Santorini (Thira)
Naksos
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Santorini (Thira) satamaan Naksos

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Santorini (Thira) Naksos, jolla liikennöi tällä hetkellä 4 lauttayhtiötä. Blue Star Ferries liikennöi reittiä jopa 14 kertaa viikko, SeaJets 5 kertaa päivä, Golden Star Ferries 7 kertaa viikko & Minoan Lines kulkee reittiä jopa 1 kertaa viikko.

Kohteiden Kykladit ja Kykladit välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 57 viikko reitillä Santorini (Thira) Naksos ja koska tarjolla on 4 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Thira - Naksos?

  Lautan ylitysaika Thira - Naksos on noin 1h 41m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Thira - Naksos?

  Thira to Naksos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Thira - Naksos on 110 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Thira - Naksos?

  On olemassa 4 suosittuja lauttaoperaattoreita Thira ja Naksos välillä. Nämä ovat
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Golden Star Ferries
  • Minoan Lines
 • Miten voin varata lauttalippuja Thira - Naksos?

  Varaa lautat reitiltä Thira kohteeseen Naksos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Thira - Naksos?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Thira - Naksos
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Golden Star Ferries
  • Minoan Lines
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Thira - Naksos?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Thira ja Naksos välillä
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Golden Star Ferries
  • Minoan Lines
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Thira - Naksos?

  Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Golden Star Ferries
 • Mikä on etäisyys Thira ja Naksos välillä?

  Etäisyys Thira ja Naksos välillä on noin 39 meripeninkulmaa.

Santorini (Thira) opas

Santorini, tai Thira mikä on saaren virallinen nimi, on kreikkalainen saari joka sijaitsee eteläisellä Egeanmerellä noin 200 km kaakkoon Kreikan mantereelta. Se on osa Kykladien saariryhmää ja Anafin kanssa se on ainoa paikka Euroopassa missä on kuuma autiomaailmasto. Kaikkien Santorinin vierailujen tulisi sisältää jahtiristeily kolmelle luodolle, jotka ovat syntyneet väkivaltaisesti tulivuoren räjähdyksessä. Saarekkeet ovat nimeltään Nea Kammeni, Palea Kammeni ja Thirassia ja niiden sijainti vastapäätä länsi-saarta antaa kävijöille mahdollisuuden nähdä itse tulivuori ja kaikki sen ihmeet. Fira, Santorinin pääkaupunki, on asettunut vaikuttavan kallion (260 metriä korkea) reunalla, ja se tarjoaa kävijöille vaikuttavat näkymät tulivuorelle. Firan kaupunki on täynnä pieniä kalkittuja taloja, perinteistä Kykladien arkkitehtuuria, sinisiä holvautuneita kirkkoja ja kapeita katuja täynnä kaikenlaisia kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja.

Santorinin saarella on kaksi satamaa. Pääsatama on Athinios, jonne kaikki lautat ja kaupalliset veneet saapuvat. Toinen on vanha satama, jota käytetään enimmäkseen risteilyaluksille. Satamasta pääsee Piraeukselle, Rafinaan ja muille Kykladien saarille. Sekä perinteiset että high speed lautat toimivat näillä reiteillä.


Naksos opas

Kreikan saari Naxos sijaitsee Egeanmerellä ja on osa Kykladien saariryhmää. Se on kulttuurin saari, jossa on monia elementtejä klassisen Kreikan ollessa selvästi läsnä. Naxosiin on myös vaikuttanut voimakkaasti sen Bysantin frankkien ja venetsialainen menneisyys, jotka kaikki ovat jättäneet jotain aivan ainutlaatuista ja erilaista. Naxosilla on erityisen hedelmällinen maaperä ja se tuottaa valtavia viljelykasvia sekä oliiveja ja viinirypäleitä, ja sen ikiomasta Naxian viinistö on tullut jonkinlainen erikoisuus saarella. Viehättävät vuoristokylät, upeat rannat ja loputon Kreikan auringonpaiste ovat tehneet saaresta niin suositun.

Naxoksella on paljon enemmän annettavanaan kuin sen rannat ja rantaviiva, kuten sen venetsialainen linna ja Tragaean alue ja sen lukemattomat viehättävät kylät. Filoti on suurin kaikista Tragaean kylistä ja seisoo Mount Zeuksen rinnalla. Toinen huomattava vuoristokylä on Apiranthos Mount Fanarin vieressä, jossa yksinkertainen kreikkalainen arkkitehtuuri ja triomuseot odottavat. Retkeily on suosittu harrastus vuoristossa, jossa on useita suositeltuja polkuja saatavilla.

Saaren satama sijaitsee myös Chorassa. Satamasta lähtevät lautat Piraeukseen (Ateena) ja muille Kykladien saarille.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/04/002024 ja 14.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Blue Star Ferries 07:00 09:10 2 tuntia 10 minuuttia Mon
SeaJets 10:05 11:45 1 tunti 40 minuuttia Mon
SeaJets 10:10 11:40 1 tunti 30 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La, Sun
SeaJets 12:00 13:10 1 tunti 10 minuuttia Mon, Ke, To, Pe, La, Sun
SeaJets 13:00 14:10 1 tunti 10 minuuttia Ti
SeaJets 14:55 16:20 1 tunti 25 minuuttia Mon, Ke, To, Pe, La, Sun
Blue Star Ferries 15:30 17:30 2 tuntia Ti, Sun
Blue Star Ferries 15:30 17:45 2 tuntia 15 minuuttia To, La
Blue Star Ferries 15:45 17:45 2 tuntia Mon, Ke, Pe

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.