Lautta satamasta Propriano satamaan Porto Torres

Korsika ja Sardinia yhdistyvät reitillä Propriano Porto Torres. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: La Meridionale. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 4 tuntia.

Propriano Porto Torres matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Propriano - Porto Torres lauttaoperaattorit

Keskimääräiset hinnat reitillä Propriano Porto Torres

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Propriano Porto Torres on auto ja 2 matkustajaa.

Propriano opas

Proprianon kaupunki sijaitsee lounais-Korsikan rannikolla Valincon lahden päässä. Monet kaupungin rakennukset juontavat juurensa 1800–luvun alkuun, jolloin myös satama perustettiin. Kuitenkin kaupunki voi juontaa historiansa roomalaissten ja varhaisten kreikkalaisten aikaan vaikka kyseisistä ajanjaksoista on nykyään vain vähän nähtävillä. Kaupungin tärkein nähtävyys on ehkä kirkko Notre Dame de la Misericorde, joka hallitsee kaupungin keskustaa. Kävellen ympäri kaupunkia kävijät näkevät viehättävän sataman jossa on luksushuviveneitä ankkurissa joiden vieressä on vaatimattomia kalastusaluksia. Kaupungin keskustassa on monia ylellisiä kauppoja, baareja, kahviloita ja ravintoloita.

Koska kaupungissa on monia rantoja on se yksi suosituimmista lomakohteista Korsikalla. Monet niistä ovat kauniita, kuten Plage de Lido, joka on noin 1 km päässä kaupungista.

Lautat Proprianosta kulkevat Marseilleen jonne matka kestää noin 12 tuntia ja 30 minuuttia.

Porto Torres opas

Italian kaupunki Porto Torres sijaitsee Sardinian saaren länsirannikolla ja on noin 25 km itään Gorditanian niemekkeeltä. Porto Torres ja sen 2000 vuotta historiaa, on ihanteellinen kohde niille, jotka eivät halua menettää kulttuuria nauttien myös merestä vapaapäivänä. Kaupungin perusti Julius Caesar vuonna 46 jKr ja siellä näkyy edelleen jäänteitä muinaisen kaupungin Turris Libisonista. Jos käyt Kansallisessa arkeologisessa museossa ja arkeologisella alueella voit ihailla sen tärkeitä löytöjä, antiikin kylpylää ja kävellä kivettyjä katuja ja taloja jotka on koristeltu upealla monivärisellä marmorilla. Kaupungissa on paljon puistoja ja viheralueita, joissa kävijät voivat viettää muutaman tunnin rentouttavan levon. Kaupungissa on myös monia ravintoloita ja ruokapaikkoja, joissa kävijät voivat kokeilla paikallisia erikoisuuksia. Myös vilkas yöelämän löytyy!

Satamasta laivat kulkevat kohteisiin: Genova, Marseille, Toulon, Barcelona, Civitavecchia ja Propriano.