COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Paldiski satamaan Kapellskär

Saadaksesi lisätietoa vieraile Viro - Ruotsi lautat sivullamme.

Paldiski - Kapellskär lauttaoperaattorit

    • 6 lähtöä viikoittain 9 h 30 min
    • Etsi hinta

Laiva Paldiskistä Kapellskäriin

DFDS Seaways yhdistää Viron ja Ruotsin liikennöiden Paldiski-Kapellskär reitillä jopa 7 kertaa viikossa. Matkat kestävät nopeimmillaan 9 tuntia 30 minuuttia.

Paldiskin Kapellskärin välisten matkojen yleisyys saattaa vaihdella sesongin mukaan. Tarkempaa tietoa aikatauluista sekä hinnoista löydät verkkosivumme reitti- ja satamahaun kautta.

Paldiski opas

Paldiski on kaupunki ja satama joka sijaitsee Itämeren rannikolla Pakrin niemimaalla Luoteis-Virossa. Kaupunki oli alun perin ruotsalainen asutus Ragervik, mutta siitä tuli Venäjän laivastotukikohta 1700–luvulla. Kaupunki on noin 45 km Tallinnasta länteen ja siellä on monia hylättyjä Neuvostoliiton tyylisiä kerrostaloja. Monet kaupungin asukkaista ovat venäläisiä. Vuonna 1962 Paldiskista tuli Neuvostoliiton laivaston ydinsukellusveneen koulutuskeskus. Kahdella maaydinreaktorilla se työllistää noin 16000 ihmistä, tämä oli suurin tällainen laitos Neuvostoliitossa. Koska se oli merkittävä, koko kaupunki oli suljettiin piikkilangalla, kunnes viimeinen venäläinen sotalaiva lähti vuoden 1994 elokuussa.

Kahteen satamaan ja niiden tiloihin sekä uusiin laituripaikkoihin on investoitu suuresti. Tällä hetkellä Paldiskista pääsee Kapellskäriin.


Kapellskär opas

Kapellskär on ruotsalainen kaupunki Itämeren rannikolla, noin 90 km Tukholmasta pohjoiseen. Kapellskär on Tukholman pohjoisin satama ja on yksi suurimmista Ro-Ro -satamista Ruotsissa. Satamalla on tärkeä merkitys Suomeen, Norjaan, Venäjälle ja Baltian maihin matkustaville.

Kaupunki on Norrtäljen kunnassa, joka sijaitsee Tukholman maakunnassa, Itä-Ruotsissa. Se on suurin ja pohjoisin Tukholman lääni ja se luotiin vuonna 1971 yhdistämällä useita entisiä kuntia. Monet rakennukset Norrtäljen kunnassa ovat kesämökkejä. Tämä johtuu sen maantieteellisestä sijainnista Tukholman saaristossa, mikä tekee siitä myös suositun turistien ja varsinkin Tukholmalaisten keskuudessa.

Satama sijaitsee hyvin lähellä, joten se on erittäin houkutteleva nopeisiin purjehduksiin ja täyskäynnöksiin Suomeen, Viroon ja Ahvenanmaalle. Lautat kulkevat Maarianhaminaan, Naantaliin ja Paldiskiin. Lähtöselvitys suljetaan tunti ennen lähtöä.