Laiva Palermosta Napoliin

Sisilia ja Italia yhdistyvät Palermo-Napoli reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä kaksi laivayhtiötä. Grandi Navi Veloci kulkee reittiä jopa 11 kertaa viikossa, kun taas Tirrenia kulkee 7 kertaa viikossa. Matkat kestävät 10 tuntia 30 minuuttia.
Palermo-Napoli välillä tehdään täten viikoittain jopa 18 ylitystä. Löytääksesi sopivimmat aikataulut sekä parhaimmat hinnat, vertaile laivayhtiöiden tarjouksia.

Palermo - Napoli lauttaoperaattorit

 • Grandi Navi Veloci
  • 10 lähtöä viikoittain 11 h
  • Etsi hinta
 • Tirrenia
  • 10 lähtöä viikoittain 9 h 15 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Palermo Napoli

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Palermo Napoli on auto ja 2 matkustajaa.

Palermo Napoli lautta arvostelut

 • "Ei hyvä kokemus"

  Tämän lauttayhtiön lipputiski oli todela vaikea löytää eikä missään ollut viittoja ohjaamassa meitä. Pääsimme laivaan vasta noin puolitoista tuntia ennen lähtöä. Hytti oli pieni eikä siellä ollut pyyhkeitä tai televisiota, jotka saat samalla hinnalla muilla operaattoreilla. Patjat eivät olleet mukavia. Ruoat ja juomat olivat todella kalliita eikä ravintolassa ollut luottokorttipalveluita. Aulassa henkilökunnan jäsen käveli ympäriinsä ja kertoi ihmisille hyvin vakavana mitä he saavat ja mitä eivät saa tehdä.

  'Anonyymi' matkusti Palermo Napoli operaattorilla Tirrenia aluksella Florio

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Helpoin 10 tunnin matka ikinä"

  Lautta Napolista Palermoon oli mahtava tapa päästä Sisiliaan. Itseasiassa nautimme siitä niin paljon, että päätimme matkustaa Palermosta Roomaan samaa reittiä (ottaen junan Napoilsta tietysti).Kannattaa ehdottomasti maksaa lisämaksu petipaikasta, ellet ole varustautunut makuupussilla yms. Matkalla Palermoon varasimme ulkohytin mutta ikkuna ei ollut tarpeellinen, ikkunat eivät avaudu ja aurinko laskee melkein heti lähdön jälkeen. Paluumatkalla säästimme muutaman euron ja otimme sisähytin.

  'Genevieve' matkusti Palermo Napoli operaattorilla Tirrenia aluksella Florio

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Yölautta Palermosta Napoliin 14.5.2013"

  Nautin matkasta leppoisat yöunet mukaanlukien. Hytti oli siisti ja pesutilat hyvin ylläpidetty. Päätin syödä illallisen ravintolassa buffetin sijaan. Palvelu oli pätevää ja ruokalista rajallinen. Aamupala oli kaoottinen pitkine jonoineen ja siellä oli ajoittain hyödytön ja välinipitämätön henkilökunta. Suurin huoleni oli kuitenkin baari/kahvila. Illan aikana ainakin kaksi asiakasta polttivat siellä tupakkaa. Ainakin kaksi henkilökunnan jäsentä huomasi sen, mutta mitään ei tapahtunut asian korjaamiseksi.

  'Adam' matkusti Palermo Napoli operaattorilla Grandi Navi Veloci aluksella GNV Azzurra

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Palermosta Napoliin yölautalla"

  Varasimme Australiasta, kun ongelma luottokortin kanssa oli selvitetty vahvistus tuli nopeasti. Lautta tarjosi meille kyydin Palermosta Napoliin yön yli, lakanat jne. olivat puhtaita. Tuolit matkustajien alueilla olisivat voineet olla puhtaampia. Kokonaisuudessaan ok kokemus.

  'Lorraine' matkusti Palermo Napoli operaattorilla Grandi Navi Veloci aluksella GNV Azzurra

  Lue lisää Näytä vähemmän

Palermo opas

Palermo on italialainen kaupunki Sisiliassa. Sillä on kansainvälinen maine sen historian, kulttuurin, gastronomian ja arkkitehtuurin ansiosta. Kaupunki, joka voi juontaa juurensa takaisin yli 2700 vuotta, sijaitsee luoteis-Sisiliassa Palermon lahdella Tyrrhenanmerellä. Palermo on Sisilian kulttuurinen, taloudellinen ja matkailun keskus. Matkailijoiden vetonaulana on kaupungin kulttuuria ja erinomainen Välimeren ilmasto. Palermon usein haalistuneet, huikeat palatsit ja kirkot keskustassa väistyvät suosituille asuinalueille, joiden elämäntapa ei täysin kuulu 2000–luvulle. Tämä pätee erityisesti markkinoilla, joiden arabilainen alkuperä on edelleen nähtävissä tänäpäivänä kiitos niiden melun, hajujen, värien, kapeiden sokkeloisten katujen, loistavan valikoiman elintarvikkeita ja muita tavaroita ja yleisen "basaari" tunnelman.

Kaupungin satamasta lähtevät lautat moniin kohteisiin, kuten Genovaan (matka-aika 21 tuntia), Civitavecchiaan (matka-aika 14 tuntia ), Napoliin (10,5 tuntia) ja Tunisiaan (10 tuntia). Jalkamatkustajien tulee kirjautua sisään 1 tunti ennen lähtöä ja ajoneuvojen 2 tuntia ennen lähtöä. Kaikki lähdöt Tunisiaan tulisi tarkistaa 4 tuntia ennen lähtöä.