COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Propriano - Marseille on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Korsika - Ranska lautat sivullamme.

Propriano - Marseille lauttaoperaattorit

    • 1 Sailing Weekly 13 hr
    • Get price

Lautta satamasta Propriano satamaan Marseille

Korsika ja Ranska yhdistyvät reitillä Propriano Marseille. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: La Meridionale. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 13 tuntia.

Propriano Marseille matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Propriano opas

Proprianon kaupunki sijaitsee lounais-Korsikan rannikolla Valincon lahden päässä. Monet kaupungin rakennukset juontavat juurensa 1800–luvun alkuun, jolloin myös satama perustettiin. Kuitenkin kaupunki voi juontaa historiansa roomalaissten ja varhaisten kreikkalaisten aikaan vaikka kyseisistä ajanjaksoista on nykyään vain vähän nähtävillä. Kaupungin tärkein nähtävyys on ehkä kirkko Notre Dame de la Misericorde, joka hallitsee kaupungin keskustaa. Kävellen ympäri kaupunkia kävijät näkevät viehättävän sataman jossa on luksushuviveneitä ankkurissa joiden vieressä on vaatimattomia kalastusaluksia. Kaupungin keskustassa on monia ylellisiä kauppoja, baareja, kahviloita ja ravintoloita.

Koska kaupungissa on monia rantoja on se yksi suosituimmista lomakohteista Korsikalla. Monet niistä ovat kauniita, kuten Plage de Lido, joka on noin 1 km päässä kaupungista.

Lautat Proprianosta kulkevat Marseilleen jonne matka kestää noin 12 tuntia ja 30 minuuttia.


Marseille opas

Marseille, joka sijaitsee Välimeren rannikolla Etelä-Ranskassa, on toiseksi suurin kaupunki Ranskassa ja on tunnettu sen upeasta rantaviivasta ja suuresta satamasta. Marseille on yksi Ranskan historiallisin, viehättävin ja suosituin kaupunki, joka on täynnä luonnetta ja terrakottakattoja. Marseillessa on myös useita upeita aurinkoisia hiekkarantoja, Cornicheksela ja runsaasti rannikon nähtävyyksiä. Käyskennellessään ympäri kaupunkia kävijät löytävät runsaasti viehättäviä alueita, joissa on kiireisiä myyjäisiä ja katukauppiaita. Turistit vierailevat Marseillesissa katsomassa sen useita historiallisia nähtävyyksiä. Kohokohtia ovat Basilique Notre Dame de la Garde joka sijaitsee etelään Vieux Portista; Ifin linna, kuuluisa kiitetystä romaanista Monte Criston kreivistä; Centre de la Vieille Charité, suuri messukeskus joka sijaitsee Marseillen Panier alueella ja on 1600–luvulta; La Cathedrale de la Nouvelle Major, erityisen kaunis katedraali joka rakennettiin valtavilla kustannuksilla ja josta on huikeat näkymät merelle; ja Palais du Pharo joka on grand palace, kerran Napoleonin III:n rantahuvila ja nyt esittelee monia kausiluonteisia näyttelyitä.