Venetsia
Igoumenitsa
Lautat maahan Kreikka
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Venetsia satamaan Igoumenitsa

Italia ja Kreikka yhdistyvät reitillä Venetsia Igoumenitsa. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Anek Superfast. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 25 tuntia 30 minuuttia.

Venetsia Igoumenitsa matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Kreikka lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Venetsia - Igoumenitsa?

Lautan ylitysaika Venetsia - Igoumenitsa on noin 25h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Venetsia - Igoumenitsa?

Venetsia to Igoumenitsa lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Venetsia - Igoumenitsa on 560 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Venetsia - Igoumenitsa?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Venetsia to Igoumenitsa ja tämä on
  • Anek Superfast

Miten voin varata lauttalippuja Venetsia - Igoumenitsa?

Varaa lautat reitiltä Venetsia kohteeseen Igoumenitsa tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Venetsia - Igoumenitsa?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Venetsia - Igoumenitsa
  • Anek Superfast

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Venetsia - Igoumenitsa?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Venetsia ja Igoumenitsa välillä
  • Anek Superfast

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Venetsia - Igoumenitsa?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Mikä on etäisyys Venetsia ja Igoumenitsa välillä?

Etäisyys Venetsia ja Igoumenitsa välillä on noin 587 meripeninkulmaa.

Venetsia opas

Venetsia on kaupunki Koillis-Italiassa. Se sijaitsee 18 pienen saaren ryhmässä, jotka erotettuvat toisistaan kanavilla ja yhdistyvät lukuisilla silloilla. Kaupunki sijaitsee Venetsian laguunissa joka ulottuu pitkin rantaviivaa, Po- ja Piave-jokien suiden välissä, jotka on nimetty muinaisen Veneti-heimon mukaan, joka eli alueella 900 luvulla eKr. Venetsia tunnetaan ympäri maailmaa sen kauniista ympäristöstä, arkkitehtuurista ja taiteesta. Koko kaupunki sekä sen laguuni on julistettu UNESCOn maailmanperintökohteeksi.

Venezia Ferry Terminal, Passeggeri, yhdistää Venetsian Italian mantereelle kuuluisan Ponte Della Libertà sillalla. Uusi Venice Marittima lauttaterminaali tarjoaa laajan valikoiman palveluja, kuten lähtöselvitystiskejä, ravintoloita, kauppoja ja muita palveluja. Terminal S Marta löytyy yhdestä sataman vanhimmista rakennuksista ja se tarjoaa modernit mukavuudet, kuten kahviloita, kauppoja ja muita julkisia tiloja. I S Basiliocan Terminaaliin saapuu laivoja Kroatiasta ja Pohjois-Adrianmeren kohteista. Venetsiasta pääsee lautalla Mali Losinjiin, Pulaan, Poreciin, Rovinjiin, Igoumenitsaan, Patrakselle, Piraniin ja Umagiin.


Igoumenitsa opas

Igoumenitsan kaupunki, luoteis-Kreikassa erotettuu Korfun saarelta Igoumenitsanlahdella. Kaupungin vauraus alkoi 20–luvun puolivälin jälkeen. Ennen tätä Igoumenitsa oli pieni satamakaupunki ja sen asukkaat olivat enimmäkseen mukana kaupassa ja kalastuksessa. Toisen maailmansodan aikana Igoumenitsa vaurioitui pahoin, mutta vain pari vuotta myöhemmin se rakennettiin uudelleen. Suurin osa kaupungin rakennuksista on rakennettu 1960-1980 ja sen seurauksena siellä ei ole monia historiallisia nähtävyyksiä.

Kaupungin pääkatu ulottuu pitkin rannikkoaluetta, ja sieltä näkyy kauniita toimistorakennuksia, pankkeja ja lukuisia ravintoloita. Lähes kaikissa ravintoloissa on avoin terassi, joten vierailijat voivat nauttia ihania paikallisia ruokia ja upeista näkymistä rannikolle. Toukokuusta syyskuuhun pidetään parhaana aikana käydä Igoumenitsalla, sillä silloin on hyvin vähän sadetta ja vierailijat voivat nauttia kaupungista ja ympäröivästä alueesta kaikessa komeudessaan.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 10/06/002024 ja 16.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Anek Superfast 12:00 13:30 25 tuntia 30 minuuttia To
Anek Superfast 13:00 14:30 25 tuntia 30 minuuttia Mon
Anek Superfast 13:00 15:30 26 tuntia 30 minuuttia Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.