Paros
Ateena (Piraeus)
Lautat maahan Ateena
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Parokselta Pireukseen

Kykladit ja Ateena yhdistyvät Paros-Pireus reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Blue Star Ferries kulkee satamien välillä jopa 3 kertaa päivässä ja matka kestää noin 4 tuntia. Hellenic Seaways kulkee 9 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 tuntia.

Paroksen ja Pireuksen välillä tehdään viikoittain jopa 30 ylitystä. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaan hinnan ja ajankohdan matkallesi.

Lauttavaihtoehdot satamasta Paros satamaan Ateena (Piraeus)

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kykladit - Ateena lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Paros - Pireus?

  Lautan ylitysaika Paros - Pireus on noin 3h 38m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Paros - Pireus?

  Paros to Pireus lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Paros - Pireus on 102 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Paros - Pireus?

  On olemassa 5 suosittuja lauttaoperaattoreita Paros ja Pireus välillä. Nämä ovat
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Aegean Speed Lines
  • Minoan Lines
  • Cyclades Fast Ferries
 • Miten voin varata lauttalippuja Paros - Pireus?

  Varaa lautat reitiltä Paros kohteeseen Pireus tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Mikä on etäisyys Paros ja Pireus välillä?

  Etäisyys Paros ja Pireus välillä on noin 102 meripeninkulmaa.

Paros opas

Paros on kreikkalainen saari joka sijaitsee Keski-Egeanmerellä ja on saari Kykladien saariryhmässä. Paros sijaitsee länteen Naxokselta, joka on erotettu Paroksesta 8 km leveällä kanavalla. Paros on noin 160 km kaakkoon Piraeukselta. Historiallisesti saari oli tunnettu sen hienosta valkoinesta marmorista, joka johti termiin "Parian" kuvaamaan marmoria tai vastaava posliinia. Tänäpäivänä hylättyjä marmorilouhoksia ja kaivoksia löytyy saarelta, mutta Paros tunnetaan ennen kaikkea suosittuna turistikohteena. Parikia (Parikiá), Paroksen pääkaupunki, on kaunis Kykladinen kylä jossa on kalkittuja taloja ja vaikuttavia uusklassisia kartanoita. Hyvin säilynyt 1200–luvun venetsialainen linna seisoo ylpeänä kukkulalla keskellä kylää tarjoten upeat näkymät Parikiasta. Pääkaupungissa voit myös ihailla tärkeää kirkollista muistomerkkiä, 500–luvun Panayia Ekatontapyliania, jota kutsutaan myös Katapolianiaksi.

Saaren satama on myös Parikiassa ja se isännöi sekä perinteisiä lauttoja ja highspeed lauttoja. Lautat lähtevät yleensä Piraeuksesta ja muilta Kykladien saarilta.


Ateena (Piraeus) opas

Kreikan kaupunki ja satama Piraeus on merkittävä kreikkalainen satama ja yksi suurimmista koko Välimerellä. Se on tärkeä kaupunki jota usein pidetään Ateenan esikaupunkialueena, sillä se sijaitsee vain muutaman minuutin päässä pääkaupungista. Piraeuksesta on tullut suorastaan lauttaverkon solmukohta kun matkustat ympäri Egeanmeren ja samalla sen läheisyys Ateenaan tarkoittaa, että se usein sulautuu huomaamattomasti Kreikan pääkaupungin kanssa, sen merenranta tarjoaa hyvin erilaisen ja erottuvan ulkonäön. Monet Piraeuksen kävijät huomaavat, että kaikkein houkuttelevin kaupungin alue sijaitsee sen itä- kaupunginosassa sekä Mikrolimano Harbourin ja Zea Marinan rinnalla. Tämä merenrantahotellialue on täynnä rantaravintoloita, baareja ja yöelämää, ja parani huomattavasti viime Ateenan olympialaisisten aikaan, luomalla kauniin puilla vuoratun rantakadun, joka kulkee keskiaikaisten kaupungin muurien ohi, jotka tarjoavat tietoa ja historiallista tietoa kaupungin rikkaasta menneisyydestä.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/04/002024 ja 14.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Blue Star Ferries 10:45 15:00 4 tuntia 15 minuuttia Mon
Blue Star Ferries 10:45 15:15 4 tuntia 30 minuuttia Ti, To, Sun
Blue Star Ferries 10:45 15:35 4 tuntia 50 minuuttia Ke, Pe
Blue Star Ferries 12:15 16:40 4 tuntia 25 minuuttia La
Blue Star Ferries 19:15 23:20 4 tuntia 5 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.