Propriano
Marseille
Lautat maahan Ranska
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Propriano satamaan Marseille

Korsika ja Ranska yhdistyvät reitillä Propriano Marseille, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Corsica Linea -lautta kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 11 tuntia 1 minuutti samalla kun La Meridionale reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 13 tuntia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 6 ylitystä viikko reitillä Propriano Marseille kohteiden Korsika ja Ranska välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Propriano - Marseille?

Lautan ylitysaika Propriano - Marseille on noin 12h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Propriano - Marseille?

Propriano to Marseille lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Propriano - Marseille on 292 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Propriano - Marseille?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Propriano ja Marseille välillä. Nämä ovat
  • Corsica Linea
  • La Meridionale

Miten voin varata lauttalippuja Propriano - Marseille?

Varaa lautat reitiltä Propriano kohteeseen Marseille tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Propriano ja Marseille välillä?

Etäisyys Propriano ja Marseille välillä on noin 233 meripeninkulmaa.

Propriano opas

Proprianon kaupunki sijaitsee lounais-Korsikan rannikolla Valincon lahden päässä. Monet kaupungin rakennukset juontavat juurensa 1800–luvun alkuun, jolloin myös satama perustettiin. Kuitenkin kaupunki voi juontaa historiansa roomalaissten ja varhaisten kreikkalaisten aikaan vaikka kyseisistä ajanjaksoista on nykyään vain vähän nähtävillä. Kaupungin tärkein nähtävyys on ehkä kirkko Notre Dame de la Misericorde, joka hallitsee kaupungin keskustaa. Kävellen ympäri kaupunkia kävijät näkevät viehättävän sataman jossa on luksushuviveneitä ankkurissa joiden vieressä on vaatimattomia kalastusaluksia. Kaupungin keskustassa on monia ylellisiä kauppoja, baareja, kahviloita ja ravintoloita.

Koska kaupungissa on monia rantoja on se yksi suosituimmista lomakohteista Korsikalla. Monet niistä ovat kauniita, kuten Plage de Lido, joka on noin 1 km päässä kaupungista.

Lautat Proprianosta kulkevat Marseilleen jonne matka kestää noin 12 tuntia ja 30 minuuttia.


Marseille opas

Marseille, joka sijaitsee Välimeren rannikolla Etelä-Ranskassa, on toiseksi suurin kaupunki Ranskassa ja on tunnettu sen upeasta rantaviivasta ja suuresta satamasta. Marseille on yksi Ranskan historiallisin, viehättävin ja suosituin kaupunki, joka on täynnä luonnetta ja terrakottakattoja. Marseillessa on myös useita upeita aurinkoisia hiekkarantoja, Cornicheksela ja runsaasti rannikon nähtävyyksiä. Käyskennellessään ympäri kaupunkia kävijät löytävät runsaasti viehättäviä alueita, joissa on kiireisiä myyjäisiä ja katukauppiaita. Turistit vierailevat Marseillesissa katsomassa sen useita historiallisia nähtävyyksiä. Kohokohtia ovat Basilique Notre Dame de la Garde joka sijaitsee etelään Vieux Portista; Ifin linna, kuuluisa kiitetystä romaanista Monte Criston kreivistä; Centre de la Vieille Charité, suuri messukeskus joka sijaitsee Marseillen Panier alueella ja on 1600–luvulta; La Cathedrale de la Nouvelle Major, erityisen kaunis katedraali joka rakennettiin valtavilla kustannuksilla ja josta on huikeat näkymät merelle; ja Palais du Pharo joka on grand palace, kerran Napoleonin III:n rantahuvila ja nyt esittelee monia kausiluonteisia näyttelyitä.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Corsica Linea 18:30 08:00 13 tuntia 30 minuuttia Ke, Pe, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.