COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Palermo - Napoli on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sisilia - Italia lautat sivullamme.

Palermo - Napoli lauttaoperaattorit

  • 12 Sailings Weekly 9 hr 15 min
  • Get price
  • 10 Sailings Weekly 11 hr 30 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 10 hr
  • Get price

Palermo Napoli lautta arvostelut

 • "Yölautta Palermosta Napoliin 14.5.2013"

  Nautin matkasta leppoisat yöunet mukaanlukien. Hytti oli siisti ja pesutilat hyvin ylläpidetty. Päätin syödä illallisen ravintolassa buffetin sijaan. Palvelu oli pätevää ja ruokalista rajallinen. Aamupala oli kaoottinen pitkine jonoineen ja siellä oli ajoittain hyödytön ja välinipitämätön henkilökunta. Suurin huoleni oli kuitenkin baari/kahvila. Illan aikana ainakin kaksi asiakasta polttivat siellä tupakkaa. Ainakin kaksi henkilökunnan jäsentä huomasi sen, mutta mitään ei tapahtunut asian korjaamiseksi.

  'GNV Azzurra' travelled on GNV Azzurra

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Palermosta Napoliin lautta"

  Nautimme todella matkastamme yön yli! Laiva oli periaatteessa valtava risteilyalus ennemmin kuin lautta. Vaikka tilat näyttivät vähän vanhoilta, hytti oli mahtava ja sängyt oikein mukavat. Ainoa varoitus muille mahdolilsille matkustajille on ruoan hinta ja saapumiskuulutukset alkavat klo 05:30! Palermon eikä Napolin satamissa ole mitään opasteita mitä tehdä ja minne mennä.

  'GNV Atlas' travelled on GNV Atlas

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Yön yli Palermosta Napoliin"

  GNV Cristal -laivaan olisi ollut mukavampi, jos olisimme päässeet aikaisemmin satamalaiturilta, mutta koska "laukkuhihna" ei aluksi toiminut , jouduimme odottamaan. Laivassa oli ravintolassa hyvä palvelu ja hytit siistejä.

  'GNV Cristal' travelled on GNV Cristal

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Helpoin 10 tunnin matka ikinä"

  Lautta Napolista Palermoon oli mahtava tapa päästä Sisiliaan. Itseasiassa nautimme siitä niin paljon, että päätimme matkustaa Palermosta Roomaan samaa reittiä (ottaen junan Napoilsta tietysti).Kannattaa ehdottomasti maksaa lisämaksu petipaikasta, ellet ole varustautunut makuupussilla yms. Matkalla Palermoon varasimme ulkohytin mutta ikkuna ei ollut tarpeellinen, ikkunat eivät avaudu ja aurinko laskee melkein heti lähdön jälkeen. Paluumatkalla säästimme muutaman euron ja otimme sisähytin.

  'Florio' travelled on Florio

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Palermosta Napoliin

Sisilia ja Italia yhdistyvät Palermo-Napoli reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä kaksi laivayhtiötä. Grandi Navi Veloci kulkee reittiä jopa 11 kertaa viikossa, kun taas Tirrenia kulkee 7 kertaa viikossa. Matkat kestävät 10 tuntia 30 minuuttia.
Palermo-Napoli välillä tehdään täten viikoittain jopa 18 ylitystä. Löytääksesi sopivimmat aikataulut sekä parhaimmat hinnat, vertaile laivayhtiöiden tarjouksia.

Palermo opas

Palermo on italialainen kaupunki Sisiliassa. Sillä on kansainvälinen maine sen historian, kulttuurin, gastronomian ja arkkitehtuurin ansiosta. Kaupunki, joka voi juontaa juurensa takaisin yli 2700 vuotta, sijaitsee luoteis-Sisiliassa Palermon lahdella Tyrrhenanmerellä. Palermo on Sisilian kulttuurinen, taloudellinen ja matkailun keskus. Matkailijoiden vetonaulana on kaupungin kulttuuria ja erinomainen Välimeren ilmasto. Palermon usein haalistuneet, huikeat palatsit ja kirkot keskustassa väistyvät suosituille asuinalueille, joiden elämäntapa ei täysin kuulu 2000–luvulle. Tämä pätee erityisesti markkinoilla, joiden arabilainen alkuperä on edelleen nähtävissä tänäpäivänä kiitos niiden melun, hajujen, värien, kapeiden sokkeloisten katujen, loistavan valikoiman elintarvikkeita ja muita tavaroita ja yleisen "basaari" tunnelman.

Kaupungin satamasta lähtevät lautat moniin kohteisiin, kuten Genovaan (matka-aika 21 tuntia), Civitavecchiaan (matka-aika 14 tuntia ), Napoliin (10,5 tuntia) ja Tunisiaan (10 tuntia). Jalkamatkustajien tulee kirjautua sisään 1 tunti ennen lähtöä ja ajoneuvojen 2 tuntia ennen lähtöä. Kaikki lähdöt Tunisiaan tulisi tarkistaa 4 tuntia ennen lähtöä.