COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Barcelona - Palma on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Barcelona satamaan Palma

Saadaksesi lisätietoa vieraile Espanja - Mallorca lautat sivullamme.

Barcelona - Palma lauttaoperaattorit

  • 8 Sailings Weekly 7 hr 30 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 7 hr 15 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 6 hr 20 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 7 hr
  • Get price

Barcelona Palma lautta arvostelut

 • "Yölautta Barcelona - Palma"

  Otimme yölautan Barcelonasta Palmaan. Koska matka on lyhyt (laiva lähtee klo 23:00 ja saapuu klo 07:00) emme varanneet hyttiä vaan lentokonetyyppiset lepotuolit. Tämä oli virhe. Istuimet olivat ahtaita ja ne sijaitsevat pienehkössä huoneessa jättäen vain pienen jalkatilan. Ne ovat suurta näyttöä vastapäätä, valot olivat päällä ja meluisa elokuva pauhasi 01.30 asti, tehden nukkumisesta mahdotonta. Elokuvan lopussa osa piirtoheittimen kirkkaista valoista sammutettiin, mutta osa jäi päälle. Lähivessassamme oli vain lämmintä ilmaa puhaltava kuivaaja, enkä voinut kuivata naamaani parranajon jälkeen. Barcelonan lauttaterminaalissa oli mahdotonta erottaa englannin kielellä kuulutetut ilmoitukset. Kovaäänijärjestelmän äänenlaatu on huono. Terminaalin ja laivan välisen bussin lastaus alkoi hyvissä ajoin ilman tiedotusta. Kun huomasimme sen, ryntäsimme bussiin johon ehdimme vain juuri ja juuri.

  'Visemar One' travelled on Visemar One

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "odotin enemmän"

  Mitä nopeille lautoille tapahtui? Olimme yllättyneitä ettemme löytäneet yhtäkään. Lähtöselvitys Barcelonassa ei ollut hyvä. Meillä oli ongelmia löytää se ja lähtöselvityksen nainen ei ollut ollenkaan auttavainen. Odotimme lautan tarjoavan enemmän. Olimme varanneet istuimet ja vieressämme oli suuri, äänekäs ryhmä, mikä teki nukkumisesta vaikeaa. Paluumatkalla varatut tuolit olivat täynnä eikä meille ollut tilaa. Kaiken huomioon ottaen...lentäisin ensi kerralla...lautta oli puhdas ja OK, mutta odotin enemmän tilaa, ravintoloita, palveluja.

  'Visemar One' travelled on Visemar One

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Barcelona - Palma lautta"

  Meillä oli menopaluumatka. Yölautta Barcelonasta oli erinomainen sillä meillä oli hytti joka oli siisti ja täysin hyväksyttävä. Henkilökunta oli auttavainen. Vaikka pääsimme laivalle nopeasti, istuimme autossamme tuskastuttavat 50 minuuttia ennen kuin pääsimme ajamaan sieltä pois. Paluumatka Palmasta oli ok. Tuntuu naurettavalta että ravintolan aukioloajat ovat niin rajoitetut, etenkin kun laivalla ei ole paljon muuta tekemistä. Poistumisessa oli jälleen viivästystä. Lautta on melko kaupallinen operaatio, automatkustajien ollessa sivutuote, mutta jos haluat auton Mallorkalle tai et halua lentää, se on kohtuulilnen vaihtoehto.

  'Visemar One' travelled on Visemar One

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Barcelonasta Palmaan Balearialla"

  Balearialla matkustamiseen sisältyy muutama huono puoli. Heidän toimisto sijaitsee huonossa paikassa (sitten kun lopulta löydät sen sillä Barcelona ei ole helppo kaupunki ajamiselle) ja siellä on huonot parkkeerausmahdollisuudet, joten tulosta maihinnousukorttisi jo kotona....Se on helppoa. Laivaannousupaikka sijaitsee paikalla joka näyttää hylätyltä ja se aukeaa vasta 19:30 iltalaivalle. Siellä ei ole mitään palveluja bajamajan lisäksi! Sijainti on aivan liian kaukana kaupungista, joten kun olet saapunut paikalle olet jumissa siellä. Laivat ovat kuitenkin todella mukavia, (italialainen) miehistö ystävällinen, laiva on siisti eivätkä ruoat ja juomat ole kovin kalliita. Toisin kuin pääsy Internetiin!

