trasmediterranea_vronskiy

Vronskiy

Trasmediterranea toimii satamien Almeria Ghazaouet & Almeria Oran välillä

Vuonna 1978 rakennettu Vronskiy toimii nykyään Transmediterranean laivastossa, minne se on siirtynyt toimittuaan ennen Brittany Ferriesin ja Transeuropa Ferriesin palveluksessa. Vronskiy kuljettaa noin 1500 matkustajaa ja 350 ajoneuvoa. Aluksen palveluihin kuuluvat muunmuassa elokuvahuone, pelihuone, tax free kauppa sekä paljon muuta viihdykettä.

Hytit / Lepotuolit

Vronskiylla sinulla on muutama etukäteen varattava istuinvaihtoehto. Vaihtoehtoihin kuuluu standard tai club -luokan istuimet, jonka kummankin istuimet ovat lentomatkustustyyppisiä. Niille, jotka kaipaavat omaa tilaa on tarjolla hyttejä.

Ravintolat

Jos et halua varata hyttiä tai istuinta, voit viettää matkasi baarissa. Sieltä saa ostettua kuumia ja kylmiä juomia sekä maukkaita naposteltavia koko matkan ajan.

Muut palvelut

Jos matkustat lemmikin kanssa, voit varata sille etukäteen paikan turvallisissa kenneleissä.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Vronskiy oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Vronskiy arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!