trasmediterranea_juan_j_sister

Juan J Sister

Trasmediterranea toimii satamien Almeria Nador, Barcelona Ibiza, Barcelona Mahon, Ibiza Valencia & Malaga Melilla välillä

Juan J. Sisterin laivalla löydät laajan valikoiman palveluja, mukaan lukien hyttejä, varattuja istuimia, baari/kahvion, a la carte –ravintolan ja itsepalveluravintolan, terveyskeskuksen, diskon, lukusalin, pelihuoneen, TV-huoneen, itsepalvelumyymälän, ulkoisen juoksuradan, ulkouima-altaan aurinkoterassilla ja WiFi:n.

Hytit / Lepotuolit

Laivalla on valikoima hyttimajoitusta, joko kahden, kolmen ja neljän hengen, ja aulassa on makuuasentoon kääntyviä standardeja istuinpaikkoja ja TV.

Ravintolat

Kun on kyse syömisestä Juan J. Sisterin laivalla, sinulla on paljon valinnanvaraa. Siellä on a la carte-ravintola ja itsepalveluravintola, jossa on laaja valikoima ruokia mistä valita. Laivan baari-kahvilassa on tarjolla valikoima herkullisia kahveja ja virkistäviä juomia ja välipala-automaatit ovat käytettävissä koko matkan ajan.

Ostokset

Hemmottele itseäsi shoppailemalla samalla kun olet Juan J. Sisterin laivalla ja sen itsepalvelu duty free-myymälässä.

Muut palvelut

Laivalla löydät myös ulkouima-altaan ja aurinkoterassin, jossa voit parannella rusketustasi tai jos haluat treenata matkan aikana, suuntaa ulkona olevalle juoksuradalle. Laivan WiFi-yhteyden avulla voit käyttää Internetiä matkan aikana, voit pelata korttia tai lautapelejä pelihuoneessa, rentoutua kirjan parissa lukuhuoneessa, katsella uutisia TV-huoneessa tai tanssia läpi yön diskossa.

Matkalla lasten kanssa

Lapset voivat nauttia ulkouima-altaalla, jos mukana on vastuullinen aikuinen. Siellä on myös lasten leikkihuone, joka pitää pienokaiset viihtyneinä matkan aikana.

Liikuntarajoitteiset

Laivalla on erityisesti mukautettuja hyttejä ja WC-tiloja liikuntarajoitteisille matkustajille, sekä ramppeja liikkuvuuden helpottamiseksi laivalla. Jos tarvitset apua matkan aikana, on suositeltavaa ilmoittaa meille ennen varauksen tekoa, jotta voimme varmistaa että tarpeenne voidaan toteuttaa. Opaskoirat matkustavat ilmaiseksi.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Juan J Sister oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Juan J Sister arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!