Cherbourg
Rosslare
Lautat maahan Irlanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Cherbourg satamaan Rosslare

Ranska ja Irlanti yhdistyvät reitillä Cherbourg Rosslare, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Stena Line -lautta kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 18 tuntia samalla kun Brittany Ferries reitti kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 17 tuntia 15 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 8 ylitystä viikko reitillä Cherbourg Rosslare kohteiden Ranska ja Irlanti välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Cherbourg satamaan Rosslare

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Irlanti lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Cherbourg - Rosslare?

Lautan ylitysaika Cherbourg - Rosslare on noin 17h 37m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Cherbourg - Rosslare?

Cherbourg to Rosslare lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Cherbourg - Rosslare on 320 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Cherbourg - Rosslare?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Cherbourg ja Rosslare välillä. Nämä ovat
 • Stena Line
 • Brittany Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Cherbourg - Rosslare?

Varaa lautat reitiltä Cherbourg kohteeseen Rosslare tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Cherbourg - Rosslare?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Cherbourg - Rosslare
 • Stena Line
 • Brittany Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Cherbourg - Rosslare?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Cherbourg ja Rosslare välillä
 • Stena Line
 • Brittany Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Cherbourg - Rosslare?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Stena Line

Mikä on etäisyys Cherbourg ja Rosslare välillä?

Etäisyys Cherbourg ja Rosslare välillä on noin 324 meripeninkulmaa.

Cherbourg Rosslare lautta arvostelut

 • "Kiitos hyvästä matkasta"

  Mukavaa laivalla, henkilökunta miellyttävä ja ystävällinen ja kokonaisuudessaan hyvä palvelu.

  'Stena Horizon' travelled on Stena Horizon

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Halpa ja hyvä"

  18-tunnin paluumatka Cherboughsta Rosslareen maksoi vain 300€ pakulta ja kahdelta matkustajalta - oikein kohtuullista. Henkilökunta oli mukava ja avulias. Hyvää työtä, Celtic Link.

  'Stena Horizon' travelled on Stena Horizon

  Lue lisää Näytä vähemmän

Cherbourg opas

Cherbourg on kaupunki Cotentinin niemimaalla luoteis-Ranskassa. Kaupungilla on pitkä historia, se oli Viikinkien hallussa 800–luvulla. Viikingit kehittivät Cherbourgin satamaportiksi. Napoleonin aikakaudella satama linnoitettiin brittien laivaston hyökkäysten estämiseksi. Vedenalaisia esteitä upotettiin väliajoin sataman sisäänkäynnille, ja lopulta ne korvattiin muurausmurskakasoilla. Työt aloitettiin vuonna 1784 ja ne saivat päätöksen vuonna 1850, kun Napoleonin tappiosta Waterloossa oli jo kauan.
Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu Cite de la Mer ("city of the sea"), mikä on merenkäynnille omistettu museo. Museo avattiin vuonna 2002 ja se sijaitsee Cherbourgin risteilyterminaalissa. Vierailijat viovat myös käydä kävelyllä Jardin de la Roche Fauconniere, yksityisessä kasvitieteellisessä puutarhassa Parc de la Fauconnieressa. Puutarha perustettiin vuonna 1870 ja siellä on noin 3400 lajiketta, joista monet ovat peräisin eteläiseltä pallonpuoliskolta.
Cherbourgin satama, joka sijatsee Englannin kanaalin rannikolla, tarjoaa säännöllisiä matkustaja- ja rahtilauittoja Pooleen ja Portsmouthiin Englantiin ja Rosslareen Irlantiin.


Rosslare opas

Rosslaren kaupunki sijaitsee Garmanissa Irlannissa ja on ollut turistikohteena ainakin 100 vuotta. Kaupungin nimi on Rosslare Strand ja sitä käytetään erottamaan se lähistöllä olevasta Rosslare Harbourista. Kaupunki ylpeilee olevan aurinkoisin paikka Irlannissa: Rosslare saa 300 tuntia enemmän auringonpaistetta vuodessa kuin keskimääräinen paikka Irlannissa. Pitkä hiekkaranta on saanut Blue Flag-tunnustusken, joten se houkuttelee uimareita ja perheitä, vaikka läheisyydessä on olemassa useita hyviä golfkenttiä.

Modernissa satamassa on monia palveluita, kuten ravintola- ja odotustila, rantabaari, check-in ja lasten leikkialue, kauppoja, autonvuokraus ja valuutanvaihto, vaipanvaihtoalueet, maahanmuuttotilat ja maatalousministeriön toimisto. Lautat Rosslaresta lähtevät Pembrokeen (4 tuntia), Fishguardiin (3 tuntia ja 30 minuuttia), Cherbourgiin ja Roscoffiin Ranskassa.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Brittany Ferries 12:30 07:00 18 tuntia 30 minuuttia Ke
Stena Line 19:00 13:00 18 tuntia Pe, La, Sun
Stena Line 20:30 14:30 18 tuntia Ke, To
Brittany Ferries 21:45 15:00 17 tuntia 15 minuuttia La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.