trasmediterranea_almudaina_dos

Almudaina Dos

Trasmediterranea toimii satamien Alcudia Ciutadella, Almeria Nador & Ibiza Valencia välillä

Yksi Trasmediterranean nopeista laivoista, Almudaina Dosilla on huippu navigointijärjestelmä ja nykyaikaisin ja innovatiivisin muotoilu, joka takaa että matkasi on mukava, mutta myös nopea. Laivalla löydät varattuja istuimia, lastenhoitohuoneen, kaksi baaria/kahvilaa, puhelinkioskin ja myymälän.

Hytit / Lepotuolit

Laivalla löydät valikoiman standardi- ja club-luokan istuinpaikkoja sekä TV-ruutuja, jotta voit rentoutua matkan aikana.

Ravintolat

Jokaisessa oleskelutilassa on baari-kahvila. Nauti merinäköalasta siemaillen virkistää tai kuumaa juomaa. Löydät myös myyntiautomaatteja, joissa on välipaloja ja makeisia ja voit käyttää niitä milloin tahansa.

Ostokset

Laivan duty free-myymälässä löydät erilaisia tuotteita, kuten vaatteita, matkamuistoja, kirjoja, lehtiä, makeisia, hajuvesiä, koruja ja muuta.

Liikuntarajoitteiset

Jos tarvitset apua matkan aikana, on suositeltavaa ilmoittaa meille ennen varauksen tekoa, jotta voimme varmistaa että tarpeenne voidaan toteuttaa. Opaskoirat matkustavat ilmaiseksi.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Almudaina Dos oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Almudaina Dos arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!