Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Porto Torres lauttasatamaan

 • Autolla

  Porto Torresin satama sijaitsee Sardinian luoteisosassa ja on hyvin viitoitettu. Cagliarista ja Sassarista tullessa seuraa SS131, Santa Teresa di Gallurasta seuraa SP90 ja Algherosta SP42. Tie satamaan on hyvin viitoitettu Porto Torresista.

 • Junalla

  Porto Torresin rautatieasemalta on hyvät yhteydet saaren muihin osiin. Saadaksesi lisätietoa, vieraile Trenitalia kotisivulla.

 • Osoite

  Capitaneria di Porto, Porto Torres, Sardinia 07046, Italia

 • Porto Torres majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Porto Torres lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Porto Torres majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Porto Torres lauttapalvelut

Porto Torres opas

Porto Torres opas

Porto Torres on kaupunki Pohjois-Sardinian Sassarissa. Kaupunki sijaitsee Asinaran lahden rannikolla noin 20 kilometriä Sassarista luoteeseen. Vilkas satama sijaitsee Mannu-joen suun oikealla laidalla. Joukko roomalaisia perusti Porto Torresin ensimmäisellä vuosisadalla eaa., jolloin se sai nimen Turris Libisonys. Kylä kasvoi nopeasti tärkeäksi kaupan keskukseksi ja erityisesti Ostiaan matkaavien tavaroiden satamaksi. Myöhemmin Flaviusten vallan aikana siitä tuli roomalainen municipium. Kaupungilla oli kylpylöitä, akvedukti, temppeleitä, basilikoja sekä upeita huviloita ja konsulitiet yhdistivät sen Sardinian muihin asutuskeskuksiin.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.