Laiva Bonifaciosta Santa Teresa di Galluraan

Moby Lines ja Blu Navy liikennöivät Korsikan ja Sardinian saarten välillä tehden matkoja Bonifacion ja Santa Teresa di Galluran välillä. Moby Lines sekä Blu Navy kulevat jopa neljästi päivässä ja matkat vaihtelevat 50 minuutista tuntiin.
Bonifacion ja Santa Teresa di Galluran välillä tehdään täten viikoittain jopa 56 ylitystä. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaimman hinnan ja ajankohdan matkallesi.

Bonifacio - Santa Teresa di Gallura lauttaoperaattorit

  • Moby Lines
    • 4 lähtöä päivittäin 50 min
    • Etsi hinta
  • Blu Navy
    • 4 lähtöä päivittäin 1 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Bonifacio Santa Teresa di Gallura

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Bonifacio Santa Teresa di Gallura on auto ja 2 matkustajaa.

Bonifacio opas

Bonifacio on kaupunki Ranskan Korsikan saaren eteläpäässä joka sijaitsee Välimerellä, erottuen Sardiniasta 11 km leveällä Bonifacion salmella. Kaupunki sijaitsee etelärannikon ainoan sataman äärellä. Kaupunki on suosittu matkailukohde kesäisin, osaksi sen kauniiden rantojen vuoksi sekä myös sen historian ja nähtävyyksien ansiosta, joihin kuuluu Torra di Sant' Amanza, Torra di Sponsaglia, Église Saint-Dominique de Bonifacio and Église Sainte-Marie-Majeure de Bonifacio.

Bonifaciolla on kaksi merkityksellistä kohdetta: Araguina-Sennola, muinainen luolasuoja Capellon kylän lähellä sekä Vasculacciu, hautakammio lähellä Figaria. Ensimmäinen kuuluu Lady of Bonifaciolle, naispuolinen hahmo joka haudattiin ja hiilipäivitettiin noin 6570 e.a.a. mesoliittisen tai aikaisen neoliittisen kauden aikana. Toinen kuuluu megaliittiseen kulttuuriin ja on peräisin keski-neoliittiselta ajalta. Näiden kahden yhdistelmä sekä laaja piikiven käyttö osoittavat, että Bonifacion salmea on hyödynnetty reittinä Korsikan sisämaahan jo tuhansia vuosia sitten.
Lauttapalvelut kulkevat Sardinialle Santa Teresa di Galluralle.

Santa Teresa di Gallura opas

Santa Teresa Gallura on kaupunki Italian saaren Sardinian pohjois-kärjessä, Bonifacion salmella. Kaupungin pääaukiolla on useita turistikauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Kävijöitä kuitenkin kehotetaan pitämään silmällä alueen off-season-aikoija, jolloin suurin osa kaupoista on kiinni. Kaupungin pohjoispuolella sijaitsee Rena Biancan ranta joka on Santa Teresan tärkein ranta. Se on kesällä suosittu turisti kohde ja lähes aina täynnä sen lämpimän ja kristallin kirkkaan veden ansiosta. Yksi kiinnostavista kohteista on kallioisella niemellä sijaitseva Longosardon torni, joka katsoo merelle päin. Se pystytettiin 1500–luvulla Aragonian aikana, ja sieltä on näkymät Porto Longonen lahdelle. Taustalla koreilevat Bonifacion kaupunkia ympäröivät valkoiset kalliot. Vasemmalla puolella rannikko laskeutuu kohti Rena Biancan rantaa, joka päättyy "Isola Monica"- kalliolle, jolta löytyy jälkiä muinaisesta hylätystä luolasta.

Kaupungin satama toimii suosittuna satamana Korsikaan lähteville lautoille.