trasmediterranea_las_palmas_de_gran_canaria

Las Palmas de Gran Canaria

Trasmediterranea toimii satamien Algeciras Tanger Med, Almeria Ghazaouet & Almeria Nador välillä

Las Palmas de Gran Canarian lautalla löydät hyttejä, varattuja istuimia, puhelinkioskin, terveyskeskuksen, myymälän, itsepalveluravintolan ja kahvila-baarin.

Hytit / Lepotuolit

Laivalla on valikoima hyttimajoitusta, joko kahden, kolmen ja neljän hengen, aulassa on myös makuuasentoon kääntyviä standardeja istuinpaikkoja ja TV.

Ravintolat

Laivalla on itsepalveluravintola, jossa on laaja valikoima ruokia ja päivittäinen menu, josta voit valita. Las Palmas de Gran Canarian kahvila-baarissa on tarjolla herkullisia kahveja ja virkistäviä juomia. Löydät myös myyntiautomaatteja, joissa on välipaloja ja makeisia ja voit käyttää niitä milloin tahansa.

Ostokset

Las Palmas de Gran Canaria laivan itsepalvelu duty free-myymälä tarjoaa valikoiman kirjoja ja lehtiä, makeisia, leluja ja lahjoja.

Liikuntarajoitteiset

Laivalla on erityisesti mukautettuja hyttejä ja WC-tiloja liikuntarajoitteisille matkustajille, sekä ramppeja liikkuvuuden helpottamiseksi laivalla. Jos tarvitset apua matkan aikana, on suositeltavaa ilmoittaa meille ennen varauksen tekoa, jotta voimme varmistaa että tarpeenne voidaan toteuttaa. Opaskoirat matkustavat ilmaiseksi.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Las Palmas de Gran Canaria oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Las Palmas de Gran Canaria arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!