Rosslare
Fishguard
Lautat maahan Wales
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Rosslare satamaan Fishguard

Irlanti ja Wales yhdistyvät reitillä Rosslare Fishguard. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Stena Line. Reittiä kuljetaan jopa 14 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 3 tuntia 30 minuuttia.

Rosslare Fishguard matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Rosslare satamaan Fishguard

Saadaksesi lisätietoa vieraile Irlanti - Wales lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Rosslare - Fishguard?

Lautan ylitysaika Rosslare - Fishguard on noin 3h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Rosslare - Fishguard?

Rosslare to Fishguard lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Rosslare - Fishguard on 406 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Rosslare - Fishguard?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Rosslare to Fishguard ja tämä on
 • Stena Line

Miten voin varata lauttalippuja Rosslare - Fishguard?

Varaa lautat reitiltä Rosslare kohteeseen Fishguard tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Rosslare - Fishguard?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Rosslare - Fishguard
 • Stena Line

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Rosslare - Fishguard?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Rosslare ja Fishguard välillä
 • Stena Line

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Rosslare - Fishguard?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Stena Line

Mikä on etäisyys Rosslare ja Fishguard välillä?

Etäisyys Rosslare ja Fishguard välillä on noin 82 meripeninkulmaa.

Rosslare Fishguard lautta arvostelut

 • "Kesäloma"

  En ollut koskaan matkustanut lautalla aikaisemmin. Varauksen teko netissä oli helppoa, kun saavuimme satamaan näytin vain varausnumeroamme ja meidät ohjattiin lastausjonoon. Olimme syöneet ennen matkaa, mutta monet tuntuivat syövän laivalla. Laiva oli todella siisti ja siellä oli mukavia istuimia. Laivalta ulostulo tapahtui sujuvasti. Suosittelisin Stenaa ehdottomasti.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Melko tehokas palvelu"

  Lähtöselvityksen henkilökunta oli todella avulias ja ystävällinen. En voi moittia heidän tehokkuuttaan. Kaikki lauttamatkassa oli mukavaa, paitsi pieni tilanne naisten vessoissa. Naisten vessat ovat yleensä ruuhkaisia, mutta tällä lautalla osa vessoista oli lukittu ja osa oli pois käytöstä mistä syystä vessoja ei ollut tarpeeksi niin suurelle ihmismäärälle.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ei rauhaa eikä hiljaisuutta!"

  Todella miellyttävä henkilökunta. Kannella oli hyvä alue kävelemiseen. Haittoja: hiljaisten alueiden puute. Fishguardista ainoa rauhallinen alue oli Barista-alueen edessä (en voi muistaa mikä se oli nimeltään), ja tämän pilasi vaurioitunut ovensulkija jona ansiosta ovi takoi äänekkäästi joka kerta se avattiin/suljettiin. Matkalla takaisin Rosslaresta tämä alue oli täysin suljettu ja yläkerran baarissa television ääni välitettiin äänentoiston kautta äänekkäästi kaikkialla baarissa. Mitä järkeä siinä on, kun ihmiset eivät edes katso televisiota? Ainoa toinen rauhallinen alue, Lounger, oli ylimyyty, joten istuin joillakin melko epämiellyttävillä penkeillä. Tämä on tärkeää. Myöhäisellä ylityksellä matkustajat tarvitsevat vähän lepoa ennen kuin jatkavat takaisin tielle.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mahtava tapa matkustaa"

  En ole ollut lautalla vuosiin, joten olin hieman levoton sillä olen ennen ollut merisairas! Kuitenkin matkalla ulos merelle meri oli tyyni kuin peili joten istuimme laivan takaosassa ja mutustelimme kakkua ja joimme teetä. Kaikki tilat olivat lähellä eivätkä jonot olleet ylitsepääsemättömiä. Matka takaisin oli eri asia, sillä se oli varsin töyssyinen mutta huomasin, että kannella aurinko paistoi eikä alue ollut varattu. Me makasimme pitkin penkkejä auringossa tuulen löyhyttäessä hiuksiamme ja sanon vain, että se oli ihana tapa matkustaa! Laivalle meni ja sieltä pois tulo oli hässäkkätöntä, henkilökunta satamissa ja laivalla oli avulias ja tehokas. Tulemme ehdottomasti matkustamaan tällä menetelmällä uudelleen.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Lue lisää Näytä vähemmän

Rosslare opas

Rosslare, tai Rosslare Strand mikä on kylän koko nimi, on rannikkoalueen kylä ja satama joka sijaitsee Wexfordin maakunnassa Irlannissa. Pitkä hiekkakuoppa joka ulottuu pohjoisesta Rosslareen erottaa Wexfordin sataman Irlannin merestä. 1920-luvun alkuun asti tämä hiekkakasa venyi monta kilometriä pohjoiseen, lähes Raven Pointin asti, antaen Wexfordin satamalle hyvin kapean suun. Kasan päädyssä oli pieni linnoitus nimeltään Rosslaren Linnoitus. Talvella 1924-25 myrsky rikkoi hiekkakasaa ja se vähitellen peseytyi pois. Linnake on hylätty ja kaikki mitä nykyään on jäljellä on saari laskuveden aikaan.

Kylä on ollut turistien suosiossa ainakin 100 vuotta, ehkä koska kylä on tiettävästi aurinkoisin paikka Irlannissa. Kaupungin ranta on saanut Blue Flagin ja siksi houkuttelee monia uimareita ja perheitä.

Modernissa satamassa on monia palveluita, kuten ravintola- ja odotustila, rantabaari, check-in ja lasten leikkialue, kauppoja, autonvuokraus ja valuutanvaihto, vaipanvaihtoalueet, maahanmuuttotilat ja maatalousministeriön toimisto. Lautat Rosslaresta lähtevät Pembrokeen (4 tuntia), Fishguardiin (3 tuntia ja 30 minuuttia), Cherbourgiin ja Roscoffiin Ranskassa.


Fishguard opas

Fishguard on pieni markkinakaupunki Fishguardlahdella ja on tärkein ostos- ja kaupallinenkaupunki Pohjois-Pembrokeshiressä, Walesissa. Sen suosio lomakohteena on kasvanut vuosien mittaan sillä sen sijainti on erinomaisella paikalla Pembrokeshire Coast National Parkiin, Coast Pathiin, metsäiseen Gwaun laaksoon ja moniin kyliin pitkin rannikkoa ja sisämaan Preseli Hillsiin tutustumiseen. Fishguardin ala-kaupunki oli paikallisesti tärkeä kauppasatama tuoden kalkkikiveä ja hiiltä ja vieden liuskekiveä, villatavaroita ja ruokaa. Sillä oli myös pieni kalastuslaivasto joka kalasti sardiinia ja silliä.

Kaupungin satama sijaitsee itseasiassa Goodwickissä, noin 1,5 km päässä Fishguardista. Satamasta on lauttayhteydet Rosslareen Irlantiin (4 lähtevää ja 4 saapuvaa joka päivä). Lauttaterminaalissa on kahvila, jossa tarjoillaan välipaloja ja kuumia ja kylmiä juomia, baari ja useita automaatteja.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Stena Line 08:15 11:45 3 tuntia 30 minuuttia Mon, Ke, To, Pe, La, Sun
Stena Line 19:30 23:00 3 tuntia 30 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.