Lautta satamasta Rosslare satamaan Pembroke

Irlanti ja Wales yhdistyvät reitillä Rosslare Pembroke. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Irish Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 14 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 5 tuntia 1 minuutti.

Rosslare Pembroke matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Rosslare - Pembroke lauttaoperaattorit

  • Irish Ferries
    • 14 lähtöä viikoittain 5 h 1 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Rosslare Pembroke

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Rosslare Pembroke on auto ja 2 matkustajaa.

Rosslare opas

Rosslare, tai Rosslare Strand mikä on kylän koko nimi, on rannikkoalueen kylä ja satama joka sijaitsee Wexfordin maakunnassa Irlannissa. Pitkä hiekkakuoppa joka ulottuu pohjoisesta Rosslareen erottaa Wexfordin sataman Irlannin merestä. 1920-luvun alkuun asti tämä hiekkakasa venyi monta kilometriä pohjoiseen, lähes Raven Pointin asti, antaen Wexfordin satamalle hyvin kapean suun. Kasan päädyssä oli pieni linnoitus nimeltään Rosslaren Linnoitus. Talvella 1924-25 myrsky rikkoi hiekkakasaa ja se vähitellen peseytyi pois. Linnake on hylätty ja kaikki mitä nykyään on jäljellä on saari laskuveden aikaan.

Kylä on ollut turistien suosiossa ainakin 100 vuotta, ehkä koska kylä on tiettävästi aurinkoisin paikka Irlannissa. Kaupungin ranta on saanut Blue Flagin ja siksi houkuttelee monia uimareita ja perheitä.

Modernissa satamassa on monia palveluita, kuten ravintola- ja odotustila, rantabaari, check-in ja lasten leikkialue, kauppoja, autonvuokraus ja valuutanvaihto, vaipanvaihtoalueet, maahanmuuttotilat ja maatalousministeriön toimisto. Lautat Rosslaresta lähtevät Pembrokeen (4 tuntia), Fishguardiin (3 tuntia ja 30 minuuttia), Cherbourgiin ja Roscoffiin Ranskassa.

Pembroke opas

Walesin kaupungin Pembroke sijaitsee Pembrokeshiressä maan länsiosassa. Kaupunki sijaitsee Etelä-Pembrokeshiren niemimaalla Cleddau-joen suistossa. Kaupunki, noin 13 km etelään Haverfordwestistä ja 120 km päässä Cardiffista, sijaitsee laaksossa jota ympäröi joka puolelta metsää ja viljelysmaata. Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä kaupungissa on Pembroke Castle, joka oli kuningas Henrik VII:n syntymäpaikka, ja myöhemmin Knights of St Johnin koti Britanniassa.

Pembrokeshiren naapurit ovat Carmarthenshire itään ja Ceredigion koillispuolella. Maakunta on koti Pembrokeshire Coast National Parkille, ainoa rannikollinen kansallispuisto Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja yksi kolmesta kansallispuistoa Walesissa, muiden ollessa Snowdonia ja Brecon Beacons. Vuosien aikana Pembrokeshiren rannat ovat saaneet monia kansainvälisiä Blue Flag palkintoja, Green Coast Palkintoja ja Seaside palkintoja. Vuonna 2011 sillä oli 39 rantaa joita Marine Conservation Society suositteli.

Kaupungista lauttaliikenne toimii Rosslareen Irlannissa, ja matka kestää noin 3 tuntia ja 45 minuuttia.