Brindisi
Igoumenitsa
Lautat maahan Kreikka
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Brindisistä Igoumenitsaan

Italia ja Kreikka yhdistyvät Brindisi-Igoumenitsa reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Grimaldi Lines kulkee jopa 11 kertaa viikossa ja matka kestää noin 7 tuntia 30 minuuttia, kun taas European Seaways kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 10 tuntia.

Brindisi-Igoumenitsa välillä tehdään viikoittain 17 matkaa. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi matkallesi sopivimman hinnan ja ajankohdan.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Kreikka lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Brindisi - Igoumenitsa?

Lautan ylitysaika Brindisi - Igoumenitsa on noin 7h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Brindisi - Igoumenitsa?

Brindisi to Igoumenitsa lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Brindisi - Igoumenitsa on 352 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Brindisi - Igoumenitsa?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Brindisi ja Igoumenitsa välillä. Nämä ovat
  • Grimaldi Lines
  • A-Ships Management S.A

Miten voin varata lauttalippuja Brindisi - Igoumenitsa?

Varaa lautat reitiltä Brindisi kohteeseen Igoumenitsa tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Brindisi ja Igoumenitsa välillä?

Etäisyys Brindisi ja Igoumenitsa välillä on noin 152 meripeninkulmaa.

Brindisi Igoumenitsa lautta arvostelut

  • "Vankiselli H-osastolla"

    Varasin "neljän hengen hytin" Patrasista brindisiin heinäkuussa 2013, ja kuva ei täsmännyt lainkaan itse hyttiin, mistä syystä tämän arvostelun otsikko. Siellä ei ollut tilaa kääntyä ympäri, ja meitä oli vain kaksi henkilöä! Älä vaivaudu varaamaan kallista hyttiä (ne ovat todella ylihinnoiteltuja), ota vain kansipaikka!

    'Catania' travelled on Catania

    Lue lisää Näytä vähemmän

Brindisi opas

Brindisi on kaupunki Apulian alueella Italian Adrianmeren rannikolla. Kaupungin satamalla on tärkeä rooli alueen kaupankäynnissä Kreikan ja lähi-idän kanssa. Portti on luonnon muodostama satama, joka jatkuu pitkälle Adrianmeren rannikolle. Kaupunki säilyttää tärkeitä arkeologisia löytöjä ja rannikkoa, etenkin pohjoisrannikkoa, missä on useita laajoja hiekkadyynejä ja rantoja. Sisämaan maatilamatkailulla on tärkeä rooli viinien (Wine Appia) ja oliiviöljyn (Collina di Brindisi oil) ansiosta. Brindisin matkailu on kuitenkin riippuvainen italialaisista turisteista (74%, verrattuna 26% ulkomaiden kysynnästä) ja se on hyvin kausiluonteista.
Ylityksiä Brindisiltä Cephaloniaan pyörittää Maritime My Way Ferries. SNAV Aliscafi tarjoaa palveluja Brindisiltä Paxille ja Kordulle Kreikkaan, samoin kun Fragline, Blue Star Ferries ja Hellenic Mediterranean Lines jotka kulkevat myös Korfulle. Useat lauttayhtiöt yhdistävät Brindisin Igoumenitsan (Kreikka) kanssa ja kreikkalaiselle saarelle Zantelle pääsee Hellenic Mediterranean Linesilla. Lisäksi sekä Adriatica di Navigazione että Hellenic Mediterranean Lines purjehtivat Patrakselle.


Igoumenitsa opas

Igoumenitsan kaupunki, luoteis-Kreikassa erotettuu Korfun saarelta Igoumenitsanlahdella. Kaupungin vauraus alkoi 20–luvun puolivälin jälkeen. Ennen tätä Igoumenitsa oli pieni satamakaupunki ja sen asukkaat olivat enimmäkseen mukana kaupassa ja kalastuksessa. Toisen maailmansodan aikana Igoumenitsa vaurioitui pahoin, mutta vain pari vuotta myöhemmin se rakennettiin uudelleen. Suurin osa kaupungin rakennuksista on rakennettu 1960-1980 ja sen seurauksena siellä ei ole monia historiallisia nähtävyyksiä.

Kaupungin pääkatu ulottuu pitkin rannikkoaluetta, ja sieltä näkyy kauniita toimistorakennuksia, pankkeja ja lukuisia ravintoloita. Lähes kaikissa ravintoloissa on avoin terassi, joten vierailijat voivat nauttia ihania paikallisia ruokia ja upeista näkymistä rannikolle. Toukokuusta syyskuuhun pidetään parhaana aikana käydä Igoumenitsalla, sillä silloin on hyvin vähän sadetta ja vierailijat voivat nauttia kaupungista ja ympäröivästä alueesta kaikessa komeudessaan.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 10/06/002024 ja 16.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Grimaldi Lines 13:00 21:00 8 tuntia Jokapäiväinen
Grimaldi Lines 20:00 08:00 12 tuntia Mon, Ti, Ke, To, La, Sun

Laivalla

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.