Laiva Rafinasta Mykonokselle

Ateenan kaupunki sekä Kykladit yhdistyvät Rafina-Mykonos reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä 5 lauttayhtiötä. Blue Star Ferries matkaa kerran viikossa, kun taas Cyclades Fast Ferries liikennöi reitillä jopa 3 kertaa päivässä. Sea Jets sekä Golden Star Ferries matkaavat 14 kertaa viikossa ja Hellenic Seaways 7 kertaa viikossa

Ateenan ja Kykladien välillä tehdään täten jopa 57 viikoittaista matkaa. Koska reitillä liikennöi 5 eri laivayhtiötä, vertailethan kunkin yhtiön hintoja ja aikatauluja löytääksesi sopivan ajankohdan ja hinnan juuri sinulle.

Rafina - Mykonos lauttaoperaattorit

 • Cyclades Fast Ferries
  • 3 lähtöä päivittäin 4 h
  • Etsi hinta
 • SeaJets
  • 7 lähtöä viikoittain 2 h 45 min
  • Etsi hinta
 • Golden Star Ferries
  • 3 lähtöä päivittäin 2 h 25 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Rafina Mykonos

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Rafina Mykonos on auto ja 2 matkustajaa.

Rafina opas

Rafina on kreikkalainen kaupunki joka sijaitsee Attican itärannikolla Kreikassa. Kaupunki ja satama sijaitsevat Egeanmeren rannikolla itään Pentelikonvuorista ja koillispuolella Mesogaian tasangolta. Ateena on 25 km länteen Rafinasta, joka on myös lähellä kaupunkeja Artemida ja Nea Makri. Koska se sijaitsee Ateenan lähellä, monet ateenalaiset ajavat ulos pääkaupungista ruokaillakseen Rafinan kalaravintoloissa joita on rivissä satamassa. Kunkin tavernan ulkopuolella kalastusalusten saalis on esillä jääpedillä.

Kaupungin satama on Attikan toiseksi suurin, Piraeuksen jälkeen, mutta sen todennäköisesti syrjäyttää Lavrio, jota laajennetaan parhaillaan. Rafinan satamasta lautat lähtevät Euboean eteläosasiin sekä useimmille Kykladien saarille. Lautat ja high speed veneet lähtevät saarelta useimmin aamulla tai iltapäivällä/alkuillasta. Joinakin päivinä on myös veneitä, jotka lähtevät myöhemmin yhdentoista aikaan illalla.

Mykonos opas

Kreikan saari Mykonos on yksi Kykladien saarista, ja se tihkuu erottuvaa glamouria, kiiltoa ja Kreikan persoonallisuutta. Mykonos Town (Hora) on saaren pääkaupunki ja se on keskeinen saaren matkailulle. Hora on tunnettu Old Port lauttalaiturista, vilkkaasta Taxi Squarestä (Plateia Manto Mavrogenous), rantatavernoista, museoista, trendikkäistä putiikeista ja kalkituista taloista, erityisesti sen Little Venice kaupunginosassa. Useimmille turisteille Mykonoksen rannat ovat loman huippu. Rannat ovat runsaat saarella ja useimmat ovat kauniita, kultaista hiekkaa ja niihin on helppo päästä. Kesäkuusta alkaen niistä tulee melko kiireisiä, ja useimmat rannat eivät ole tarpeeksi suuria tarjoamaan yksityisyyttä, vaikka aurinkotuoleja usein ryhmitelty. Lähimmät Horan rannat eivät välttämättä ole parhaita mitä Mykonos on tarjota, mutta ne ovat erityisen suosittuja, mukaan lukien sekä Agios Stefanoksen uimaranta ja Platis Gialos.

Saarella on kaksi satamaa. Kaikki matkustaja-autolautat saapuvat vanhaan Mykonoksen satamaan, ja New Port Tourlosia käytetään useimmiten risteilyaluksille. Mykonosista lähtee lauttoja Piraeukselle ja Rafinaan Kreikan mantereella ja muille Kykladien ja Dodekanesian saarille ja Kreetalle.