikko reitillä Napoli Cagliari kohteiden Italia ja Sardinia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Napoli - Cagliari lauttaoperaattorit

  • Grimaldi Lines
    • 2 lähtöä viikoittain 13 h
    • Etsi hinta
  • Tirrenia
    • 2 lähtöä viikoittain 14 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Napoli Cagliari

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Napoli Cagliari on auto ja 2 matkustajaa.

Cagliari opas

Cagliari, maakunnan ja alueen pääkaupunki, sijaitsee kauniin Angelsin lahden (Golfo degli Angeli) ytimessä Sardinian saarella. Kuten Rooma, se on rakennettu seitsemälle kukkulalle, jotka tunnistavat kaupungin historialliset lähiöt. Cagliarilla on pitkä 10km rantaviiva ja Poetto, Cagliarin suosittu uimaranta, joka muuntautuu tapaamispaikkojen ja yöelämän keskukseksi kuumina kesäiltoina, kiitos rannan monien ravintoloiden ja baarien. Cagliari on täynnä kiehtovaa arkkitehtuuria, kiitos sen pitkän ja vaiheikkaan historian. Kaupungin perusti foinikialaiset 600-vuosisadalla eKr ja sitä ei voi nähdä paremmasta kulmasta kun lähestymällä kaupunkia merestä. Cagliarin massiiviset linnan tornit huojuvat majesteetillisesti kaupungin yllä ja sataman ja linnan välillä on Cagliarin venesatama vanhan sataman alueella. Cagliari on yksi Italian ”vihreimmistä” kaupungeista ja sieltä löytyy useita puutarhoja. Monte Urpinu Park on 62 hehtaarin kokoinen, ja se sijaitsee loivalla kukkulalla jota peittää männyt ja ikivihreät tammet. Park of San Michelessä on keskiaikainen linna, ja Terramaini Parkissa on lampi jossa asustelee flamingoja ja muita kahlaajalintuja.

Satamasta lähtee reittimatkoja matkustajalautoilla Civitavecchiaan, Napoliin, Palermoon ja Trapaniin.