Barcelona
Palma
Lautat maahan Mallorca
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Barcelonasta Palmaan

Espanja ja Mallorca yhdistyvät Barcelona-Palma reitillä, jolla operoi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Balearia kulkee jopa 7 kertaa viikossa kun taas Trasmediterranea kulkee 11 kertaa viikossa. Matkat kestävät 7 tuntia 30 minuuttia.
Barcelona-Palma välillä tehdään viikoittain jopa 18 ylitystä. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaimman hinnan ja ajankohdan matkallesi.

Lauttavaihtoehdot satamasta Barcelona satamaan Palma

Saadaksesi lisätietoa vieraile Espanja - Mallorca lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Barcelona - Palma?

Lautan ylitysaika Barcelona - Palma on noin 7h 06m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Barcelona - Palma?

Barcelona to Palma lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Barcelona - Palma on 211 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Barcelona - Palma?

On olemassa 4 suosittuja lauttaoperaattoreita Barcelona ja Palma välillä. Nämä ovat
 • Trasmediterranea
 • Balearia
 • Grandi Navi Veloci
 • Trasmed GLE

Miten voin varata lauttalippuja Barcelona - Palma?

Varaa lautat reitiltä Barcelona kohteeseen Palma tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Barcelona - Palma?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Barcelona - Palma
 • Balearia
 • Grandi Navi Veloci
 • Trasmed GLE

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Barcelona - Palma?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Barcelona ja Palma välillä
 • Balearia
 • Grandi Navi Veloci
 • Trasmed GLE

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Barcelona - Palma?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Balearia

Mikä on etäisyys Barcelona ja Palma välillä?

Etäisyys Barcelona ja Palma välillä on noin 112 meripeninkulmaa.

Barcelona Palma lautta arvostelut

 • "Purjehdus merellä"

  Mukavat istuimet ja espanjalainen Novello Tv draama viihdyttämässä. Avulias ja informoiva henkilökunta. Auringonottotuolit kansilla auringonottoa tai torkkujen ottoa varten lautan lipuessa merten yli.

  'Ciudad de Mahón' travelled on Ciudad de Mahón

  Lue lisää Näytä vähemmän

Barcelona opas

Barcelonan kaunis kaupunki on Katalonian itsehallintoalueen pääkaupunki Espanjassa. Se on Espanjan toiseksi suurin kaupunki Madridin jälkeen. Kaupunki sijaitsee Espanjan rannikolla River Llobregatin and River Besosin suilla, ja sitä ympäröi lännessä Serra de Collserolan vuoririvistöt. Kaupungin päänähtävyyksiin kuuluu Barri Gotic (Katalaniaksi 'Goottinen kaupunginosa’), missä monet rakennuksista ovat peräisin keskiajalta, osa jopa antiikin rooman ajoilta. Kaikkein tunnetuin rakennus on luultavasti majesteettinen, vielä keskeneräinen kirkko Sagrada Família, jota alettiin rakentaa vuonna 1882. Barcelona on yksi maailman johtavista turismin, talouden, messujen ja kulttuurin keskuksista, ja sen vaikutus kauppaan, koulutukseen, viihteeseen, mediaan, muotiin, tieteeseen ja taiteisiin vaikuttavat kaikki osaltaan siihen, että sitä pidetään suurena kansainvälisenä kaupunkina.
Barcelonan satamassa on kolme terminaalia lauttaliikenteelle ja lähimerenkululle. Barcelona on tärkeä lauttasatama lautoille Mallorkaan, Genoaan, Ibizalle ja Marokkoon (Tangier Med). Satama isännöi myös monia risteilyaluksia. Lauttojen ja risteilyalusten laiturit ovat lähellä keskustaa.


Palma opas

Palma on Mallorcan pääkaupunki, jossa on enemmän historiallisia nähtävyyksiä kuin muissa Baleaarien kaupungeisssa. Palman asukasluku on noin 300 000, ja monet historian tärkeät johtajat ovat jättäneet jälkensä kaupunkiin mahtavilla ja vaikuttavilla rakennuksilla, kuten ihanan yksityiskohtaisella Le Seun katedraalilla. Kaupungista löytyy mielenkiintoisia kapeita, puhtaita katuja, hiljaisia pihoja, satama, sekä monia kunnostettuja historiallisia rakennuksia. Kaupunkiin tutustuminen onnistuu siis parhaiten kävellen. Puiden reunustama, laaja Passeig d'es Born promenadi on kaupungin pääkatu. Tämä on yksi kauneimmista osista Palmaa, ja Passeig d'es Born muodostaa akselin, jossa on monia kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja. Monumentaalinen Mallorcan muuri rakennettiin keskiaikaisen muurin paikalle, jotta vahva puolustus voisi suojella saarta hyökkääjiltä. Palman vaikuttavaan muuriin kuuluu suosittu kävelytie, josta on näkymät katedraalille ja vanhaan kaupunkiin, jotka ovat tutustumisen arvoisia.

Satamasta lähtee lauttoja Ibizaan, Mahoniin, Barcelonaan, Valenciaan ja Deniaan.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Trasmed GLE 18:00 07:00 13 tuntia Ti
Grandi Navi Veloci 21:30 04:10 6 tuntia 40 minuuttia La
Grandi Navi Veloci 21:30 04:30 7 tuntia Mon, Ti, Ke, To, Pe
Balearia 22:15 05:30 7 tuntia 15 minuuttia Mon, Ti, Ke, To, Pe, La
Trasmed GLE 22:45 06:00 7 tuntia 15 minuuttia Mon, Ti, Ke, To, Pe, La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.