COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rosslare - Fishguard on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Rosslare satamaan Fishguard

Saadaksesi lisätietoa vieraile Irlanti - Wales lautat sivullamme.

Rosslare - Fishguard lauttaoperaattorit

  • 14 Sailings Weekly 3 hr 30 min
  • Get price

Rosslare Fishguard lautta arvostelut

 • "Kesäloma"

  En ollut koskaan matkustanut lautalla aikaisemmin. Varauksen teko netissä oli helppoa, kun saavuimme satamaan näytin vain varausnumeroamme ja meidät ohjattiin lastausjonoon. Olimme syöneet ennen matkaa, mutta monet tuntuivat syövän laivalla. Laiva oli todella siisti ja siellä oli mukavia istuimia. Laivalta ulostulo tapahtui sujuvasti. Suosittelisin Stenaa ehdottomasti.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Melko tehokas palvelu"

  Lähtöselvityksen henkilökunta oli todella avulias ja ystävällinen. En voi moittia heidän tehokkuuttaan. Kaikki lauttamatkassa oli mukavaa, paitsi pieni tilanne naisten vessoissa. Naisten vessat ovat yleensä ruuhkaisia, mutta tällä lautalla osa vessoista oli lukittu ja osa oli pois käytöstä mistä syystä vessoja ei ollut tarpeeksi niin suurelle ihmismäärälle.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ei rauhaa eikä hiljaisuutta!"

  Todella miellyttävä henkilökunta. Kannella oli hyvä alue kävelemiseen. Haittoja: hiljaisten alueiden puute. Fishguardista ainoa rauhallinen alue oli Barista-alueen edessä (en voi muistaa mikä se oli nimeltään), ja tämän pilasi vaurioitunut ovensulkija jona ansiosta ovi takoi äänekkäästi joka kerta se avattiin/suljettiin. Matkalla takaisin Rosslaresta tämä alue oli täysin suljettu ja yläkerran baarissa television ääni välitettiin äänentoiston kautta äänekkäästi kaikkialla baarissa. Mitä järkeä siinä on, kun ihmiset eivät edes katso televisiota? Ainoa toinen rauhallinen alue, Lounger, oli ylimyyty, joten istuin joillakin melko epämiellyttävillä penkeillä. Tämä on tärkeää. Myöhäisellä ylityksellä matkustajat tarvitsevat vähän lepoa ennen kuin jatkavat takaisin tielle.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mahtava tapa matkustaa"

  En ole ollut lautalla vuosiin, joten olin hieman levoton sillä olen ennen ollut merisairas! Kuitenkin matkalla ulos merelle meri oli tyyni kuin peili joten istuimme laivan takaosassa ja mutustelimme kakkua ja joimme teetä. Kaikki tilat olivat lähellä eivätkä jonot olleet ylitsepääsemättömiä. Matka takaisin oli eri asia, sillä se oli varsin töyssyinen mutta huomasin, että kannella aurinko paistoi eikä alue ollut varattu. Me makasimme pitkin penkkejä auringossa tuulen löyhyttäessä hiuksiamme ja sanon vain, että se oli ihana tapa matkustaa! Laivalle meni ja sieltä pois tulo oli hässäkkätöntä, henkilökunta satamissa ja laivalla oli avulias ja tehokas. Tulemme ehdottomasti matkustamaan tällä menetelmällä uudelleen.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Rosslare satamaan Fishguard

Irlanti ja Wales yhdistyvät reitillä Rosslare Fishguard. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Stena Line. Reittiä kuljetaan jopa 14 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 3 tuntia 30 minuuttia.

Rosslare Fishguard matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Rosslare opas

Rosslare, tai Rosslare Strand mikä on kylän koko nimi, on rannikkoalueen kylä ja satama joka sijaitsee Wexfordin maakunnassa Irlannissa. Pitkä hiekkakuoppa joka ulottuu pohjoisesta Rosslareen erottaa Wexfordin sataman Irlannin merestä. 1920-luvun alkuun asti tämä hiekkakasa venyi monta kilometriä pohjoiseen, lähes Raven Pointin asti, antaen Wexfordin satamalle hyvin kapean suun. Kasan päädyssä oli pieni linnoitus nimeltään Rosslaren Linnoitus. Talvella 1924-25 myrsky rikkoi hiekkakasaa ja se vähitellen peseytyi pois. Linnake on hylätty ja kaikki mitä nykyään on jäljellä on saari laskuveden aikaan.

Kylä on ollut turistien suosiossa ainakin 100 vuotta, ehkä koska kylä on tiettävästi aurinkoisin paikka Irlannissa. Kaupungin ranta on saanut Blue Flagin ja siksi houkuttelee monia uimareita ja perheitä.

Modernissa satamassa on monia palveluita, kuten ravintola- ja odotustila, rantabaari, check-in ja lasten leikkialue, kauppoja, autonvuokraus ja valuutanvaihto, vaipanvaihtoalueet, maahanmuuttotilat ja maatalousministeriön toimisto. Lautat Rosslaresta lähtevät Pembrokeen (4 tuntia), Fishguardiin (3 tuntia ja 30 minuuttia), Cherbourgiin ja Roscoffiin Ranskassa.


Fishguard opas

Fishguard on pieni markkinakaupunki Fishguardlahdella ja on tärkein ostos- ja kaupallinenkaupunki Pohjois-Pembrokeshiressä, Walesissa. Sen suosio lomakohteena on kasvanut vuosien mittaan sillä sen sijainti on erinomaisella paikalla Pembrokeshire Coast National Parkiin, Coast Pathiin, metsäiseen Gwaun laaksoon ja moniin kyliin pitkin rannikkoa ja sisämaan Preseli Hillsiin tutustumiseen. Fishguardin ala-kaupunki oli paikallisesti tärkeä kauppasatama tuoden kalkkikiveä ja hiiltä ja vieden liuskekiveä, villatavaroita ja ruokaa. Sillä oli myös pieni kalastuslaivasto joka kalasti sardiinia ja silliä.

Kaupungin satama sijaitsee itseasiassa Goodwickissä, noin 1,5 km päässä Fishguardista. Satamasta on lauttayhteydet Rosslareen Irlantiin (4 lähtevää ja 4 saapuvaa joka päivä). Lauttaterminaalissa on kahvila, jossa tarjoillaan välipaloja ja kuumia ja kylmiä juomia, baari ja useita automaatteja.