trasmediterranea_milenium_dos

Milenium Dos

Trasmediterranea toimii satamien Algeciras Ceuta välillä

Milenium Dos on osa Trasmediterranean laivaston nopeita katamaraaneja ja laivalla on huippu navigointijärjestelmä ja nykyaikaisin ja innovatiivisin muotoilu, joka takaa että matkasi on mukava, mutta myös nopea. Laivalla löydät lukuisia palveluja, kuten baarin, lastenhoitohuoneen ja tax free-myymälän.

Hytit / Lepotuolit

Milenium Dosilla ei ole hyttejä, varattuja istuimia on kuitenkin saatavilla joko standardi- tai club-luokassa.

Ravintolat

Laivalla on baari, jossa on oleskelualue ja myytävänä valikoima kylmiä ja kuumia ruokia, kahvia, mehuja ja virvoitusjuomia. Laivalla löydät myös välipala-automaatin.

Ostokset

Laivan duty free-myymälässä löydät erilaisia tuotteita, kuten vaatteita, matkamuistoja, kirjoja ja lehtiä, makeisia, hajuvesiä, koruja ja muuta.

Muut palvelut

Voit nauttia upeista näkymistä merelle laivan suurista panoraamaikkunoista. Löydät myös vaipanvaihtopaikkoja ja puhelinkioskin.

Liikuntarajoitteiset

Jos tarvitset apua matkan aikana, on suositeltavaa ilmoittaa meille ennen varauksen tekoa, jotta voimme varmistaa että tarpeenne voidaan toteuttaa. Opaskoirat matkustavat ilmaiseksi.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Milenium Dos oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Milenium Dos arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!