Ateena (Rafina)
Mykonos
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Rafinasta Mykonokselle

Ateenan kaupunki sekä Kykladit yhdistyvät Rafina-Mykonos reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä 5 lauttayhtiötä. Blue Star Ferries matkaa kerran viikossa, kun taas Cyclades Fast Ferries liikennöi reitillä jopa 3 kertaa päivässä. Sea Jets sekä Golden Star Ferries matkaavat 14 kertaa viikossa ja Hellenic Seaways 7 kertaa viikossa

Ateenan ja Kykladien välillä tehdään täten jopa 57 viikoittaista matkaa. Koska reitillä liikennöi 5 eri laivayhtiötä, vertailethan kunkin yhtiön hintoja ja aikatauluja löytääksesi sopivan ajankohdan ja hinnan juuri sinulle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Ateena (Rafina) satamaan Mykonos

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ateena - Kykladit lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Rafina - Mykonos?

Lautan ylitysaika Rafina - Mykonos on noin 2h 48m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Rafina - Mykonos?

Rafina to Mykonos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Rafina - Mykonos on 123 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Rafina - Mykonos?

On olemassa 4 suosittuja lauttaoperaattoreita Rafina ja Mykonos välillä. Nämä ovat
 • Blue Star Ferries
 • Cyclades Fast Ferries
 • SeaJets
 • Golden Star Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Rafina - Mykonos?

Varaa lautat reitiltä Rafina kohteeseen Mykonos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Rafina - Mykonos?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Rafina - Mykonos
 • Blue Star Ferries
 • Cyclades Fast Ferries
 • SeaJets
 • Golden Star Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Rafina - Mykonos?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Rafina ja Mykonos välillä
 • Blue Star Ferries
 • Cyclades Fast Ferries
 • SeaJets
 • Golden Star Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Rafina - Mykonos?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Cyclades Fast Ferries
 • SeaJets
 • Golden Star Ferries

Mikä on etäisyys Rafina ja Mykonos välillä?

Etäisyys Rafina ja Mykonos välillä on noin 142 meripeninkulmaa.

Ateena (Rafina) Mykonos lautta arvostelut

 • "Directefrries: Mykonokselta Tinokselle"

  Minulla ei ollut yhtään mitään ongelmia lauttojeni kanssa varatessani directferriesin kautta. Suosittelen directferriesiä ja Cyclades Fast Ferrisiä. BM.

  'Theologos P' travelled on Theologos P

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Egeanmeren tähti"

  Tämä lautta on mielestäni PARAS ja kaikkein mukavin lautta joka kulkee Kreikan saaristolla! Henkilökunta on täydellinen, matkustajat näkevät että henkilökuntaa koulutetaan kunnolla joten tunnet olevasi turvassa tällä Egeanmeren tähdellä! Ruoka ravintolapalveluissa on mahtavaa (etenkin pinaattijuustopiirakka). Täsmällisyys ei ole koskaan kysymysmerkkinä tällä aluksella, se on yksinkertaisesti paras tapa matkustaa!! 5+ tähteä tälle alukselle ja sen henkilökunnalle!!

  'Theologos P' travelled on Theologos P

  Lue lisää Näytä vähemmän

Ateena (Rafina) opas

Rafina on kreikkalainen kaupunki joka sijaitsee Attican itärannikolla Kreikassa. Kaupunki ja satama sijaitsevat Egeanmeren rannikolla itään Pentelikonvuorista ja koillispuolella Mesogaian tasangolta. Ateena on 25 km länteen Rafinasta, joka on myös lähellä kaupunkeja Artemida ja Nea Makri. Koska se sijaitsee Ateenan lähellä, monet ateenalaiset ajavat ulos pääkaupungista ruokaillakseen Rafinan kalaravintoloissa joita on rivissä satamassa. Kunkin tavernan ulkopuolella kalastusalusten saalis on esillä jääpedillä.

Kaupungin satama on Attikan toiseksi suurin, Piraeuksen jälkeen, mutta sen todennäköisesti syrjäyttää Lavrio, jota laajennetaan parhaillaan. Rafinan satamasta lautat lähtevät Euboean eteläosasiin sekä useimmille Kykladien saarille. Lautat ja high speed veneet lähtevät saarelta useimmin aamulla tai iltapäivällä/alkuillasta. Joinakin päivinä on myös veneitä, jotka lähtevät myöhemmin yhdentoista aikaan illalla.


Mykonos opas

Kreikan saari Mykonos on yksi Kykladien saarista, ja se tihkuu erottuvaa glamouria, kiiltoa ja Kreikan persoonallisuutta. Mykonos Town (Hora) on saaren pääkaupunki ja se on keskeinen saaren matkailulle. Hora on tunnettu Old Port lauttalaiturista, vilkkaasta Taxi Squarestä (Plateia Manto Mavrogenous), rantatavernoista, museoista, trendikkäistä putiikeista ja kalkituista taloista, erityisesti sen Little Venice kaupunginosassa. Useimmille turisteille Mykonoksen rannat ovat loman huippu. Rannat ovat runsaat saarella ja useimmat ovat kauniita, kultaista hiekkaa ja niihin on helppo päästä. Kesäkuusta alkaen niistä tulee melko kiireisiä, ja useimmat rannat eivät ole tarpeeksi suuria tarjoamaan yksityisyyttä, vaikka aurinkotuoleja usein ryhmitelty. Lähimmät Horan rannat eivät välttämättä ole parhaita mitä Mykonos on tarjota, mutta ne ovat erityisen suosittuja, mukaan lukien sekä Agios Stefanoksen uimaranta ja Platis Gialos.

Saarella on kaksi satamaa. Kaikki matkustaja-autolautat saapuvat vanhaan Mykonoksen satamaan, ja New Port Tourlosia käytetään useimmiten risteilyaluksille. Mykonosista lähtee lauttoja Piraeukselle ja Rafinaan Kreikan mantereella ja muille Kykladien ja Dodekanesian saarille ja Kreetalle.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Golden Star Ferries 07:30 11:25 3 tuntia 55 minuuttia La
Cyclades Fast Ferries 07:30 11:50 4 tuntia 20 minuuttia Mon, Sun
Golden Star Ferries 07:50 12:20 4 tuntia 30 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La, Sun
Cyclades Fast Ferries 16:45 21:25 4 tuntia 40 minuuttia La
Cyclades Fast Ferries 17:30 22:10 4 tuntia 40 minuuttia Pe
Golden Star Ferries 17:30 22:10 4 tuntia 40 minuuttia Ke, Sun
Cyclades Fast Ferries 18:00 22:05 4 tuntia 5 minuuttia Ke
Cyclades Fast Ferries 18:00 22:30 4 tuntia 30 minuuttia Mon
Golden Star Ferries 18:00 22:40 4 tuntia 40 minuuttia La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.