Valencia
Palma
Lautat maahan Mallorca
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Valenciasta Palmaan

Espanja ja Mallorcan saari yhdistyvät Valencian ja Palman välisellä reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä kaksi laivayhtiötä. Balearia kulkee jopa 13 kertaa viikossa ja matka kestää noin 7 tuntia 45 minuuttia. Trasmediterranea matkaa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 8 tuntia.

Valencian ja Palman välillä tehdään viikoittain jopa 20 ylitystä. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaan hinnan ja ajankohdan matkallesi

Lauttavaihtoehdot satamasta Valencia satamaan Palma

Saadaksesi lisätietoa vieraile Espanja - Mallorca lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Valencia - Palma?

Lautan ylitysaika Valencia - Palma on noin 7h 13m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Valencia - Palma?

Valencia to Palma lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Valencia - Palma on 231 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Valencia - Palma?

On olemassa 4 suosittuja lauttaoperaattoreita Valencia ja Palma välillä. Nämä ovat
 • Balearia
 • Trasmediterranea
 • Grandi Navi Veloci
 • Trasmed GLE

Miten voin varata lauttalippuja Valencia - Palma?

Varaa lautat reitiltä Valencia kohteeseen Palma tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Valencia - Palma?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Valencia - Palma
 • Balearia
 • Grandi Navi Veloci
 • Trasmed GLE

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Valencia - Palma?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Valencia ja Palma välillä
 • Balearia
 • Grandi Navi Veloci
 • Trasmed GLE

Mikä on etäisyys Valencia ja Palma välillä?

Etäisyys Valencia ja Palma välillä on noin 177 meripeninkulmaa.

Valencia Palma lautta arvostelut

 • "Valencia Palma lautta"

  Olimme varanneet viikon loman Mallorkalla lentoineen, mutta päätimme ottaa lautan lentokoneen sijasta sillä asumme Espanjan mantereella. Halusimme oikeastaan mennä Deniasta, sillä se on lähempänä meitä, mutta se ei ollut saatavilla joten päätimme mennä Valencian reittiä. Lautta lähti Palmasta klo 22:10 joten varasimme hytin, se oli yksinkertainen mutta siisti, ja neuvoisin kaikkia tekemään samoin tällä reitillä. Laiva saapui Palmaan seuraavana aamuna n. klo 5:30, mutta ainakin olimme saaneet nukuttua. Paluumatkalle emme varanneet hyttiä sillä laiva lähti klo 11:30. Sen sijaan meillä oli hyvin mukavat sähköiset kallistuvat istuimet, mutta en suosittelisi niillä nukkumista yön yli. Täytyy sanoa että ruoka laivalla on kamalaa ja kallista, mutta kokonaisuudessaan kokemus oli hyvä ja kyllä, tekisin sen uudelleen.

  'Abel Matutes' travelled on Abel Matutes

  Lue lisää Näytä vähemmän

Valencia opas

Espanjan Valencian kaupunki sijaitsee Välimeren rannikolla Valencian alueella. Se sijaitsee Turian joen itärannikolla Iberian niemimaalla, Valencianlahdella. Yksi Espanjan suurimmista järvistä, Albufera, sijaitsee noin 11 km etelään kaupungista ja on osa Parc Natural de l'Albuferaa (Albuferan luonnonsuojelualuetta). Valencia on Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki Madridin ja Barcelonan jälkeen.

Kaupungilla on kansainvälinen maine ja se on tunnettu Las Fellas festivaalista, joka järjestetään vuosittain maaliskuussa, perinteisistä Valencian keramiikkasta ja City of Arts and Sciencesni arkkitehtuurista jonka on suunnitellut Santiago Calatrava ja Felix Candela. Suosittuja turistien keskuudessa ovat myös antiikin kadut, jotka sisältävät monia roomalaisia ja arabialaisia rakennuksia, ja katedraali, joka rakennettiin vuosina 1200–1500–luvuilla. Katedraalin vieressä on goottilainen basilika Virgin ja Silk Exchange, joka rakennettiin alunperin Valencian gotiikkatyylillä ja on nykyään Unescon maailmanperintökohde.

Valencian satamasta on säännöllisiä matkustajalauttoja Baleaareille ja Italiaan, sekä kasvava määrä vierailevia risteilyaluksia.


Palma opas

Palma on Mallorcan pääkaupunki, jossa on enemmän historiallisia nähtävyyksiä kuin muissa Baleaarien kaupungeisssa. Palman asukasluku on noin 300 000, ja monet historian tärkeät johtajat ovat jättäneet jälkensä kaupunkiin mahtavilla ja vaikuttavilla rakennuksilla, kuten ihanan yksityiskohtaisella Le Seun katedraalilla. Kaupungista löytyy mielenkiintoisia kapeita, puhtaita katuja, hiljaisia pihoja, satama, sekä monia kunnostettuja historiallisia rakennuksia. Kaupunkiin tutustuminen onnistuu siis parhaiten kävellen. Puiden reunustama, laaja Passeig d'es Born promenadi on kaupungin pääkatu. Tämä on yksi kauneimmista osista Palmaa, ja Passeig d'es Born muodostaa akselin, jossa on monia kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja. Monumentaalinen Mallorcan muuri rakennettiin keskiaikaisen muurin paikalle, jotta vahva puolustus voisi suojella saarta hyökkääjiltä. Palman vaikuttavaan muuriin kuuluu suosittu kävelytie, josta on näkymät katedraalille ja vanhaan kaupunkiin, jotka ovat tutustumisen arvoisia.

Satamasta lähtee lauttoja Ibizaan, Mahoniin, Barcelonaan, Valenciaan ja Deniaan.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Trasmed GLE 20:30 06:30 10 tuntia Mon
Balearia 21:00 07:00 10 tuntia Mon
Balearia 21:45 05:00 7 tuntia 15 minuuttia Mon, Ti, Ke, To, Pe, La
Balearia 22:01 06:00 7 tuntia 59 minuuttia Sun
Trasmed GLE 22:15 05:30 7 tuntia 15 minuuttia Ti, To, Pe
Grandi Navi Veloci 22:30 05:15 6 tuntia 45 minuuttia Mon, Ke, To, Pe, La
Balearia 22:30 06:00 7 tuntia 30 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La
Trasmed GLE 22:30 06:30 8 tuntia La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.