Ajaccio
Marseille
Lautat maahan Ranska
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Ajaccio satamaan Marseille

Korsika ja Ranska yhdistyvät reitillä Ajaccio Marseille, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Corsica Linea -lautta kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 10 tuntia samalla kun La Meridionale reitti kulkee jopa 4 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 10 tuntia 30 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 9 ylitystä viikko reitillä Ajaccio Marseille kohteiden Korsika ja Ranska välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Ajaccio - Marseille?

Lautan ylitysaika Ajaccio - Marseille on noin 10h 15m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Ajaccio - Marseille?

Ajaccio to Marseille lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Ajaccio - Marseille on 332 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Ajaccio - Marseille?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Ajaccio ja Marseille välillä. Nämä ovat
 • Corsica Linea
 • La Meridionale

Miten voin varata lauttalippuja Ajaccio - Marseille?

Varaa lautat reitiltä Ajaccio kohteeseen Marseille tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Ajaccio - Marseille?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Ajaccio - Marseille
 • Corsica Linea
 • La Meridionale

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Ajaccio - Marseille?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Ajaccio ja Marseille välillä
 • Corsica Linea
 • La Meridionale

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Ajaccio - Marseille?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Corsica Linea
 • La Meridionale

Mikä on etäisyys Ajaccio ja Marseille välillä?

Etäisyys Ajaccio ja Marseille välillä on noin 218 meripeninkulmaa.

Ajaccio Marseille lautta arvostelut

 • "Cordia linea"

  Kiva! Söin hyvää villisika pastaa😊

  'Paglia Orba' travelled on Paglia Orba

  Lue lisää Näytä vähemmän

Ajaccio opas

Ajaccio on suurin asutuskeskus Ranskalle kuuluvalla Korsika-saarella. Napoleon Bonaparte syntyi Ajacciossa vuonna 1769, Casa Buonapartessa, joka on nykyään avoinna yleisölle. Ajaccio Napoleon Bonaparte Airport on myös nimetty hänen kunniakseen. Kaupunki sijaitsee Korsikan kaakkois-rannikolla, noin 340 kilometrin päässä Marseillesista. Kaupunki sijaitsee suojaisalla paikalla metsäisten kukkuloiden keskellä Ajaccion lahden pohjois-rannikolla. Kukkulan suojaama satama on alkuperäisen linnoituksen itäpuolella niemimaan yllä.

Ajaccion satamasta pääsee Marseilleen, manner-Ranskan Touloniin ja Nizzaan lähes päivittäin. Satunnaisia lauttoja menee myös manner-Italian Livornoon ja Sardiniaan, sekä Calviin ja Proprianoon.

Ajacciosta on tullut pysähdyspaikka risteilyaluksille, ja vuonna 2007 matkustajia oli 418 086 – tähän asti suurin määrä Korsikalla ja toiseksi suurin Ranskassa (Marseillen jälkeen, mutta enemmän kuin Nizzassa/Villefranche-sur-Merissä ja Cannesissa).


Marseille opas

Marseille, joka sijaitsee Välimeren rannikolla Etelä-Ranskassa, on toiseksi suurin kaupunki Ranskassa ja on tunnettu sen upeasta rantaviivasta ja suuresta satamasta. Marseille on yksi Ranskan historiallisin, viehättävin ja suosituin kaupunki, joka on täynnä luonnetta ja terrakottakattoja. Marseillessa on myös useita upeita aurinkoisia hiekkarantoja, Cornicheksela ja runsaasti rannikon nähtävyyksiä. Käyskennellessään ympäri kaupunkia kävijät löytävät runsaasti viehättäviä alueita, joissa on kiireisiä myyjäisiä ja katukauppiaita. Turistit vierailevat Marseillesissa katsomassa sen useita historiallisia nähtävyyksiä. Kohokohtia ovat Basilique Notre Dame de la Garde joka sijaitsee etelään Vieux Portista; Ifin linna, kuuluisa kiitetystä romaanista Monte Criston kreivistä; Centre de la Vieille Charité, suuri messukeskus joka sijaitsee Marseillen Panier alueella ja on 1600–luvulta; La Cathedrale de la Nouvelle Major, erityisen kaunis katedraali joka rakennettiin valtavilla kustannuksilla ja josta on huikeat näkymät merelle; ja Palais du Pharo joka on grand palace, kerran Napoleonin III:n rantahuvila ja nyt esittelee monia kausiluonteisia näyttelyitä.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 10/06/002024 ja 16.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Corsica Linea 18:00 07:00 13 tuntia Ti, To
La Meridionale 18:30 07:00 12 tuntia 30 minuuttia Ke, Pe
Corsica Linea 18:45 07:30 12 tuntia 45 minuuttia La
Corsica Linea 18:45 08:00 13 tuntia 15 minuuttia Mon
La Meridionale 19:00 08:00 13 tuntia Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.