COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bonifacio - Santa Teresa di Gallura on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Bonifacio satamaan Santa Teresa di Gallura

Saadaksesi lisätietoa vieraile Korsika - Sardinia lautat sivullamme.

Bonifacio - Santa Teresa di Gallura lauttaoperaattorit

  • 4 Sailings Daily 50 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 1 hour
  • Get price

Bonifacio Santa Teresa di Gallura lautta arvostelut

 • "Bonifaciosta Santa Teresa di Galluralle"

  Se ei olisi voinut olla helpompaa tai sujuvampaa. Ensinnäkin, Bonifacio on kaunis kaupunki missä on paljon tekemistä. Kun Mobyn (palveluntarjoaja johon Directferries yhdisti meidät) tiski aukesi kaksi tuntia ennen lähtöä, saavuimme paikalla Directferries vahvistuksemme kanssa ja saimme lippumme noin sekunnissa. Itse matkasta - se oli kaunis, nautittava sekä helppo. Kiitos sekä Mobylle että Directferriesille. Saumatonta ja helppoa. En voisi pyytää enempää.

  'Moby Bastia' travelled on Moby Bastia

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Bonifaciosta Santa Teresa di Galluraan

Moby Lines ja Blu Navy liikennöivät Korsikan ja Sardinian saarten välillä tehden matkoja Bonifacion ja Santa Teresa di Galluran välillä. Moby Lines sekä Blu Navy kulevat jopa neljästi päivässä ja matkat vaihtelevat 50 minuutista tuntiin.
Bonifacion ja Santa Teresa di Galluran välillä tehdään täten viikoittain jopa 56 ylitystä. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaimman hinnan ja ajankohdan matkallesi.

Bonifacio opas

Bonifacio on kaupunki Ranskan Korsikan saaren eteläpäässä joka sijaitsee Välimerellä, erottuen Sardiniasta 11 km leveällä Bonifacion salmella. Kaupunki sijaitsee etelärannikon ainoan sataman äärellä. Kaupunki on suosittu matkailukohde kesäisin, osaksi sen kauniiden rantojen vuoksi sekä myös sen historian ja nähtävyyksien ansiosta, joihin kuuluu Torra di Sant' Amanza, Torra di Sponsaglia, Église Saint-Dominique de Bonifacio and Église Sainte-Marie-Majeure de Bonifacio.

Bonifaciolla on kaksi merkityksellistä kohdetta: Araguina-Sennola, muinainen luolasuoja Capellon kylän lähellä sekä Vasculacciu, hautakammio lähellä Figaria. Ensimmäinen kuuluu Lady of Bonifaciolle, naispuolinen hahmo joka haudattiin ja hiilipäivitettiin noin 6570 e.a.a. mesoliittisen tai aikaisen neoliittisen kauden aikana. Toinen kuuluu megaliittiseen kulttuuriin ja on peräisin keski-neoliittiselta ajalta. Näiden kahden yhdistelmä sekä laaja piikiven käyttö osoittavat, että Bonifacion salmea on hyödynnetty reittinä Korsikan sisämaahan jo tuhansia vuosia sitten.
Lauttapalvelut kulkevat Sardinialle Santa Teresa di Galluralle.


Santa Teresa di Gallura opas

Santa Teresa Gallura on kaupunki Italian saaren Sardinian pohjois-kärjessä, Bonifacion salmella. Kaupungin pääaukiolla on useita turistikauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Kävijöitä kuitenkin kehotetaan pitämään silmällä alueen off-season-aikoija, jolloin suurin osa kaupoista on kiinni. Kaupungin pohjoispuolella sijaitsee Rena Biancan ranta joka on Santa Teresan tärkein ranta. Se on kesällä suosittu turisti kohde ja lähes aina täynnä sen lämpimän ja kristallin kirkkaan veden ansiosta. Yksi kiinnostavista kohteista on kallioisella niemellä sijaitseva Longosardon torni, joka katsoo merelle päin. Se pystytettiin 1500–luvulla Aragonian aikana, ja sieltä on näkymät Porto Longonen lahdelle. Taustalla koreilevat Bonifacion kaupunkia ympäröivät valkoiset kalliot. Vasemmalla puolella rannikko laskeutuu kohti Rena Biancan rantaa, joka päättyy "Isola Monica"- kalliolle, jolta löytyy jälkiä muinaisesta hylätystä luolasta.

Kaupungin satama toimii suosittuna satamana Korsikaan lähteville lautoille.