Palermo satamaan Civitavecchia lautta

Sisilia ja Rooma yhdistyvät reitillä Palermo Civitavecchia. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Grandi Navi Veloci. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 14 tuntia.

Palermo Civitavecchia matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Palermo satamaan Civitavecchia lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sisilia - Rooma lautat sivullamme.

Palermo - Civitavecchia lauttaoperaattorit

  • Grandi Navi Veloci
    • 1 lähtö viikoittain 14 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Palermo Civitavecchia hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Palermo Civitavecchia on auto ja 2 matkustajaa.

Palermo opas

Palermo on italialainen kaupunki Sisiliassa. Sillä on kansainvälinen maine sen historian, kulttuurin, gastronomian ja arkkitehtuurin ansiosta. Kaupunki, joka voi juontaa juurensa takaisin yli 2700 vuotta, sijaitsee luoteis-Sisiliassa Palermon lahdella Tyrrhenanmerellä. Palermo on Sisilian kulttuurinen, taloudellinen ja matkailun keskus. Matkailijoiden vetonaulana on kaupungin kulttuuria ja erinomainen Välimeren ilmasto. Palermon usein haalistuneet, huikeat palatsit ja kirkot keskustassa väistyvät suosituille asuinalueille, joiden elämäntapa ei täysin kuulu 2000–luvulle. Tämä pätee erityisesti markkinoilla, joiden arabilainen alkuperä on edelleen nähtävissä tänäpäivänä kiitos niiden melun, hajujen, värien, kapeiden sokkeloisten katujen, loistavan valikoiman elintarvikkeita ja muita tavaroita ja yleisen "basaari" tunnelman.

Kaupungin satamasta lähtevät lautat moniin kohteisiin, kuten Genovaan (matka-aika 21 tuntia), Civitavecchiaan (matka-aika 14 tuntia ), Napoliin (10,5 tuntia) ja Tunisiaan (10 tuntia). Jalkamatkustajien tulee kirjautua sisään 1 tunti ennen lähtöä ja ajoneuvojen 2 tuntia ennen lähtöä. Kaikki lähdöt Tunisiaan tulisi tarkistaa 4 tuntia ennen lähtöä.

Civitavecchia opas

Civitavecchia on tärkein risteily- ja lauttasatama Roomaan, Italiaan. Viehättävä 58 000 asukkaan rantakaupunki on Tyrrhenanmeren rannikolla, ja se sijaitsee noin 80 km luoteeseen Rooman Lazion alueelta Keski-Italiassa. Sen satama on jo yli tuhat vuotta vanha, vuosina 101-108 keisari Trajanus määräsi Centumcellaen sataman rakennettavaksi käsittelemään syvänmeren toimituksia Rooman pääkaupunkiin. Keskiajalla ja sen jälkeen, Civitavecchiaa hallitsi eri kreivejä ja paaveja. Useat kunnostetut keskiaikaiset ja barokin rakennukset (kuten massiivinen Forte Michelangelo ja sataman takaiset puolustava muuri) ovat muisto Civitavecchian pitkästä historiasta. Civitavecchian nähtävyydet alkavat jo satamasta, jossa kävijät saavat hyvän näkymän risteilyaluksista ja lautta-altaista. Forte Michelango, jonka paavi Giulio II rakennutti 1500-luvun alussa, on sataman vieressä. Takana ja sataman yläpuolella, 1600–luvnu puolustava muuri muodostaa yhden puolen Lungoporto Gramscista, kohotetusta kävelykadusta jonka vieressä on moderneja kerrostaloja.

Auto- ja matkustaja-alukset linkittävät Civitavecchian Sardiniaan, Sisiliaan ja muihin kohteisiin Italiassa ja ulkomailla.