  'Visemar One' travelled on Visemar One

  Lue lisää Näytä vähemmän

Barcelonasta Palmaan

Espanja ja Mallorca yhdistyvät Barcelona-Palma reitillä, jolla operoi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Balearia kulkee jopa 7 kertaa viikossa kun taas Trasmediterranea kulkee 11 kertaa viikossa. Matkat kestävät 7 tuntia 30 minuuttia.
Barcelona-Palma välillä tehdään viikoittain jopa 18 ylitystä. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaimman hinnan ja ajankohdan matkallesi.

Barcelona opas

Barcelonan kaunis kaupunki on Katalonian itsehallintoalueen pääkaupunki Espanjassa. Se on Espanjan toiseksi suurin kaupunki Madridin jälkeen. Kaupunki sijaitsee Espanjan rannikolla River Llobregatin and River Besosin suilla, ja sitä ympäröi lännessä Serra de Collserolan vuoririvistöt. Kaupungin päänähtävyyksiin kuuluu Barri Gotic (Katalaniaksi 'Goottinen kaupunginosa’), missä monet rakennuksista ovat peräisin keskiajalta, osa jopa antiikin rooman ajoilta. Kaikkein tunnetuin rakennus on luultavasti majesteettinen, vielä keskeneräinen kirkko Sagrada Família, jota alettiin rakentaa vuonna 1882. Barcelona on yksi maailman johtavista turismin, talouden, messujen ja kulttuurin keskuksista, ja sen vaikutus kauppaan, koulutukseen, viihteeseen, mediaan, muotiin, tieteeseen ja taiteisiin vaikuttavat kaikki osaltaan siihen, että sitä pidetään suurena kansainvälisenä kaupunkina.
Barcelonan satamassa on kolme terminaalia lauttaliikenteelle ja lähimerenkululle. Barcelona on tärkeä lauttasatama lautoille Mallorkaan, Genoaan, Ibizalle ja Marokkoon (Tangier Med). Satama isännöi myös monia risteilyaluksia. Lauttojen ja risteilyalusten laiturit ovat lähellä keskustaa.


Palma opas

Palma on Mallorcan pääkaupunki, jossa on enemmän historiallisia nähtävyyksiä kuin muissa Baleaarien kaupungeisssa. Palman asukasluku on noin 300 000, ja monet historian tärkeät johtajat ovat jättäneet jälkensä kaupunkiin mahtavilla ja vaikuttavilla rakennuksilla, kuten ihanan yksityiskohtaisella Le Seun katedraalilla. Kaupungista löytyy mielenkiintoisia kapeita, puhtaita katuja, hiljaisia pihoja, satama, sekä monia kunnostettuja historiallisia rakennuksia. Kaupunkiin tutustuminen onnistuu siis parhaiten kävellen. Puiden reunustama, laaja Passeig d'es Born promenadi on kaupungin pääkatu. Tämä on yksi kauneimmista osista Palmaa, ja Passeig d'es Born muodostaa akselin, jossa on monia kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja. Monumentaalinen Mallorcan muuri rakennettiin keskiaikaisen muurin paikalle, jotta vahva puolustus voisi suojella saarta hyökkääjiltä. Palman vaikuttavaan muuriin kuuluu suosittu kävelytie, josta on näkymät katedraalille ja vanhaan kaupunkiin, jotka ovat tutustumisen arvoisia.

Satamasta lähtee lauttoja Ibizaan, Mahoniin, Barcelonaan, Valenciaan ja Deniaan.