Ancona
Igoumenitsa
Lautat maahan Kreikka
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Ancona satamaan Igoumenitsa

Italia ja Kreikka yhdistyvät reitillä Ancona Igoumenitsa, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Minoan Lines -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 20 tuntia 30 minuuttia samalla kun Anek Superfast reitti kulkee jopa 8 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 18 tuntia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 15 ylitystä viikko reitillä Ancona Igoumenitsa kohteiden Italia ja Kreikka välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Kreikka lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Ancona - Igoumenitsa?

Lautan ylitysaika Ancona - Igoumenitsa on noin 19h 15m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Ancona - Igoumenitsa?

Ancona to Igoumenitsa lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Ancona - Igoumenitsa on 588 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Ancona - Igoumenitsa?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Ancona ja Igoumenitsa välillä. Nämä ovat
  • Minoan Lines
  • Anek Superfast

Miten voin varata lauttalippuja Ancona - Igoumenitsa?

Varaa lautat reitiltä Ancona kohteeseen Igoumenitsa tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Ancona - Igoumenitsa?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Ancona - Igoumenitsa
  • Minoan Lines
  • Anek Superfast

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Ancona - Igoumenitsa?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Ancona ja Igoumenitsa välillä
  • Minoan Lines
  • Anek Superfast

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Ancona - Igoumenitsa?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Minoan Lines

Mikä on etäisyys Ancona ja Igoumenitsa välillä?

Etäisyys Ancona ja Igoumenitsa välillä on noin 469 meripeninkulmaa.

Ancona opas

Anconan kaupunki sijaitsee Marchen alueella keski-Italiassa 280km koilliseen Roomasta. Kaupunki sijaitsee Adrianmerellä Monte Coneron, Monte Astagnon ja Monte Guascon välissä. Kaupungin satama on yksi tärkeimmistä satamista Adrianmerellä, etenkin matkustajaliikenteelle. Yksi kaupungin isoimmista nähtävyyksistä on Anconan katedraali, joka on pyhitetty Judas Cyriacukselle. Katedraali vihittiin käyttöön 1000–luvun alkupuolella ja se valmistui vuonna 1189. Katedraalissa on vuonna 1270 Margaritone d'Arezzon hieman muuttama dodekaaninen kupoli. Julkisivulla on goottilainen portaali joka on Giorgio da Comon (1228) rakentama.
Anconan satama on suosittu Adrian syvänteessä sijaitseviin maihin kuten Kreikkaan, Turkkiin, Kroatiaan, Albaniaan ja Montenegroon matkustaville. Mahdollisia kohteita ovat muun muassa Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Dubrovnik, Bari, Patras ja Igoumenitsa. Sataman palveluihin kuuluu kahvila ja pieni kauppa sekä WC-tilat. Pysäköintimahdollisuuksiin kuuluu sekä lyhyt- että pitkäkestoinen pysäköiminen. Liikuntarajoitteisille on myös omat parkkiruudut.


Igoumenitsa opas

Igoumenitsan kaupunki, luoteis-Kreikassa erotettuu Korfun saarelta Igoumenitsanlahdella. Kaupungin vauraus alkoi 20–luvun puolivälin jälkeen. Ennen tätä Igoumenitsa oli pieni satamakaupunki ja sen asukkaat olivat enimmäkseen mukana kaupassa ja kalastuksessa. Toisen maailmansodan aikana Igoumenitsa vaurioitui pahoin, mutta vain pari vuotta myöhemmin se rakennettiin uudelleen. Suurin osa kaupungin rakennuksista on rakennettu 1960-1980 ja sen seurauksena siellä ei ole monia historiallisia nähtävyyksiä.

Kaupungin pääkatu ulottuu pitkin rannikkoaluetta, ja sieltä näkyy kauniita toimistorakennuksia, pankkeja ja lukuisia ravintoloita. Lähes kaikissa ravintoloissa on avoin terassi, joten vierailijat voivat nauttia ihania paikallisia ruokia ja upeista näkymistä rannikolle. Toukokuusta syyskuuhun pidetään parhaana aikana käydä Igoumenitsalla, sillä silloin on hyvin vähän sadetta ja vierailijat voivat nauttia kaupungista ja ympäröivästä alueesta kaikessa komeudessaan.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Anek Superfast 13:30 07:00 17 tuntia 30 minuuttia Ke, La
Anek Superfast 13:30 08:00 18 tuntia 30 minuuttia Pe
Anek Superfast 15:30 10:00 18 tuntia 30 minuuttia To
Anek Superfast 16:30 08:30 16 tuntia Mon
Anek Superfast 17:30 09:30 16 tuntia Sun
Minoan Lines 19:30 15:00 19 tuntia 30 minuuttia La
Minoan Lines 19:30 17:00 21 tuntia 30 minuuttia Mon, Ti, Ke, To, Sun

Onboard the ferries

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.