Propriano
Porto Torres
Lautat maahan Sardinia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Propriano satamaan Porto Torres

Vertaile ja varaa lauttamatkasi satamasta Propriano satamaan Porto Torres ylityksellä maasta Korsika maahan Sardinia sivustolla directferries.fi ja säästät varmasti lipuissasi!

Me näytämme Propriano Porto Torres reitin hinnat suoraan lauttayhtiön varaussysteemistä ja vertaamme kaikkia vaihtoehtoja taaten, että löydät parhaan hinnan ylityksellesi. Hinnan saaminen ja lautan varaaminen maahan Sardinia ei voisi olla helpompaa!

Hinnan löytäminen ja lautan varaaminen maahan Sardinia ei voisi olla helpompaa. Sinun täytyy vain valita lähtösatama Propriano ja tulosatama Porto Torres vasemmanpuoleisesta valikosta, valita matkustajien määrä ja painaa etsi-nappia!

Lauttavaihtoehdot satamasta Propriano satamaan Porto Torres

Saadaksesi lisätietoa vieraile Korsika - Sardinia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Propriano - Porto Torres?

On olemassa 0 lauttaoperaattoria Propriano to Porto Torres ja tämä on

Miten voin varata lauttalippuja Propriano - Porto Torres?

Varaa lautat reitiltä Propriano kohteeseen Porto Torres tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Propriano - Porto Torres?

Ei, et voi matkustaa jalkaisin matkustajana, tällä hetkellä voit matkustaa lautalla vain ajoneuvon kanssa.

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Propriano - Porto Torres?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Propriano - Porto Torres?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Propriano opas

Proprianon kaupunki sijaitsee lounais-Korsikan rannikolla Valincon lahden päässä. Monet kaupungin rakennukset juontavat juurensa 1800–luvun alkuun, jolloin myös satama perustettiin. Kuitenkin kaupunki voi juontaa historiansa roomalaissten ja varhaisten kreikkalaisten aikaan vaikka kyseisistä ajanjaksoista on nykyään vain vähän nähtävillä. Kaupungin tärkein nähtävyys on ehkä kirkko Notre Dame de la Misericorde, joka hallitsee kaupungin keskustaa. Kävellen ympäri kaupunkia kävijät näkevät viehättävän sataman jossa on luksushuviveneitä ankkurissa joiden vieressä on vaatimattomia kalastusaluksia. Kaupungin keskustassa on monia ylellisiä kauppoja, baareja, kahviloita ja ravintoloita.

Koska kaupungissa on monia rantoja on se yksi suosituimmista lomakohteista Korsikalla. Monet niistä ovat kauniita, kuten Plage de Lido, joka on noin 1 km päässä kaupungista.

Lautat Proprianosta kulkevat Marseilleen jonne matka kestää noin 12 tuntia ja 30 minuuttia.


Porto Torres opas

Italian kaupunki Porto Torres sijaitsee Sardinian saaren länsirannikolla ja on noin 25 km itään Gorditanian niemekkeeltä. Porto Torres ja sen 2000 vuotta historiaa, on ihanteellinen kohde niille, jotka eivät halua menettää kulttuuria nauttien myös merestä vapaapäivänä. Kaupungin perusti Julius Caesar vuonna 46 jKr ja siellä näkyy edelleen jäänteitä muinaisen kaupungin Turris Libisonista. Jos käyt Kansallisessa arkeologisessa museossa ja arkeologisella alueella voit ihailla sen tärkeitä löytöjä, antiikin kylpylää ja kävellä kivettyjä katuja ja taloja jotka on koristeltu upealla monivärisellä marmorilla. Kaupungissa on paljon puistoja ja viheralueita, joissa kävijät voivat viettää muutaman tunnin rentouttavan levon. Kaupungissa on myös monia ravintoloita ja ruokapaikkoja, joissa kävijät voivat kokeilla paikallisia erikoisuuksia. Myös vilkas yöelämän löytyy!

Satamasta laivat kulkevat kohteisiin: Genova, Marseille, Toulon, Barcelona, Civitavecchia ja Propriano.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.