Rosslare
Pembroke
Lautat maahan Wales
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Rosslare satamaan Pembroke

Irlanti ja Wales yhdistyvät reitillä Rosslare Pembroke. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Irish Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 13 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 4 tuntia 1 minuutti.

Rosslare Pembroke matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Rosslare satamaan Pembroke

Saadaksesi lisätietoa vieraile Irlanti - Wales lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Rosslare - Pembroke?

Lautan ylitysaika Rosslare - Pembroke on noin 4h 01m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Rosslare - Pembroke?

Rosslare to Pembroke lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Rosslare - Pembroke on 421 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Rosslare - Pembroke?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Rosslare to Pembroke ja tämä on
 • Irish Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Rosslare - Pembroke?

Varaa lautat reitiltä Rosslare kohteeseen Pembroke tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Rosslare - Pembroke?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Rosslare - Pembroke
 • Irish Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Rosslare - Pembroke?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Rosslare ja Pembroke välillä
 • Irish Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Rosslare - Pembroke?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Irish Ferries

Mikä on etäisyys Rosslare ja Pembroke välillä?

Etäisyys Rosslare ja Pembroke välillä on noin 89 meripeninkulmaa.

Rosslare Pembroke lautta arvostelut

 • "Erinomainen palvelu, kävele ympäri lauttaa ja mene yläkannelle ihaillaksesi upeita maisemia"

  Erinomainen palvelu, maisemat kannelta ovat henkeäsalpaavia.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Huonot viitat, merkkaamattomat ruoat"

  Ruoka - liian monessa oli tuntemattomia mausteita. Perheeni on allerginen joillekin mausteile. Voileipien majoneesista ei sanottu sisältöä ja useimmissa leivissä oli majoneesia. Viitat - Ei yhtään viittoja ulkokansille - onnistui arvaamaan kivuttuani koko portaikon ja löydettyäni promenaadin - ei kovin avuliasta. Sitä ei oltu edes merkitty kunnolla laivan pohjapiirustuksiin joita tutkimme perusteelliseti.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ensimmäisen luokan yhtiö"

  Mielestäni yhtiönne, henkilökunta ja laiva olivat kaikki ensimmäistä luokkaa. Siksi minulla ei olisi mitään ongelmaa matkustaa ja varata Irish Ferriesillä uudelleen, tai suositella teitä sekä perheelle että ystäville. Teidän kummankin kanssa oli ilo matkustaa.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Rauhallinen ylitys"

  Olimme onnekkaita sillä meri oli rauhallinen, mutta Club Classin lounge oli todella mukava, etenkin ilmaiset naposteltavat, juomat ja upeat maisemat. Sen lisäksi saimme katsella kun Andy Murrayn pelejä Wimbledonissa. Tämä oli ensimmäinen kokemukseni Irish Ferriesillä ja varasin Club Class istuimen ajatellen sen olevan samanlainen kuin kanaalilautoilla. En tajunnut että se oli ensimmäinen luokka. Kun kävelimme ympäri lauttaa tajusimme, että olisimme olleet täysin tyytyväisiä ilman sitä - mutta nautimme saamastamme ekstrasta. Lastaustoimet olivat tehokkaita ja henkilökunta pettämättömän kohtelias. Valitsisin Irish Ferriesin varmasti uudelleen.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lue lisää Näytä vähemmän

Rosslare opas

Rosslare, tai Rosslare Strand mikä on kylän koko nimi, on rannikkoalueen kylä ja satama joka sijaitsee Wexfordin maakunnassa Irlannissa. Pitkä hiekkakuoppa joka ulottuu pohjoisesta Rosslareen erottaa Wexfordin sataman Irlannin merestä. 1920-luvun alkuun asti tämä hiekkakasa venyi monta kilometriä pohjoiseen, lähes Raven Pointin asti, antaen Wexfordin satamalle hyvin kapean suun. Kasan päädyssä oli pieni linnoitus nimeltään Rosslaren Linnoitus. Talvella 1924-25 myrsky rikkoi hiekkakasaa ja se vähitellen peseytyi pois. Linnake on hylätty ja kaikki mitä nykyään on jäljellä on saari laskuveden aikaan.

Kylä on ollut turistien suosiossa ainakin 100 vuotta, ehkä koska kylä on tiettävästi aurinkoisin paikka Irlannissa. Kaupungin ranta on saanut Blue Flagin ja siksi houkuttelee monia uimareita ja perheitä.

Modernissa satamassa on monia palveluita, kuten ravintola- ja odotustila, rantabaari, check-in ja lasten leikkialue, kauppoja, autonvuokraus ja valuutanvaihto, vaipanvaihtoalueet, maahanmuuttotilat ja maatalousministeriön toimisto. Lautat Rosslaresta lähtevät Pembrokeen (4 tuntia), Fishguardiin (3 tuntia ja 30 minuuttia), Cherbourgiin ja Roscoffiin Ranskassa.


Pembroke opas

Walesin kaupungin Pembroke sijaitsee Pembrokeshiressä maan länsiosassa. Kaupunki sijaitsee Etelä-Pembrokeshiren niemimaalla Cleddau-joen suistossa. Kaupunki, noin 13 km etelään Haverfordwestistä ja 120 km päässä Cardiffista, sijaitsee laaksossa jota ympäröi joka puolelta metsää ja viljelysmaata. Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä kaupungissa on Pembroke Castle, joka oli kuningas Henrik VII:n syntymäpaikka, ja myöhemmin Knights of St Johnin koti Britanniassa.

Pembrokeshiren naapurit ovat Carmarthenshire itään ja Ceredigion koillispuolella. Maakunta on koti Pembrokeshire Coast National Parkille, ainoa rannikollinen kansallispuisto Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja yksi kolmesta kansallispuistoa Walesissa, muiden ollessa Snowdonia ja Brecon Beacons. Vuosien aikana Pembrokeshiren rannat ovat saaneet monia kansainvälisiä Blue Flag palkintoja, Green Coast Palkintoja ja Seaside palkintoja. Vuonna 2011 sillä oli 39 rantaa joita Marine Conservation Society suositteli.

Kaupungista lauttaliikenne toimii Rosslareen Irlannissa, ja matka kestää noin 3 tuntia ja 45 minuuttia.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/07/002024 ja 21.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Irish Ferries 08:45 12:46 4 tuntia 1 minuutti Jokapäiväinen
Irish Ferries 20:45 00:46 4 tuntia 1 minuutti Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.