COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Cherbourg - Rosslare on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Cherbourg satamaan Rosslare

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Irlanti lautat sivullamme.

Cherbourg - Rosslare lauttaoperaattorit

  • 6 Sailings Weekly 16 hr 30 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 16 hr
  • Get price

Cherbourg Rosslare lautta arvostelut

 • "Varatut istumapaikat"

  Varasin istuimen hytin sijasta (varausmaksu oli paljon verrattuna että istuimet eivät olleet varattuja, nopeat syövät hitaat -periaate!), istuimet ovat vanhoja, hieman epämukavia, eivät sovellu nukkumiseen, huoneessa ei ole muuta kuin istuimet ja tekovalvontakamera! Säilytyslokerot maksavat maltaita, suihku on vessoissa. 1 suihku, vessoja käyttää elokuvassa kävijät joten suihkun jälkeen kun lähdet vessasta sinun täytyy kulkea lippuluukun läpi käytävää pitkin huoneeseen. Pointtina on, että et voi vain kietoutua pyyhkeeseen vaan sinun täytyy pukeutua kummallekin matkalle! En löytänyt TV-huonetta? Ruoka ja juoma oli tosi kallista. Kaikkiaan henkilökunta oli ystävällinen ja ammattimainen ja laiva oli puhdas, ei tv:tä tai viihdettä ja vanhat pappaistuimet, wifi saatavilla vain joissain osissa laivaa, ei istuimien alueella, ja virvokkeiden hinta olivat negatiivisia.

  'Oscar Wilde' travelled on Oscar Wilde

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kiitos hyvästä matkasta"

  Mukavaa laivalla, henkilökunta miellyttävä ja ystävällinen ja kokonaisuudessaan hyvä palvelu.

  'Stena Horizon' travelled on Stena Horizon

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Halpa ja hyvä"

  18-tunnin paluumatka Cherboughsta Rosslareen maksoi vain 300€ pakulta ja kahdelta matkustajalta - oikein kohtuullista. Henkilökunta oli mukava ja avulias. Hyvää työtä, Celtic Link.

  'Stena Horizon' travelled on Stena Horizon

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Cherbourg satamaan Rosslare

Ranska ja Irlanti yhdistyvät reitillä Cherbourg Rosslare, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Stena Line -lautta kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 16 tuntia 30 minuuttia samalla kun Brittany Ferries reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 16 tuntia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 7 ylitystä viikko reitillä Cherbourg Rosslare kohteiden Ranska ja Irlanti välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Cherbourg opas

Cherbourg on kaupunki Cotentinin niemimaalla luoteis-Ranskassa. Kaupungilla on pitkä historia, se oli Viikinkien hallussa 800–luvulla. Viikingit kehittivät Cherbourgin satamaportiksi. Napoleonin aikakaudella satama linnoitettiin brittien laivaston hyökkäysten estämiseksi. Vedenalaisia esteitä upotettiin väliajoin sataman sisäänkäynnille, ja lopulta ne korvattiin muurausmurskakasoilla. Työt aloitettiin vuonna 1784 ja ne saivat päätöksen vuonna 1850, kun Napoleonin tappiosta Waterloossa oli jo kauan.
Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu Cite de la Mer ("city of the sea"), mikä on merenkäynnille omistettu museo. Museo avattiin vuonna 2002 ja se sijaitsee Cherbourgin risteilyterminaalissa. Vierailijat viovat myös käydä kävelyllä Jardin de la Roche Fauconniere, yksityisessä kasvitieteellisessä puutarhassa Parc de la Fauconnieressa. Puutarha perustettiin vuonna 1870 ja siellä on noin 3400 lajiketta, joista monet ovat peräisin eteläiseltä pallonpuoliskolta.
Cherbourgin satama, joka sijatsee Englannin kanaalin rannikolla, tarjoaa säännöllisiä matkustaja- ja rahtilauittoja Pooleen ja Portsmouthiin Englantiin ja Rosslareen Irlantiin.


Rosslare opas

Rosslaren kaupunki sijaitsee Garmanissa Irlannissa ja on ollut turistikohteena ainakin 100 vuotta. Kaupungin nimi on Rosslare Strand ja sitä käytetään erottamaan se lähistöllä olevasta Rosslare Harbourista. Kaupunki ylpeilee olevan aurinkoisin paikka Irlannissa: Rosslare saa 300 tuntia enemmän auringonpaistetta vuodessa kuin keskimääräinen paikka Irlannissa. Pitkä hiekkaranta on saanut Blue Flag-tunnustusken, joten se houkuttelee uimareita ja perheitä, vaikka läheisyydessä on olemassa useita hyviä golfkenttiä.

Modernissa satamassa on monia palveluita, kuten ravintola- ja odotustila, rantabaari, check-in ja lasten leikkialue, kauppoja, autonvuokraus ja valuutanvaihto, vaipanvaihtoalueet, maahanmuuttotilat ja maatalousministeriön toimisto. Lautat Rosslaresta lähtevät Pembrokeen (4 tuntia), Fishguardiin (3 tuntia ja 30 minuuttia), Cherbourgiin ja Roscoffiin Ranskassa.