Roscoff
Cork
Lautat maahan Irlanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Roscoff satamaan Cork

Ranska ja Irlanti yhdistyvät reitillä Roscoff Cork. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 12 tuntia.

Roscoff Cork matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Roscoff satamaan Cork

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Irlanti lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Roscoff - Cork?

Lautan ylitysaika Roscoff - Cork on noin 12h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Roscoff - Cork?

Roscoff to Cork lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Roscoff - Cork on 819 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Roscoff - Cork?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Roscoff to Cork ja tämä on
 • Brittany Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Roscoff - Cork?

Varaa lautat reitiltä Roscoff kohteeseen Cork tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Roscoff - Cork?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Roscoff - Cork
 • Brittany Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Roscoff - Cork?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Roscoff ja Cork välillä
 • Brittany Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Roscoff - Cork?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Brittany Ferries

Mikä on etäisyys Roscoff ja Cork välillä?

Etäisyys Roscoff ja Cork välillä on noin 320 meripeninkulmaa.

Roscoff Cork lautta arvostelut

 • "Ensimmäinen lautta UK:sta Ranskaan"

  Kun teimme lähtöselvityksen Plymouthin terminaalissa, wc:t eivätkä vesipsiteet toimineet. Yli tunnin odotus ilman vettä ei ollut mukava kokemus. Lauttamatka ja itse lautta olivat hyviä. Vaikka oli vaikeaa ymmärtää missä yläpeti oli. Kun kysyin vastaanotosta: se on katossa. Mukava ja avulias henkilökunta sekä Plymouthissa että Roscoffissa. Terveisin Irene ja Göran Ruotsista.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Santanderista Portsmouthiin kesäkuu 2013"

  Kokonaisuudessaan meillä oli hauskaa laivalla. Yläpetiin oli hankala kivuta ja patja olisi voinut olla paksumpi. Itsepalveluravintolan pihvi oli melkein syömäkelvotonta, mutta olin niin väsynyt etten jaksanut valittaa. Nautin ensimmäisestä matkastani Biscayn lahden läpi.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno kokemus!!"

  Hieno palvelu, hieno kokemus, ystävällinen henkilökunta ja hyvät hinnat laivalla. Ei tarvitse varata hyttiä, kallistuvat isutimet ovat todella mukavia. Suosittelen sitä ja käytän itse uudelleen varmasti! Merci beaucoup!

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lautta Portsmouthista Santanderiin"

  Paras lautta millä olen koskaan matkustanut. Se muistuttaa enemmän risteilyalusta kuin lauttaa. Kaikki tilat ovat tahrattomia, ruoka on fantastista, suosittelisin tätä lauttaa kaikille, hyvin ammattimainen. On ilo matkustaa sillä.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lue lisää Näytä vähemmän

Roscoff opas

Roscoff on satamakaupunki Bretagnen alueella Pohjois-Ranskassa ja se on idyllinen johdatus Bretagnen maalaismaiseen hurmaan. Kaupunki on tunnettu sen upeasta arkkitehtuurista ja se on merkitty "Petite Cite de caractere de Bretagne" (pikkukaupunkiluonne). Roscoffissa on viehättäviä 1500–luvun graniittirakennuksia rannikkoa vasten, kadut täynnä upeita ravintoloita, jotka tarjoilevat hyvää ruokaa ja viehättäviä pieniä taidegallerioita ja lahjatavaraliikkeitä. Kaupunki on erikoistunut kalaruokiin ja perinteisiin Breton ohukaisiin, joita voi nauttia yhdessä monista kadunvarsi crêperiessä. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla kuuluisia Brittany thallasolterapiaa - virkistäviä, paranemista ja rentouttavia hoitoja joissa käytetään merivettä ja meren tuotteita.

Satama on ollut toiminnassa vuodesta 1973, vaikka siellä ei ole suuria tiloja. Sen sijaan kävijät löytävät pienen ruokakaupan ja joitakin automaatteja. Lauttaliikenne kuljettaa matkustajia sekä Rosslareen että Corkiin Irlantiin. Matka-ajat ovat noin 17 tuntia Rosslareen ja 13 tuntia Corkiin. Läheinen Ile de Batz, nimeltään Enez Vaz Breton, on pieni saari, jonne pääsee myös satamasta.


Cork opas

Corkin kaupunki sijaitsee Lounais-Irlannissa, Munsterin maakunnassa. Se on toiseksi suurin kaupunki ja kolmanneksi väkirikkain kaupunki Irlannissa. Kaupunki sijaitsee Lee-joella, joka jakautuu kahteen kanavaan kaupungin länsipäässä. Kaupungin laiturit sijaitsevat kaupungin itäpäässä, jossa kaksi kanavaa yhtyvät ja jatkavat sitten virtaamista Lough Mahoniin ja Corkin satamaan. Kaupunki itsessään sijaitsee saarella jonka joki on luonut haljetessaan.

Corkissa on arkkitehtuurisesti merkittäviä rakennuksia jotka ovat peräisin keskiajalta moderniin aikoihin, vaikka ainoa keskiajalta jäänyt merkittävä rakennus on Red Abbey. Kaupungissa on myös kaksi katedraalia. Pyhän Marian katedraali, jota usein kutsutaan Pohjoiskatedraaliksi, on katolinen katedraali ja sen rakennus aloitettiin vuonna 1808. Sen erottuva torni lisättiin 1860-luvulla. St Fin Barren katedraali palvelee protestanttista uskontoa ja on mahdollisesti kuuluisampi kuin Pyhä Maria. Se on rakennettu aikaisemman katedraalin perustalle. Rakennustyöt alkoivat vuonna 1862 ja päättyivät vuonna 1879 arkkitehti William Burgesin johdolla.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Brittany Ferries 19:30 09:30 14 tuntia Ke
Brittany Ferries 23:00 11:00 12 tuntia La

Laivalla

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.