COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Roscoff - Cork on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Roscoff satamaan Cork

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Irlanti lautat sivullamme.

Laivalla

Roscoff - Cork lauttaoperaattorit

  • 1 Sailing Weekly 11 hr 45 min
  • Get price

Roscoff Cork lautta arvostelut

 • "Roscoffista Corkiin"

  Ensimmäinen visiitti Corkiin, mutta nautin koko matkasta. Henkilökunta oli ystävällinen, laiva siisti ja ruoka erinomaista.

  'Bretagne' travelled on Bretagne

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Roscoff satamaan Cork

Ranska ja Irlanti yhdistyvät reitillä Roscoff Cork. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 11 tuntia 45 minuuttia.

Roscoff Cork matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Roscoff opas

Roscoff on satamakaupunki Bretagnen alueella Pohjois-Ranskassa ja se on idyllinen johdatus Bretagnen maalaismaiseen hurmaan. Kaupunki on tunnettu sen upeasta arkkitehtuurista ja se on merkitty "Petite Cite de caractere de Bretagne" (pikkukaupunkiluonne). Roscoffissa on viehättäviä 1500–luvun graniittirakennuksia rannikkoa vasten, kadut täynnä upeita ravintoloita, jotka tarjoilevat hyvää ruokaa ja viehättäviä pieniä taidegallerioita ja lahjatavaraliikkeitä. Kaupunki on erikoistunut kalaruokiin ja perinteisiin Breton ohukaisiin, joita voi nauttia yhdessä monista kadunvarsi crêperiessä. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla kuuluisia Brittany thallasolterapiaa - virkistäviä, paranemista ja rentouttavia hoitoja joissa käytetään merivettä ja meren tuotteita.

Satama on ollut toiminnassa vuodesta 1973, vaikka siellä ei ole suuria tiloja. Sen sijaan kävijät löytävät pienen ruokakaupan ja joitakin automaatteja. Lauttaliikenne kuljettaa matkustajia sekä Rosslareen että Corkiin Irlantiin. Matka-ajat ovat noin 17 tuntia Rosslareen ja 13 tuntia Corkiin. Läheinen Ile de Batz, nimeltään Enez Vaz Breton, on pieni saari, jonne pääsee myös satamasta.


Cork opas

Corkin kaupunki sijaitsee Lounais-Irlannissa, Munsterin maakunnassa. Se on toiseksi suurin kaupunki ja kolmanneksi väkirikkain kaupunki Irlannissa. Kaupunki sijaitsee Lee-joella, joka jakautuu kahteen kanavaan kaupungin länsipäässä. Kaupungin laiturit sijaitsevat kaupungin itäpäässä, jossa kaksi kanavaa yhtyvät ja jatkavat sitten virtaamista Lough Mahoniin ja Corkin satamaan. Kaupunki itsessään sijaitsee saarella jonka joki on luonut haljetessaan.

Corkissa on arkkitehtuurisesti merkittäviä rakennuksia jotka ovat peräisin keskiajalta moderniin aikoihin, vaikka ainoa keskiajalta jäänyt merkittävä rakennus on Red Abbey. Kaupungissa on myös kaksi katedraalia. Pyhän Marian katedraali, jota usein kutsutaan Pohjoiskatedraaliksi, on katolinen katedraali ja sen rakennus aloitettiin vuonna 1808. Sen erottuva torni lisättiin 1860-luvulla. St Fin Barren katedraali palvelee protestanttista uskontoa ja on mahdollisesti kuuluisampi kuin Pyhä Maria. Se on rakennettu aikaisemman katedraalin perustalle. Rakennustyöt alkoivat vuonna 1862 ja päättyivät vuonna 1879 arkkitehti William Burgesin johdolla.