Paldiski
Kapellskär
Lautat maahan Ruotsi
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Paldiskistä Kapellskäriin

DFDS Seaways yhdistää Viron ja Ruotsin liikennöiden Paldiski-Kapellskär reitillä jopa 7 kertaa viikossa. Matkat kestävät nopeimmillaan 9 tuntia 30 minuuttia.

Paldiskin Kapellskärin välisten matkojen yleisyys saattaa vaihdella sesongin mukaan. Tarkempaa tietoa aikatauluista sekä hinnoista löydät verkkosivumme reitti- ja satamahaun kautta.

Lauttavaihtoehdot satamasta Paldiski satamaan Kapellskär

Saadaksesi lisätietoa vieraile Viro - Ruotsi lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Paldiski - Kapellskär?

Lautan ylitysaika Paldiski - Kapellskär on noin 9h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Paldiski - Kapellskär?

Paldiski to Kapellskär lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Paldiski - Kapellskär on 219 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Paldiski - Kapellskär?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Paldiski to Kapellskär ja tämä on
  • DFDS Seaways

Miten voin varata lauttalippuja Paldiski - Kapellskär?

Varaa lautat reitiltä Paldiski kohteeseen Kapellskär tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Paldiski - Kapellskär?

Ei, et voi matkustaa jalkaisin matkustajana, tällä hetkellä voit matkustaa lautalla vain ajoneuvon kanssa.

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Paldiski - Kapellskär?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Paldiski ja Kapellskär välillä
  • DFDS Seaways

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Paldiski - Kapellskär?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • DFDS Seaways

Mikä on etäisyys Paldiski ja Kapellskär välillä?

Etäisyys Paldiski ja Kapellskär välillä on noin 301 meripeninkulmaa.

Paldiski opas

Paldiski on kaupunki ja satama joka sijaitsee Itämeren rannikolla Pakrin niemimaalla Luoteis-Virossa. Kaupunki oli alun perin ruotsalainen asutus Ragervik, mutta siitä tuli Venäjän laivastotukikohta 1700–luvulla. Kaupunki on noin 45 km Tallinnasta länteen ja siellä on monia hylättyjä Neuvostoliiton tyylisiä kerrostaloja. Monet kaupungin asukkaista ovat venäläisiä. Vuonna 1962 Paldiskista tuli Neuvostoliiton laivaston ydinsukellusveneen koulutuskeskus. Kahdella maaydinreaktorilla se työllistää noin 16000 ihmistä, tämä oli suurin tällainen laitos Neuvostoliitossa. Koska se oli merkittävä, koko kaupunki oli suljettiin piikkilangalla, kunnes viimeinen venäläinen sotalaiva lähti vuoden 1994 elokuussa.

Kahteen satamaan ja niiden tiloihin sekä uusiin laituripaikkoihin on investoitu suuresti. Tällä hetkellä Paldiskista pääsee Kapellskäriin.


Kapellskär opas

Kapellskär on ruotsalainen kaupunki Itämeren rannikolla, noin 90 km Tukholmasta pohjoiseen. Kapellskär on Tukholman pohjoisin satama ja on yksi suurimmista Ro-Ro -satamista Ruotsissa. Satamalla on tärkeä merkitys Suomeen, Norjaan, Venäjälle ja Baltian maihin matkustaville.

Kaupunki on Norrtäljen kunnassa, joka sijaitsee Tukholman maakunnassa, Itä-Ruotsissa. Se on suurin ja pohjoisin Tukholman lääni ja se luotiin vuonna 1971 yhdistämällä useita entisiä kuntia. Monet rakennukset Norrtäljen kunnassa ovat kesämökkejä. Tämä johtuu sen maantieteellisestä sijainnista Tukholman saaristossa, mikä tekee siitä myös suositun turistien ja varsinkin Tukholmalaisten keskuudessa.

Satama sijaitsee hyvin lähellä, joten se on erittäin houkutteleva nopeisiin purjehduksiin ja täyskäynnöksiin Suomeen, Viroon ja Ahvenanmaalle. Lautat kulkevat Maarianhaminaan, Naantaliin ja Paldiskiin. Lähtöselvitys suljetaan tunti ennen lähtöä.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
DFDS Lisco 10:30 20:00 9 tuntia 30 minuuttia Pe, La
DFDS Lisco 22:00 08:30 10 tuntia 30 minuuttia Mon, Ti, Ke, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.