Syros
Ateena (Piraeus)
Lautat maahan Ateena
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Syros satamaan Ateena (Piraeus)

Kykladit ja Ateena yhdistyvät reitillä Syros Ateena (Piraeus), jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. Blue Star Ferries liikennöi reittiä jopa 3 kertaa päivä, SeaJets 3 kertaa päivä & Cyclades Fast Ferries kulkee reittiä jopa 3 kertaa viikko.

Kohteiden Kykladit ja Ateena välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 45 viikko reitillä Syros Ateena (Piraeus) ja koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Syros satamaan Ateena (Piraeus)

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kykladit - Ateena lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Syros - Pireus?

Lautan ylitysaika Syros - Pireus on noin 2h 28m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Syros - Pireus?

Syros to Pireus lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Syros - Pireus on 140 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Syros - Pireus?

On olemassa 3 suosittuja lauttaoperaattoreita Syros ja Pireus välillä. Nämä ovat
 • Blue Star Ferries
 • SeaJets
 • Cyclades Fast Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Syros - Pireus?

Varaa lautat reitiltä Syros kohteeseen Pireus tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Syros - Pireus?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Syros - Pireus
 • Blue Star Ferries
 • SeaJets
 • Cyclades Fast Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Syros - Pireus?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Syros ja Pireus välillä
 • Blue Star Ferries
 • SeaJets
 • Cyclades Fast Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Syros - Pireus?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Blue Star Ferries
 • SeaJets

Mikä on etäisyys Syros ja Pireus välillä?

Etäisyys Syros ja Pireus välillä on noin 82 meripeninkulmaa.

Syros Ateena (Piraeus) lautta arvostelut

 • "Great"

  Awesome journey. I really enjoy always these ferry trips. There was plenty of seats and good restorant services. And staff was great and so Greece and its nice when they wellcomes you the harbour. Beautiful, great, awesome. It was just perfect.

  'Blue Star 1' travelled on Blue Star 1

  Lue lisää Näytä vähemmän

Syros opas

Syros on kreikkalainen saari Kykladien saariryhmässä Egeanmerellä. Saari on noin 145 km kaakkoon Ateenasta. Syroksen asutuksesta on merkkejä 3000-vuosituhannelta eKr eri alueilla Halandrianissa ja Kastrissa. Havainnot osoittavat, että saarella on ollut metallitöiden laboratorio ja kaupallisia suhteita Vähässä-Aasiaan. 600-luvulla eKr, Samiansit miehittivät Syroksen ja monet Samoksen asukkaat muuttivat saareen. Sen ajan tärkeä lääkäri ja filosofi Pherecydis syntyi Syroksella ja joitakin vuosia myöhemmin hän meni Samokselle ja hänestä tuli opettaja Pythagoras.

Syros ei ole vain kaunis saari, vaan saari täynnä elävää kulttuuria ja vahvaa intohimoa taiteeseen. Vierailijoiden ei siksi tulisi laiminlyödä saaren museoita ja gallerioita, ja heidän kannattaisi myös varata aikaa viehättävillä kaduilla kuljeskelemiseen perinteisissä kylissä, ja upeiden rantojen ja vaikuttavien luolien tutkimiseen.

Syros on liitetty Piraeukseen tavanomaisella sekä highspeed lautalla, ja Rafinaan highspeed lautoilla.Ylitys Piraeukseen kestää noin 4 tuntia tavanomaisilla lautalla ja 2,5 tuntia highspeed lautalla. Rafinaan matka kestää noin 1,5 tuntia. Syros on kytketty myös tavanomaisilla lautalla tai highspeed lautalla kaikille Kykladien saarille ja myös Kreetalle, Dodekanesian saarille, Thessalonikissaan ja Skiathokselle.


Ateena (Piraeus) opas

Kreikan kaupunki ja satama Piraeus on merkittävä kreikkalainen satama ja yksi suurimmista koko Välimerellä. Se on tärkeä kaupunki jota usein pidetään Ateenan esikaupunkialueena, sillä se sijaitsee vain muutaman minuutin päässä pääkaupungista. Piraeuksesta on tullut suorastaan lauttaverkon solmukohta kun matkustat ympäri Egeanmeren ja samalla sen läheisyys Ateenaan tarkoittaa, että se usein sulautuu huomaamattomasti Kreikan pääkaupungin kanssa, sen merenranta tarjoaa hyvin erilaisen ja erottuvan ulkonäön. Monet Piraeuksen kävijät huomaavat, että kaikkein houkuttelevin kaupungin alue sijaitsee sen itä- kaupunginosassa sekä Mikrolimano Harbourin ja Zea Marinan rinnalla. Tämä merenrantahotellialue on täynnä rantaravintoloita, baareja ja yöelämää, ja parani huomattavasti viime Ateenan olympialaisisten aikaan, luomalla kauniin puilla vuoratun rantakadun, joka kulkee keskiaikaisten kaupungin muurien ohi, jotka tarjoavat tietoa ja historiallista tietoa kaupungin rikkaasta menneisyydestä.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Blue Star Ferries 04:30 08:25 3 tuntia 55 minuuttia Ti, To, La
SeaJets 12:35 14:50 2 tuntia 15 minuuttia Mon, Ke, To, Pe, La, Sun
Cyclades Fast Ferries 14:05 16:25 2 tuntia 20 minuuttia Ti, Pe, Sun
SeaJets 15:00 16:55 1 tunti 55 minuuttia Mon, Ke, Pe, La, Sun
SeaJets 15:30 17:25 1 tunti 55 minuuttia To
Blue Star Ferries 16:00 20:00 4 tuntia Jokapäiväinen
SeaJets 17:25 19:40 2 tuntia 15 minuuttia Mon, Sun
SeaJets 17:45 20:00 2 tuntia 15 minuuttia La
Blue Star Ferries 21:50 01:15 3 tuntia 25 minuuttia Ti, Pe, La, Sun
Blue Star Ferries 22:40 02:15 3 tuntia 35 minuuttia Mon

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.