Ajaccio satamaan Porto Torres lautta

Korsika ja Sardinia yhdistyvät reitillä Ajaccio Porto Torres. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Corsica Sardinia Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 4 tuntia.

Ajaccio Porto Torres matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Ajaccio satamaan Porto Torres lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Korsika - Sardinia lautat sivullamme.

Ajaccio - Porto Torres lauttaoperaattorit

  • Corsica Sardinia Ferries
    • 2 lähtöä viikoittain 4 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Ajaccio Porto Torres hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Ajaccio Porto Torres on auto ja 2 matkustajaa.

Ajaccio opas

Ajaccio on suurin asutuskeskus Ranskalle kuuluvalle Korsika-saarella. Napoleon Bonaparte syntyi Ajacciossa vuonna 1769, Casa Buonapartessa, mikä on nykyään avoinna yleisölle. Muita kunnianosoituksia hänelle on esimerkiksi kaupungin lentokenttä, Ajaccio Napoleon Bonaparte Airport. Kaupunki sijaitsee Korsikan kaakkois-rannikolla, noin 340 kilometrin päässä Marseillesista. Kaupunki sijaitsee suojaisalla paikalla metsäisten kukkuloiden keskellä Ajaccion lahden pohjois-rannikolla. Kaupungin satama on alkuperäisen linnoituksen itäpuolella, kukkulan juurella niemimaalla, mikä suojaa satamaa.
Ajaccion satamasta pääsee Marseilleen, Touloniin ja Nizzaan Ranskan sisämaahan lähes päivittäin. Satunnaisia lauttoja menee myös Italian sisämaahan (Livorno) ja Sardiniaan, samoin kuin sesonkireitit Calviin ja Proprianoon. Kaksi päälauttayhtiötä näillä reiteillä on SNCM ja Corsica Ferries.

Ajacciosta on tullut pysähdyspaikka risteilyaluksille, vuonna 2007 matkustajia oli 418,086 – tähän asti suurin määrä Korsikalla ja toiseksi suurin Ranskassa (Marseillen jälkeen, mutta enemmän kuin Nizzassa/Villefranche-sur-Merissä ja Cannesissa).

Porto Torres opas

Italian kaupunki Porto Torres sijaitsee Sardinian saaren länsirannikolla ja on noin 25 km itään Gorditanian niemekkeeltä. Porto Torres ja sen 2000 vuotta historiaa, on ihanteellinen kohde niille, jotka eivät halua menettää kulttuuria nauttien myös merestä vapaapäivänä. Kaupungin perusti Julius Caesar vuonna 46 jKr ja siellä näkyy edelleen jäänteitä muinaisen kaupungin Turris Libisonista. Jos käyt Kansallisessa arkeologisessa museossa ja arkeologisella alueella voit ihailla sen tärkeitä löytöjä, antiikin kylpylää ja kävellä kivettyjä katuja ja taloja jotka on koristeltu upealla monivärisellä marmorilla. Kaupungissa on paljon puistoja ja viheralueita, joissa kävijät voivat viettää muutaman tunnin rentouttavan levon. Kaupungissa on myös monia ravintoloita ja ruokapaikkoja, joissa kävijät voivat kokeilla paikallisia erikoisuuksia. Myös vilkas yöelämän löytyy!

Satamasta laivat kulkevat kohteisiin: Genova, Marseille, Toulon, Barcelona, Civitavecchia ja Propriano.